Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej :)
A na czym zakładasz stronę www? Bo ja jakiś czas temu próbowałam zrobić takie darmowe www Lucky'emu. Ale mi się nie udawało coś :shake:
Więc na razie zrezygnowałam :cool1:

Posted

ARGIS - ok,może być 12 ale z tego co widzę autobus mam 11:15 a do Ciebie to jakieś 3 przystanki bodajże mam w takim razie [jeszcze raz zapytam wysiąść na na Okszowska/Chemiczna,szkoła,CLA czy skrzyżowanie ?

deer,już dodaję

Karolina,założyłam na www.pl.tl ale muszę z tej zrezygnować bo nie da się wstawić własnego szablonu i własnego HTMLu a ja już mam gotowy mniej więcej i chcę zrobić własny ;)
Więc chyba przeniosę się na republikę :-D

Madzia Ty już tak nie zachawalaj i nie podlizuj się Wiem o co Ci chodzi

Posted

O 12.15 nie ma ??
Wysiadasz na Okszów szkoła ;) zresztą zobaczysz mnie z Argisem bo bede czekała i pisz już na kome bo jade zaraz do domu i nie biore laptopa. Pozdr

Posted

Proszę trzymać kciuki by moja rezerwacja na shs cinnamon tan była przyjęta - zarąbiste myche,ucha mają wieeelgaśne a o takiej odmianie to nawet nie chciałam myśleć że gdzieś dostanę a może się udać :multi::loveu::loveu:

Spacer z Natalią i Argisem nie wyszedł za ciekawie ale droga powrotna była ciekawsza - znudzony sytuacją Roniek bawił się piłką,niezwykłe :cool3: W autobusie spał - oczywiście i teraz odsypia dzisiejszy,ciekawy dzień :evil_lol:

Natalia dzięki za spotkanie,pozdrowienia dla wrednego Argisa :diabloti:
Zdjęcia mam całe dwa - jedno bardziej Argisowe,drugie to dwie doopki idących w drugą stronę stworów :cool3:

Posted

deer_1987 napisał(a):
No to trzymam kciuki!

Dzięki no ale nie wyszło,kurcze znowu.. :placz:
Już śmiem wątpić że kiedykolwiek dostanę w swoje łapy tą upragnioną cinnamonkę :shake:

Posted

Ja tez dziękowac za spotkanko! Szkoda że wyszło troche felerne :(
Argis teraz śpi padnięty tak że aż chrapie :)
Wstaw foteczki aż dwie popatrzę chociaz :P
Aha kantarek odnaleziony!
Pozdrawiam

Posted

Foxowa - za późno ! :evil_lol: Ale udało się z inną :cool3:

i.. Koń by się uśmiał :diabloti::cool3:

I które imię wybrać do mojej myszy ? :eviltong:
BRZYDKA PIĘKNOŚĆ
BAZYLISZKA
BIAŁA BUBA
:cool3:

Posted

deer ,dziękujemy ;) A imie to już wybrałam z Madzią - będzie Biała Buba,która z białym ma niewiele wspólnego oprócz białej końcówki ogona przez którą jest niewystawowa

ciężarówka.. niestety przypuszczenia że jest w ciąży okazały się trafne.. :shake: Teraz tylko czekam na maluchy i do weta na uśpienie..

Posted

ARGIS,deer,Weronika,Moniek - dziękujemy :cool3: Czerwone oka,wcale nie są czerwone - tylko efekt flesha ;)

Karolina, nie ma się czym chwalić :evil_lol:

Myszy są 3, ale będą jeszcze w tym miesiącu 4.Potem w styczniu/lutym jeszcze dwie w tym jedna długowłosa i chyba skończę kolekcję :diabloti:

I przedstawię od razu przyszłą lokatorkę ;)

BIAŁA BUBA
Cats Buster sh blue n.w :loveu: Wkońcu moja wymarzona blusia.W prawdzie nie myślałam o tej białej końcówce ogona przez,którą jest niewystawowa ale cudne ma uchole :cool3:

zdjęcie od hodowczyni - Manty z "Cats Buster"

Posted

[quote name='Agata_Roki']
Karolina, nie ma się czym chwalić :evil_lol:

Myszy są 3, ale będą jeszcze w tym miesiącu 4.Potem w styczniu/lutym jeszcze dwie w tym jedna długowłosa i chyba skończę kolekcję :diabloti:

Oj na pewno jest jest :cool3:
Chyba chyba, a potem ani się obejrzysz, a z 5 zrobi się 15 myszów :evil_lol:

Łiiiii mysz długowłowsa :multi: Będziesz miała kopię Lucky'ego w domu :megagrin: