emdziolek Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Kasia napisał(a):co z psiakiem? znalazła nowy domek? Niestety nie, mama sie denerwuje:shake: Quote
emdziolek Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Koffi uciekła:placz::placz: Byliśmy godzine temu z mama i naszą sunią na spacerze, jak zwykle w parku spuściliśmy obie ze smyczy,, ale koffi nie miała obrozy.:placz: Zobaczyła gdzies jakiegoś psiaka i za nim pobiegła.:placz::placz: Poszłam za nią ale nie nadązyła, uciekli gdzieś za bloki, chodziłam i ja szukałam ale jej nie było:-( Jak wracałam to widziałam ją ale jak przykucnełam, cmokałam do niej i ją wołałam to nie przychodziła a jak szłam w jej kierunku to uciekała o kolejne 50m:placz: co robić?:placz: Quote
agusiazet Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Szukać i łapać, nie ma rady, jak się powiedziało a trzeba i powiedzieć be!!! Quote
emdziolek Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='agusiazet']Szukać i łapać, nie ma rady, jak się powiedziało a trzeba i powiedzieć be!!! MAŁA WRÓCIŁA!:multi: PRzyszła pod blok i dzieci ja złapały. Sunia nei moze u mnie zostać dłuzej niz do przyszłego weekendu. Potrzebny nowy tymczas i pomoc w ogłaszaniu. Quote
agusiazet Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Jak to dobrze, że się znalazła! Czy ma Allegro? Jestem tak daleko, ale i tak nie mogłabym jej wziąć, mąż się nie zgodzi:( Quote
emdziolek Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 SZUKAMY PILNIE TYMCZASU! rodzina mi sie buntuje, zwłaszcza siostra, musze jej szybko coś znaleźc bo inaczej mała trafi do schroniska, zreszta dzisiaj sie pozarły z moją suką, jak próbowałam odciagnąc Koffi od Vegi to mnie ugryzła:roll: a moja suka ma rozwalone ucho bo to takie ciele co nigdy nikogo nie ugryzło:shake: PILNIE POTRZEBNY TYMCZAS! za kilka dni sunia trafi do schronu...:shake: Quote
Marcik Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Napisz coś więcej o jej charakterze, zrobię Allegro. Jeśli umie się zachować w domu to bym pomogła ale jestem ze stolicy. Quote
emdziolek Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Marcik napisał(a):Napisz coś więcej o jej charakterze, zrobię Allegro. Jeśli umie się zachować w domu to bym pomogła ale jestem ze stolicy. Jezeli by sie udało to mogłabym ja dowieźć ale potrzebowałabym małej pomocy w sfinansowaniu podrózy...:oops: Quote
Marcik Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Do końca miesiąca jestem w depresji finansowej, potem też nie lepiej. Zwłaszcza, że zaczyna się rok akademicki i kilka wydatków jednorazowych przybędzie. Emdziolku napisz o jej charakterze, zachowaniu coś więcej. To piekny pies - szybko znajdzie dom, trzeba tylko zachęcić. Quote
agaciaaa Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Nikt z ogłoszeń o nią nie pyta? Dziwne, bo młoda i śliczna jest.. Quote
emdziolek Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Marcik napisał(a):Do końca miesiąca jestem w depresji finansowej, potem też nie lepiej. Zwłaszcza, że zaczyna się rok akademicki i kilka wydatków jednorazowych przybędzie. Emdziolku napisz o jej charakterze, zachowaniu coś więcej. To piekny pies - szybko znajdzie dom, trzeba tylko zachęcić. Suczka jest bardzo potulna, taka bardzo miziasta, w domu zachowuje czystosc, lubi inne zwierzeta, kocha ludzi. Jest troszke szczekliwa, szczeka praktycznie na wszystko:P Boi sie podniesionej ręki i podwyzszonego głosu, musi miec za sobą ciężką przeszłosc. Sunia musi za kilka dni opuscic nasz dom:-(pomóżcie:-( Quote
Marcik Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Emdziolek napisałam, że jeśli będzie trzeba to mogę ją na jakiś czas wziąć. Dziś jeszcze zrobię jej ogłoszenia. Quote
Marcik Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Co z sunią? Zrobiłam jej Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=450466850 Quote
emdziolek Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Dzieki wielkie:multi: sunia własnie bawi sie z moją suczą, dokazują na 102:diabloti: Sunia moze u mnie byc do weekendu. co potem?:-( Quote
emdziolek Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Zgubił mi sie watek ale juz go znalazłam i pisze : sunia ma super domek w Bialymstoku!:multi: jest w nim juz dwa tygodnie.:multi::multi: Quote
Recommended Posts