Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koffi uciekła:placz::placz:

Byliśmy godzine temu z mama i naszą sunią na spacerze, jak zwykle w parku spuściliśmy obie ze smyczy,, ale koffi nie miała obrozy.:placz:
Zobaczyła gdzies jakiegoś psiaka i za nim pobiegła.:placz::placz:

Poszłam za nią ale nie nadązyła, uciekli gdzieś za bloki, chodziłam i ja szukałam ale jej nie było:-(

Jak wracałam to widziałam ją ale jak przykucnełam, cmokałam do niej i ją wołałam to nie przychodziła a jak szłam w jej kierunku to uciekała o kolejne 50m:placz:

co robić?
:placz:

Posted

[quote name='agusiazet']Szukać i łapać, nie ma rady, jak się powiedziało a trzeba i powiedzieć be!!!

MAŁA WRÓCIŁA!:multi: PRzyszła pod blok i dzieci ja złapały.

Sunia nei moze u mnie zostać dłuzej niz do przyszłego weekendu.

Potrzebny nowy tymczas i pomoc w ogłaszaniu.

Posted

SZUKAMY PILNIE TYMCZASU!

rodzina mi sie buntuje, zwłaszcza siostra, musze jej szybko coś znaleźc bo inaczej mała trafi do schroniska, zreszta dzisiaj sie pozarły z moją suką, jak próbowałam odciagnąc Koffi od Vegi to mnie ugryzła:roll: a moja suka ma rozwalone ucho bo to takie ciele co nigdy nikogo nie ugryzło:shake:

PILNIE POTRZEBNY TYMCZAS! za kilka dni sunia trafi do schronu...:shake:

Posted

Marcik napisał(a):
Napisz coś więcej o jej charakterze, zrobię Allegro.
Jeśli umie się zachować w domu to bym pomogła ale jestem ze stolicy.

Jezeli by sie udało to mogłabym ja dowieźć ale potrzebowałabym małej pomocy w sfinansowaniu podrózy...:oops:

Posted

Do końca miesiąca jestem w depresji finansowej, potem też nie lepiej. Zwłaszcza, że zaczyna się rok akademicki i kilka wydatków jednorazowych przybędzie.

Emdziolku napisz o jej charakterze, zachowaniu coś więcej. To piekny pies - szybko znajdzie dom, trzeba tylko zachęcić.

Posted

Marcik napisał(a):
Do końca miesiąca jestem w depresji finansowej, potem też nie lepiej. Zwłaszcza, że zaczyna się rok akademicki i kilka wydatków jednorazowych przybędzie.

Emdziolku napisz o jej charakterze, zachowaniu coś więcej. To piekny pies - szybko znajdzie dom, trzeba tylko zachęcić.

Suczka jest bardzo potulna, taka bardzo miziasta, w domu zachowuje czystosc, lubi inne zwierzeta, kocha ludzi.

Jest troszke szczekliwa, szczeka praktycznie na wszystko:P

Boi sie podniesionej ręki i podwyzszonego głosu, musi miec za sobą ciężką przeszłosc.

Sunia musi za kilka dni opuscic nasz dom:-(pomóżcie:-(

• 3 weeks later...