ewka i haker Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 sorry za offa ale ja juz tak mam:P a zdjecia proszę daj:P Quote
Karolina. Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='Agata_Roki']Nie przejmujcie się nami,piszcie dalej nikt chociaż nie zauważy że nie ma zdjęć :cool3::evil_lol: :mad::mad::mad: Quote
.Agata. Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Z dzisiaj nic nie ma :evil_lol: Dopiero jutro :eviltong: Dobra,wygrzebałam stare i zimowe :D [dla dobra innych zakamuflowałam moją twarz :evil_lol: I wystarczy :D Quote
Kamila_ Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Rokuś talerzykowy chłopczyk :eviltong: koniecznie muszę przejżeć galerię od samego początku :razz: a pańcia ty się nie obijaj tylko fotki wstawiaj! :diabloti: Quote
.Agata. Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 [quote name='Yana']nie wystarczy...mało zdjęć :mad: mam dzisiejsze,zaspanego Rońka z domu ale potem postaram się o bardziej aktywne :cool3: [quote name='jonQuilla']mało i do tego powiało chłodem :evil_lol: Czasem tak trzeba :evil_lol: [quote name='Kamila i Heksa']Rokuś talerzykowy chłopczyk :eviltong: koniecznie muszę przejżeć galerię od samego początku :razz: a pańcia ty się nie obijaj tylko fotki wstawiaj! :diabloti: Staram się by był :cool3: Dzisiaj wieczorem już obiecujemy :evil_lol: A nawet wcześniej niż wieczorem :eviltong: Głupie sceny pod łóżkowe,spasionego,zaspanego parzystokopytnego żarłoka :evil_lol: Quote
Karolina. Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 http://i27.tinypic.com/3hkra.jpg Toś mnie rozbawiła :mdleje::roflt: Rzeczywiście ma wszystko różowe :cool3: Ale do pysia mu w tym kolorze :loveu: Quote
.Agata. Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']http://i27.tinypic.com/3hkra.jpg Toś mnie rozbawiła :mdleje::roflt: czym ? :evil_lol: Fakt,żabie nogi Rońka są powalające :cool3: Rzeczywiście ma wszystko różowe :cool3: Ale do pysia mu w tym kolorze :loveu: nie wszystko :eviltong: Tylko to :eviltong: Dziękujemy :cool3: Idziemy zaraz na zdjęcia :cool3: Quote
Tequila1017 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Heej :hand: Boskiee fotki :loveu::loveu: :evil_lol: ale ktos tam podsumował : jaki pedałek :evil_lol: Quote
.Agata. Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Mqrtynq napisał(a): :evil_lol: ale ktos tam podsumował : jaki pedałek :evil_lol: Że różowy to oznacza pedał a nie obrażając nikogo homoseksualista ? :cool3: Mi się nie wydaje a poza tym przy psie - dla niego lotto czy nosi białe czy różowe bo on nie uznaje zasady krzywdzenia jego męskości czy coś,tak dla wyjaśnienia :cool3: Ja też chodzę czasami w różowych rzeczach a nie uważam że jestem jakąś Barbie czy emo z dodatkami różu - nie przesadzając oczywiście może to być kolor dla każdego :eviltong: Quote
taxelina Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 ewka i haker napisał(a):nigdy nie mow nigdy co do uczenia to na początku robi sie to z pomocnikiem który trzyma noga tam gdzie pies wbiega pies dobiega do końca i dopiero jest powoli opuszczany Mnie jakos nie kreca zawody :D Quote
.Agata. Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Są dzisiejsze,ranne a nie tylko zimowe - dobra już idziemy zrobić na dworze :eviltong::evil_lol: Zapraszamy wieczorem :cool3: Quote
Tequila1017 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Agata_Roki napisał(a):Że różowy to oznacza pedał a nie obrażając nikogo homoseksualista ? :cool3: Mi się nie wydaje a poza tym przy psie - dla niego lotto czy nosi białe czy różowe bo on nie uznaje zasady krzywdzenia jego męskości czy coś,tak dla wyjaśnienia :cool3: Ja też chodzę czasami w różowych rzeczach a nie uważam że jestem jakąś Barbie czy emo z dodatkami różu - nie przesadzając oczywiście może to być kolor dla każdego :eviltong: Ejj , ale to nie ja napisałam . !! :eviltong: Tylko ktoś tam to tak podsumował. Ja też lubie czasem różwy nosić . :p Teraz mam rózową bluzke xd . A tak po za tym to mojejmu tacie psu Grześkowi kupiłam ostatnio takie serducho różowe :cool1: I jak ktoś ma coś do niego to współczuje :mad: zje was :evil_lol: A tak wgl Agata , kiedy bedzie mój bannerek i avatar . ? :cool3::lol: Sorki, że cię popędzam czy coś . :lol: Quote
.Agata. Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Na razie męczę się z fotkami - nie cierpię ich obrabiać,hostować itp. :cool3: Quote
Karolina. Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 http://lh3.ggpht.com/_xoqjS3cCfig/SmdL7-F45zI/AAAAAAAAACY/-H0UlDTKnTM/s400/baner13.JPG :loveu: http://lh3.ggpht.com/_xoqjS3cCfig/SmdL8Gj3vgI/AAAAAAAAACg/V6n2MHK95nA/s400/rokita21.JPG Jaka doopka :p [SIZE="1"]P.s. Co do tamtego poprzedniego komentarza, to rozśmieszyło mnie w jaki sposób siebie zakamuflowałaś :lol: Mogłaś wstawić w orginale, ja i tak wiem jak wygladasz :loveu: P.s.2. Pamiętaj o piątku :cool3: P.s.3. Czekam z niecierpliwością na resztę zdjęć :loveu: Quote
ewka i haker Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 pedałek to było tak pieszczotliwie :cool3: Quote
Marteczka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 http://lh6.ggpht.com/_xoqjS3cCfig/SmdL8YhZN2I/AAAAAAAAACo/Ea6rfNp_rSE/s400/rokita30.JPG Tutaj wygląda troszeczkę jak bernardyn :) Quote
.Agata. Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 [quote name='ewka i haker']pedałek to było tak pieszczotliwie :cool3: no przecież ja wiem :evil_lol: P.s. Co do tamtego poprzedniego komentarza, to rozśmieszyło mnie w jaki sposób siebie zakamuflowałaś :lol: Mogłaś wstawić w orginale, ja i tak wiem jak wygladasz :loveu: P.s.2. Pamiętaj o piątku :cool3: P.s.3. Czekam z niecierpliwością na resztę zdjęć :loveu:P.s - ale nie widziałaś miny,która jednocześnie zachęca psa do skoku i wytrzeszcza oczy z niedowierzaniem - mój pies wyskakuje do dysku :crazyeye::cool3: P.s.2 już nie mogę się doczekać :evil_lol: P.s.3. nie doczekacie się chyba robale :cool3: Tutaj wygląda troszeczkę jak bernardyn :smile:ziewał :D Ale bernardynem jeszcze nigdy nie był - był mopsem,buldogiem,amstafem,pitbullem ale bernardynem jeszcze nie :evil_lol: Jutro reszta :P Quote
Medorowa Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Ale mu cudnie w różowym rogzie:loveu::loveu: http://lh3.ggpht.com/_xoqjS3cCfig/SmdL73DQDsI/AAAAAAAAACc/btYxWcfsgvo/s400/rokita17.JPG Quote
Recommended Posts