TYGRYS-ica. Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Tym razem domku szuka 5cio tygodniowy szczeniaczek!! Jego mama jest w typie długowłosego owczarka niemieckiego, zaś ojciec nieznany :roll: Historia pieska jest dosyć prosta i smutna :-( Jego mama została porzucona i przygarnięta jako szczeniak. Niestety jej obecni właściciele nie dopilnowali cieczki i suczka urodziła 10 szczeniąt, z czego 9 uśpiono :shake: Został ten jeden maluszek i grozi mu, że trafi do nędznych łańcuchowych warunków wiejskich, więc czas dla niego bardzo się liczy!! Nie wiemy czy właściciele zechcą czekać aż znajdziemy mu dobry dom, czy będą chcieli pozbyć się pieska jak najszybciej. :placz: Bardzo prosimy o pomoc w ogłoszenich, banerek... a może ktos przygarnął by do siebie małego szczeniaczka i dzięki temu uratował jedno psie istnienie... Szczeniaczek obecnie przebywa w Nowy Targu. na fotce jest 3 tygodniowy piesek. obecnie szczeniaczek ma 5 tygodni!! a tu mama szczeniaczka: Kontakt w sprawie pieska: tel. 784 271 426 mail: mariolazakiewicz02@interia.pl ------------------------------------------------------------------------- ogłoszenia od kochanej justysiek :loveu: http://warszawa.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-5-tygodniowy-szczeniaczek-po-mamie-Owczarkek-Niemieck-D-ugow-osy-W0QQAdIdZ75393062 http://www.ogloszenia.hodowle.info/oddam_szczeniaczka_po_mamie_owczarek_niemiecki,20080919211214.html Quote
justysiek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 http://warszawa.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-5-tygodniowy-szczeniaczek-po-mamie-Owczarkek-Niemieck-D-ugow-osy-W0QQAdIdZ75393062 Quote
justysiek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 http://www.ogloszenia.hodowle.info/oddam_szczeniaczka_po_mamie_owczarek_niemiecki,20080919211214.html Quote
justysiek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 http://www.ogloszenia.tresura.pl/?j=j&action=add Quote
justysiek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 potem sie jeszcze postaram gdzies dodac malenstwo:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
TYGRYS-ica. Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 justysiek napisał(a):potem sie jeszcze postaram gdzies dodac malenstwo:evil_lol::loveu::loveu::loveu: haha jaka ty szybka jestes :evil_lol::evil_lol: dziekowac dziekowac :Rose::Rose: ps. musze sie jeszcze tylko dopytac w jakiej miejscowosci znajduje sie obecnie piesek :oops: czy tylko mi nie działa link do ostatniego ogłoszenia czy innym też? :lol: Quote
TYGRYS-ica. Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 komu szczeniaczka komu???????????????? :p Quote
justysiek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a):haha jaka ty szybka jestes :evil_lol::evil_lol: dziekowac dziekowac :Rose::Rose: ps. musze sie jeszcze tylko dopytac w jakiej miejscowosci znajduje sie obecnie piesek :oops: czy tylko mi nie działa link do ostatniego ogłoszenia czy innym też? :lol: u mnie dziala:roll:nie wiem co jest:shake:a nie ma za co dziekowac wazne zeby domek sie znalazl szybko:multi: Quote
TYGRYS-ica. Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 i juz jest jeden chetny ale to Mariola musi wejsc i dogadac transport :roll: Quote
TYGRYS-ica. Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 dobrze ze chociaz szczeniaczki szybciej domki znajduja :roll: Quote
justysiek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a):dobrze ze chociaz szczeniaczki szybciej domki znajduja :roll: a jest juz domek?:roll: Quote
TYGRYS-ica. Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 justysiek napisał(a):a jest juz domek?:roll: jest ds dzieki GameBoy i sprawdzony ;) tylko potrzebny transport do wawy a Mariola nie napisała mi gdzie przebywa szczeniaczek :roll: nie ma to jak organizacja :lol: Quote
justysiek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a):jest ds dzieki GameBoy i sprawdzony ;) tylko potrzebny transport do wawy a Mariola nie napisała mi gdzie przebywa szczeniaczek :roll: nie ma to jak organizacja :lol: suuper:multi: Quote
mariolazakiewicz Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Witam, dziękuję za pomoc. Niestety wieści są niepomyślne. Właściciele się szybko uwinęli z usunięciem "kłopotu" i już obiecali szczeniaka komuś na wsi, umieścili gdzieś w rodzinie, a stamtąd ma być przekazany dalej, nie wiem na jakie warunki. Serce mi się ściska... ale tacy są ludzie, nie chcą czekać ... najpierw proszą o pomoc, a potem i tak robią co chcą, będę jeszcze próbowała go wyciągnąć ale szanse raczej są znikome :placz:, brak mi słów ... Quote
