Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki wszystkim w imieniu muszatych. Weekend 'przepracowaliśmy' [można tak powiedzieć :diabloti:] i nie miałam kompletnie czasu na nic,w ten uda mi się po nadrabiać w końcu zaległości :cool3:

Mam zdjęcia z niedzielnego treningu ale gdzieś kartę posiałam i nie mogę znaleźć niemniej ukradłam jedno z fotobloga :evil_lol:

autorstwa Agi Filar (dzięki ;))

[IMG]http://wd8.photoblog.pl/lvp4/201003/55/60332877.jpg[/IMG]

i filmik z treningu - też jesteśmy,na końcu :diabloti::lol:

Dziękujemy za uwagę. Jak znajdę kartę to dodam zdjęcia ze spaceru z Gracką ;)

edit:

taa o filmiku wspomniałam ale już zapomniałam dodać linku :razz:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=WqCQo8-ICo4[/url]

Posted

Filmiku nie widzę. :placz:
Ale zdjęcie śliczne, i chcę więcej! :eviltong:
A gdzież to byliście i tak intensywnie pracowaliście? :cool3:

eidt:
Dobra, widzę filmik :evil_lol:
Bajerancki bołdeł :loveu: Widzę, że Roki ma taką samą ulubioną zabawkę jak Kluska. :diabloti:

Posted

Tak, zaczynamy treningi w Lublinie. Póki jeszcze zimno to generalnie w miare rzadko będziemy - raz w miesiącu ale myślę że od maja już uda się chociaż dwa razy.

Ronka mało bo dopiero zaczyna. Nie przywykł do tak dużej liczby psów [akurat w niedzielę był border,malamut,dwa asty,ca de bou,labek no i Ronek chociaż zazwyczaj z tego co wiem jest sporo więcej]. Więc my na razie ćwiczymy skupianie uwagi ,pracujemy nad przywołaniem.
Jak dopracujemy skupianie to się bierzemy za obi ;) Potem coś słyszałam o zorganizowaniu grup : sportowa[agi i fris],tylko obediencowa,szczeniaczkowa etc. więc ciekawie się szykuje i dołączymy na pewno do sportowej :eviltong:

Karolina , my spotkamy się zawsze chętnie jednak no właśnie - teraz dość zimno jeszcze jest na spotkanie,my z Roniastym tylko szybko spacerujemy ok. 40minut maksymalnie to tu to tam i do domu :evil_lol:

Znalazłam kartę i zaraz pozgrywam zdjęcia ze spaceru ;)

Posted

Nie widziałam u Was takiej obroży :eviltong: Chustkę co prawda tak ale gdybyście miały mieć tylko Wy jedyne to tylko jedną sztukę MP by zrobiło :diabloti:

Posted

Nie widziałam u Was takiej obroży :eviltong: Chustkę co prawda tak ale gdybyście miały mieć tylko Wy jedyne to tylko jedną sztukę MP by zrobiło :diabloti:

Posted

I wybrałaś II czy co w końcu ? :eviltong:

Dzisiaj była 'wycieczka' do TVP Lublin, teatru i Plazy :evil_lol:

Wszem i wobec przedstawiam nową lokatorkę,która zamieszkała u nas 14 marca :loveu:

Diamond's JUST IN LOVE b.e. cream shorthair - domowo Gaja.

No i koniec :diabloti: U nas wszystko super :cool3:

Posted

Dzisiaj uśpiona została :

Małe Zamyszanie JUMPAPA
23.07.2009 - 17.03.2010

Przeżyła dokładnie 7 miesięcy,3 tygodnie,1 dzień - to zdecydowanie za mało :-(

Posted

Rona mam - z wczorajszego treningu agilitowego,nawet skromny filmik ale nie mam ani gdzie obrobić zdjęć bo brat z dziewczyną zajmują stacjonarny komputer a mi dali laptopa,gdzie nic nie ma kompletnie :evil_lol:

Jutro dam i dziękuję wszystkim,że tu zaglądacie mimo ogromnej pustki ;)

edit:
udało się parę zdjęć uratować bo są okropne - ciemno się robiło :eviltong:

I to wszystko :evil_lol: No i jeszcze jedna Gaja :diabloti: