jonQuilla Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 co psu talerz wyrywasz zUa kobieto :crazyeye: dzień dobry :multi::loveu: Quote
.Agata. Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='Medorowa']Ale mu cudnie w różowym rogzie:loveu::loveu: http://lh3.ggpht.com/_xoqjS3cCfig/SmdL73DQDsI/AAAAAAAAACc/btYxWcfsgvo/s400/rokita17.JPG a dziękujemy :cool3: Zakładam że Medorkowi też by było :evil_lol: [quote name='bianka19']Heeej śliczne foteczki Rokusia :loveu: dzięki ;) [quote name='jonQuilla']co psu talerz wyrywasz zUa kobieto :crazyeye: dzień dobry :multi::loveu: bry :multi: Ja się szarpałam - nie zauważyłaś ? :evil_lol: Jednak ciężko było o dobrą fotkę jak całą mną telepał :lol: Jutro na cały dzień przyjeżdża Karolina z Lucosławem - nie będę dawała już wczorajszych fotek ale dam jutro wspólne :loveu::loveu: Quote
Karolina. Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='Agata_Roki'] Jutro na cały dzień przyjeżdża Karolina z Lucosławem - nie będę dawała już wczorajszych fotek ale dam jutro wspólne :loveu::loveu: Ja tak czytam to i czytam, i myślę: Kto to jest ta Karolina z Lucosławem? :hmmmm: Dopiero potem zorientowałam się o kogo chodzi :splat: No tak... to już jutro. Pamiętaj: o 9 masz być na przystanku :diabloti: Muszę ci to przypominać, żebyś przypadkiem nie zapomniała :mad: I weź ze sobą telefon to ci esemeska napiszę gdzie jestem :cool3: Zdjęcia oczywiście cud, miód i orzeszki :loveu: Quote
Illusion Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 http://lh6.ggpht.com/_xoqjS3cCfig/SmdON6V3fpI/AAAAAAAAADA/VDb_reMh4lg/s400/rokita40.JPG Ciekawe czym się tak zaciągał :evil_lol:. Jakieś małe te fotki :eviltong:. Quote
.Agata. Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Ja tak czytam to i czytam, i myślę: Kto to jest ta Karolina z Lucosławem? :hmmmm: Dopiero potem zorientowałam się o kogo chodzi :splat: No tak... to już jutro. Pamiętaj: o 9 masz być na przystanku :diabloti: Muszę ci to przypominać, żebyś przypadkiem nie zapomniała :mad: I weź ze sobą telefon to ci esemeska napiszę gdzie jestem :cool3: Zdjęcia oczywiście cud, miód i orzeszki :loveu: Muszę nastawić budzik z przypomnieniem bo zazwyczaj o tej porze jeszcze śpię :cool3: Spędzimy razem całe 9 godzin - czyż to nie cudowne ? :diabloti: [quote name='RCookie']http://lh6.ggpht.com/_xoqjS3cCfig/SmdON6V3fpI/AAAAAAAAADA/VDb_reMh4lg/s400/rokita40.JPG Ciekawe czym się tak zaciągał :evil_lol:. Jakieś małe te fotki :eviltong:. Chyba tym naturalnym,gównianym łojem od krówek,które stały nieopodal :evil_lol: A zdjęcia faktycznie małe,przy zmniejszaniu wyglądały na większe :angryy: Quote
bianka19 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Agata_Roki napisał(a): Jutro na cały dzień przyjeżdża Karolina z Lucosławem - nie będę dawała już wczorajszych fotek ale dam jutro wspólne :loveu::loveu: To czekamy na wspólne foteczki :loveu: Quote
Karolina. Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='Agata_Roki']Muszę nastawić budzik z przypomnieniem bo zazwyczaj o tej porze jeszcze śpię :cool3: Spędzimy razem całe 9 godzin - czyż to nie cudowne ? :diabloti: Ja też zazwyczaj o tej porze śpię :evil_lol: Taa... bardzo :loveu: Ciekawe kto kogo pierwszy będzie miał dosyć: ja ciebie - czy ty mnie :diabloti: Mam nadzieję że po dwóch godzinach nie wywalisz mnie za drzwi i nie będę musiała czekać z kudłatym 7 godzin na przystanku :evil_lol: Zaraz idę się pakować :p :loveu: Do jutra :calus: Quote
.Agata. Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Ja też zazwyczaj o tej porze śpię :evil_lol: Taa... bardzo :loveu: Ciekawe kto kogo pierwszy będzie miał dosyć: ja ciebie - czy ty mnie :diabloti: Mam nadzieję że po dwóch godzinach nie wywalisz mnie za drzwi i nie będę musiała czekać z kudłatym 7 godzin na przystanku :evil_lol: Zaraz idę się pakować :p :loveu: Do jutra :calus: Ja też dzisiaj spakuję co trzeba,pójdziemy od razu chociaż kupiłabym żwirek dla Zośki przy okazji ale to może następnym razem jak gdzieś pójdziemy :cool3: P.S weź te frisbee Luckiego bo chcem je pomacać :D Do jutra :loveu: [quote name='deer_1987']Dawac fotki juz!! dzisiaj była tylko królicza sesja chyba że mojego uchatka też tu chcecie :eviltong: ? To dopiero jest modelka :loveu: Dobra daje :eviltong: Quote
.Agata. Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [ja nie wiem czemu te zdjęcia takie małe się zrobiły,zmniejszałam do szerokości 500px :eviltong: ] Quote
jonQuilla Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 :crazyeye: ale ślicznotka królicza :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
taxelina Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Peppar sie pyta czy ona sie na randke umowi z nim? Quote
.Agata. Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 deer_1987 napisał(a):Peppar sie pyta czy ona sie na randke umowi z nim? Podejrzewam że bardzo chętnie ale uprzedź go że może zranić mu serce - umawia się jeszcze z dwoma innymi :evil_lol: Ale barankiem jeszcze nie - może będą z tego fajne dzieci :loveu::loveu: Jesteśmy padnięci po całym dniu przebywania z Karoliną&Lucky'm :evil_lol::evil_lol: Potem wstawię zdjęcia :eviltong: Quote
.Agata. Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='deer_1987']Ale ona cudna!!! [quote name='jonQuilla']:crazyeye: ale ślicznotka królicza :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Yana']jaki cudny uchatek :loveu::loveu::loveu: [quote name='bianka19']Ślicznaa :loveu: dziękujemy wszystkim :loveu: [quote name='cockermaister']Heeej :hand: Hej :multi::multi: [coś mi nie wyszło cytowanie z odpowiedzią do deer :angryy:] :eviltong: Quote
Karolina. Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Agata_Roki napisał(a): Jesteśmy padnięci po całym dniu przebywania z Karoliną&Lucky'm :evil_lol::evil_lol: Potem wstawię zdjęcia :eviltong: Uprzedzałam cię, że moje towarzystwo jest męczące :eviltong: Quote
.Agata. Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Uprzedzałam cię, że moje towarzystwo jest męczące :eviltong: ajć..wcale nie :evil_lol: Chodziło mi głównie o mojego głupiego psa,temperaturę,moje samopoczucie związane z wyglądem itepe :cool3: Quote
Karolina. Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Agata_Roki napisał(a):ajć..wcale nie :evil_lol: Chodziło mi głównie o mojego głupiego psa Nawet tak nie mów :mad: Agata_Roki napisał(a):temperaturę, Z tym mogę się zgodzić... Agata_Roki napisał(a):moje samopoczucie związane z wyglądem itepe :cool3: Buahahahahahahahahahaha :roflt: No weź, co ty chcesz, dobrze wyglądałaś :loveu: A to że ja wyglądałam jak oszołom to już inna kwestia :evil_lol: Quote
bianka19 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Miłego wieczorku życzę ;) A kiedy fotki z Lucosławem ? :eviltong: Quote
Tequila1017 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Doczekam sie bannerka ? :lol: :diabloti: Zapraszam na fotki do nas :razz: Quote
Recommended Posts