justysiek Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 mariolazakiewicz napisał(a):Witam, dziękuję za pomoc. Niestety wieści są niepomyślne. Właściciele się szybko uwinęli z usunięciem "kłopotu" i już obiecali szczeniaka komuś na wsi, umieścili gdzieś w rodzinie, a stamtąd ma być przekazany dalej, nie wiem na jakie warunki. Serce mi się ściska... ale tacy są ludzie, nie chcą czekać ... najpierw proszą o pomoc, a potem i tak robią co chcą, będę jeszcze próbowała go wyciągnąć ale szanse raczej są znikome :placz:, brak mi słów ... :-(:-(:-(to straszne, a wlasnie pisala do mnie pani w sprawie pieska... Quote
TYGRYS-ica. Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 mariolazakiewicz napisał(a):Witam, dziękuję za pomoc. Niestety wieści są niepomyślne. Właściciele się szybko uwinęli z usunięciem "kłopotu" i już obiecali szczeniaka komuś na wsi, umieścili gdzieś w rodzinie, a stamtąd ma być przekazany dalej, nie wiem na jakie warunki. Serce mi się ściska... ale tacy są ludzie, nie chcą czekać ... najpierw proszą o pomoc, a potem i tak robią co chcą, będę jeszcze próbowała go wyciągnąć ale szanse raczej są znikome :placz:, brak mi słów ... Mariolu spróbuj. z tego co zrozumiałam sa dwa domki zainteresowane szczeniaczkiem wiec moze.... :roll: szkoda tego biedaka tam zostawiac :-( Quote
mariolazakiewicz Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 próbowałam:shake: próbowałam :-( , nic z tego, oddali szczeniaka i koniec, jest w innej miejscowości i nie mam dostępu do tych ludzi. Chcieli wydać pieska w dobre ręce, ale nie chcieli czekać, bo szczeniak sika i robi kupy w mieszkaniu :shake:, szkoda słów. Dotychczas pomagałam psom, które trafiały w moje ręce i sama mogłam decydować o ich wydaniu, ale kiedy jest się tylko pośrednikiem to mimo najlepszych chęci, nie jest się w stanie kontrolować sytuacji. Pozostaje mieć nadzieję, że może szczeniakowi nie będzie tak źle. Jeśli się czegoś dowiem to napiszę. Dziękuję Wam dziewczyny za pomoc...nie wiem co powiedzieć Quote
justysiek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 mariolazakiewicz napisał(a):próbowałam:shake: próbowałam :-( , nic z tego, oddali szczeniaka i koniec, jest w innej miejscowości i nie mam dostępu do tych ludzi. Chcieli wydać pieska w dobre ręce, ale nie chcieli czekać, bo szczeniak sika i robi kupy w mieszkaniu :shake:, szkoda słów. Dotychczas pomagałam psom, które trafiały w moje ręce i sama mogłam decydować o ich wydaniu, ale kiedy jest się tylko pośrednikiem to mimo najlepszych chęci, nie jest się w stanie kontrolować sytuacji. Pozostaje mieć nadzieję, że może szczeniakowi nie będzie tak źle. Jeśli się czegoś dowiem to napiszę. Dziękuję Wam dziewczyny za pomoc...nie wiem co powiedzieć :-(:-(:-(przykro, oby trafil na dobrych ludzi:oops:, ja ciagle dostaje maile od ludzi ktorzy chca go przygarnac:roll: Quote
TYGRYS-ica. Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 mariolazakiewicz napisał(a):próbowałam:shake: próbowałam :-( , nic z tego, oddali szczeniaka i koniec, jest w innej miejscowości i nie mam dostępu do tych ludzi. Chcieli wydać pieska w dobre ręce, ale nie chcieli czekać, bo szczeniak sika i robi kupy w mieszkaniu :shake:, szkoda słów. Dotychczas pomagałam psom, które trafiały w moje ręce i sama mogłam decydować o ich wydaniu, ale kiedy jest się tylko pośrednikiem to mimo najlepszych chęci, nie jest się w stanie kontrolować sytuacji. Pozostaje mieć nadzieję, że może szczeniakowi nie będzie tak źle. Jeśli się czegoś dowiem to napiszę. Dziękuję Wam dziewczyny za pomoc...nie wiem co powiedzieć mowi sie trudno... niestety nie zawsze mozna cos zrobic :-( a szkoda... :roll: miejmy nadzieje ze szczeniaczkowi bedzie dobrze a my sie tu niepotrzebnie zamartwiamy :p Quote
TYGRYS-ica. Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 justysiek napisał(a)::-(:-(:-(przykro, oby trafil na dobrych ludzi:oops:, ja ciagle dostaje maile od ludzi ktorzy chca go przygarnac:roll: to moze mow im ze szczeniaczek jest juz w nowy domku i podsuwaj inne pieski :cool3: niedawno widziałam ze 2-3 watki gdzie domków szukaj 6-7 tygodniowe szczeniaczki :p Quote
Recommended Posts