Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Blusia jest najpiękniejsza!! Kurde mogłam Ci jej nie oddawac ;( :loveu:
A jeszcze nie wiedziałam że urodziła się tego samego dnia miesiąca co ja!! o nie!! oddawaj myszorka :P

Posted

[quote name='RCookie']http://i526.photobucket.com/albums/cc345/Agata_Roki/Grudzien/Obraz010.jpg

Tutaj wyszedł jak jakaś modelka :cool3:.

http://i526.photobucket.com/albums/cc345/Agata_Roki/Grudzien/Obraz023.jpg

Jak nie dostanę prezentu, to przynajmniej będę wiedziała, że nie dlatego, że byłam niegrzeczna, Roki zjadł Świętego Mikołaja :mad: :diabloti:.

[quote name='Shel']Ale super gromada!

http://i526.photobucket.com/albums/cc345/Agata_Roki/Grudzien/Obraz018.jpg
:loveu::loveu::loveu:

RCookie, haha :lol: Z tą modelką to trafiłaś :evil_lol:

Dzięki Wam ;)

[quote name='Anula & Bono']Jaki Rokulcowy mikołaj:loveu::loveu:
http://i526.photobucket.com/albums/cc345/Agata_Roki/Grudzien/Obraz010.jpg
uszy żyją własnym życiem:D
a myszory super najbardzi podobo mi sie ruudo:loveu:

dziękujemy :cool3:
Ruda też moja ulubiona ,teraz razem z Blutką :loveu:

[quote name='ARGIS']Blusia jest najpiękniejsza!! Kurde mogłam Ci jej nie oddawac ;( :loveu:
A jeszcze nie wiedziałam że urodziła się tego samego dnia miesiąca co ja!! o nie!! oddawaj myszorka :P

No toż Ci mówię - Buba ma identyczną siostrę,wolną jeszcze - sprawisz sobie prezent pod choinkę :evil_lol:
Ew. ja biorę teraz lilaca/choco/blacka z Małego Zamyszania ,w tym miocie też będą blutki - może się skusisz ? :diabloti::loveu:

[quote name='Karolina&Lucky']

Wesołych Świąt !!!

:loveu::loveu::loveu:

Dzięki i nawzajem ! :loveu:

Życzymy wszystkim Wesołych Świąt ! :loveu:

Posted

Witam po raz pierwszy
Moją drugą ukochaną rasą są bokserki ,moją sunie miałam prawie 13 lat w zeszłym roku w listopadzie musiałam się z nią rozstać i myślałam że już nie będę miała pieska ale tęsknota za prawdziwym przyjacielem zwyciężyła i teraz mam Toffisia
Pozdrawiam:)

Posted

Jakoś nie wychodzi mi multicycaty to zacznę od początku :

Czarnulka - dzięki i nawzajem ! chociaż już spóźnione trochę :evil_lol:
Agniecha93 , Infortune. , Shel - dziękujemy ;) I myszatym chyba nigdy nie dałoby rady zrobić zdjęcia w czapeczkach więc tylko przy udziale Photoshopa się to udało :cool3:

iwa63 , dziękujemy za komplementy ;) Tak to akurat przykre,że boksie tak szybko odchodzą ale jednak wspomnienia jakie po nich pozostaną są naprawdę piękne [szczególnie,że Roki to nasz pierwszy pies i pewnie każdy następny będzie porównywany do niego,bo na jednym boksiu się nie skończy ;)]

Posted

Shel napisał(a):
Ja chcę Rokiego! :D.

a wiesz co ja chce ? :diabloti:

Roki jest,ale zdjęć nie ma - jedno,wielkie błoto na dworze chociaż może jutro coś pstrykne jak baterii starczy ;)

Posted

Agata_Roki napisał(a):

Roki jest,ale zdjęć nie ma - jedno,wielkie błoto na dworze chociaż może jutro coś pstrykne jak baterii starczy ;)

Zdjęcia zdjęcia zdjęcia chcemy :cool3: :loveu:

Ile ci idzie kg karmy miesięcznie dla Rokiego? Tak pytam z ciekawości :razz:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']
Ile ci idzie kg karmy miesięcznie dla Rokiego? Tak pytam z ciekawości :razz: [/QUOTE]

ja chyba wiem do czego Cie ta ciekawość prowadzi :evil_lol:

Roki jest na BARFie i generalnie nie wiem ile miesięcznie zjada :eviltong:
Je ok. 200gram mięsa dziennie podzielonego na dwie porcje chociaż to nie zawsze bo czasem dostanie kilka szyjek indyczych etc. do tego prawie codziennie owoce,warzywa,mix papka z siemieniem,twaróg z jajkiem wedle urozmaicenia ;) Naprawdę ciężko mi powiedzieć bo mam też cały zapas mięsa w zamrażalniku :cool3: [którego ostatnio nie chce mi się rozmrażać :evil_lol:]

Ale jak był na Bricie Care to 15kg starczało na 3 miesiące - bo nie dostawał zalecanej dawki,gdyż codziennie zjada sporą liczbę smaczków ;)

I niedługo zamiast myszki zamieszka u mnie kolejny gryzoniowaty, a właściwie kolejna bo to ona :evil_lol:

Posted

[quote name='Agata_Roki']ja chyba wiem do czego Cie ta ciekawość prowadzi :evil_lol:

[B][COLOR=Indigo]Ah, jak ty mnie znasz :eviltong:[/COLOR][/B] :loveu:

Roki jest na BARFie i generalnie nie wiem ile miesięcznie zjada :eviltong:
Je ok. 200gram mięsa dziennie podzielonego na dwie porcje chociaż to nie zawsze bo czasem dostanie kilka szyjek indyczych etc. do tego prawie codziennie owoce,warzywa,mix papka z siemieniem,twaróg z jajkiem wedle urozmaicenia ;) Naprawdę ciężko mi powiedzieć bo mam też cały zapas mięsa w zamrażalniku :cool3: [którego ostatnio nie chce mi się rozmrażać :evil_lol:]

Ale jak był na Bricie Care to 15kg starczało na 3 miesiące - bo nie dostawał zalecanej dawki,gdyż codziennie zjada sporą liczbę smaczków ;)

[B][COLOR=Indigo]Dzięki za odpowiedź. Chciałam sobie z Lucky'm porównać po prostu :diabloti: Bo jemu to wystarcza 1kg na miesiąc :loveu:[/COLOR][/B]

I niedługo zamiast myszki zamieszka u mnie kolejny gryzoniowaty, a właściwie kolejna bo to ona :evil_lol:[/QUOTE]

Jaka gryzoniowata? :-o Pokaż ją :loveu: A to tamta mysza, co była kilka postów wcześniej, to już nieaktualne? Zaczynam się gubić :splat:

Posted

Karolina , nic nie mówię żeby nie zapeszyć :evil_lol: Ale jest śliczna,taka jaką sobie wymarzyłam,jest samotnikiem i mama nie chce się na nią zgodzić :diabloti::shake: Ale walczę i miejmy nadzieję,że się uda :cool3:
Jakby Roniek jadł 1kg miesięcznie to ja bym mogła mieć ze trzech takich gburowatych :loveu: Ale że je przeliczając ok. 5kg miesięcznie to dziekuje :evil_lol:

Zamawiam też w końcu 15m taśmy ,bo przestał całkowicie się słuchać na spacerach i tylko na 'stop' reaguje :shake: Zero współpracy - chyba przechodzi kryzys wieku średniego :cool3:

Mam parę zdjęć dla Was,zaraz dodam bo się ładują już ;)