Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No widzisz doczekałaś się u mnie zdjęć spacerkowych Cezarka tylko trochę mi one nie wyszł , bo Cezar ciągle był w ruchu i ani razu nie chciał w aparat popatrzeć :roll:

Posted

ewka i haker napisał(a):
NO MA BYC Z AGLITY:p

to może dzisiaj się o coś postaram :cool3: I nie wiem czy to agility można nazwać - ćwiczymy pojedyncze przeszkody na razie bo nie mam gdzie wynieść wszystkich meneli,tunel mam strasznie ciężki i trochę średnicą jest za duży :eviltong:

Same strefy,sam slalom tunelowo,set point i zmiany na sucho na razie ew.na rozstawionych pachołkach ósemki ze zmianami :cool3:

Zaraz idziemy na zdjęcia ;)

a jego mały kumpel słodki
nie kumpel :eviltong: i dziękujemy Yana :loveu:

Posted

Agata_Roki napisał(a):

nie kumpel :eviltong: i dziękujemy Yana :loveu:

kumpelka ? :razz:

a tunel i inne przyrządy do ćwiczeń, to gdzie kupowałaś ? trochę sie kiedyś interesowałam takim sprzętem, ale strasznie drogie to było

Posted

Yana napisał(a):
kumpelka ? :razz:

a tunel i inne przyrządy do ćwiczeń, to gdzie kupowałaś ? trochę sie kiedyś interesowałam takim sprzętem, ale strasznie drogie to było

Nie po prostu,jednorazowe spotkanie chociaż i tak nie miał ochoty na zabawę z psem tej wielkości :eviltong: On woli z większymi - bawić się w zapasy,gonitwy,podszczypywanie po łapach etc. :cool3:

Tunel załatwił mi tato z pracy :loveu: Wynosi po częściach więc na razie mamy długości 1m,ale szerokości jest znacznie większej bo to jakieś kopalniane cudo,miał inny,dłuższy by był od razu ale Roki tylko łeb wcisnął :evil_lol: Więc jak wróci już z sanatorium to przywiezie kolejny 1m,potem jeszcze jeden ;)

Tyczki od pastucha mam od wujka,który właśnie skończył z takim pastuchem i zostało mu powyżej 100 tych tyczek[chciałam też więcej na takie badziwne stacjonaty przenośne ale dał tylko 12 :cool3:],huśtawkę też nam tato zmajstrował - ja pomalowałam.
Pachołki zwiało kiedyś z ulicy do mnie na trawnik po drugiej stronie ogrodzenia więc wzięłam a 2 stacjonaty mamy zrobione też przez tatę z drewna ;) + jedna moja ale się giba i nie nadaje się do noszenia :lol: No i wliczając skok w dal z takich długich ogrodowych doniczek - mieliśmy 4 ale Roki się kiedyś pomylił zamiast skoczyć,zahamował przed skokiem i staną dwiema łapami na jednej,dwiema na drugiej i obie pękły :lol::evil_lol: Mamy teraz tylko dwie i trzeba jeszcze kupić ale to późniejszy wydatek - na razie stawiam coś między dwiema od środka by szerokość była regulaminowa a jednocześnie nie odbijał się też w wolnym miejscu ;)

Posted

no chciałabym zobaczyć ten tor przeszkód :evil_lol:

chyba też będę musiała pokombinować :razz: mam przeczucie, że tor przeszkód bardziej spodobałby się mojej małpie niż nudne ćwiczenia z posłuszeństwa :razz:

Posted

Yana napisał(a):
no chciałabym zobaczyć ten tor przeszkód :evil_lol:

chyba też będę musiała pokombinować :razz: mam przeczucie, że tor przeszkód bardziej spodobałby się mojej małpie niż nudne ćwiczenia z posłuszeństwa :razz:

Dzisiaj postaram się nagrać trening strefkowy :eviltong: Jedynie samej huśtawki a raczej dechy bo mam problem sama wbić ją w ziemię[podstawę tato spawacz nam wyspawał z takimi dwoma bolcami do wbicia w ziemię :evil_lol:;)] a całości przeszkód nie mam gdzie rozłożyć i jak wyciągam to na poszczególny trening,poszczególny element ;)Jeśli chodzi o strefy - ćwiczymy z michą tzn.pies leeeci i zatrzymuje się na strefie,zżera z michy parówę potem klikam mu zostawanie gdy ja cofam się do tyłu,upadam czy coś :cool3:

A jeśli chodzi o Yankę to mojego też jakoś nudzi chodzenie przy nodze ale zawsze jest chętny bo jemu też chodzi o parówę i poklepanie po dupci :cool3:
Hopając sobie prędzej mi chudnie i bardziej się cieszy,wtedy ma większe pole do popisu - pokazuje że umie wyysoko doskoczyć bo polizać mnie po twarzy jak dobrze pobiegnie i jest bardziej zadowolony z nagrody w tej postaci że to ja się cieszę,klaszczę itp. :lol::loveu:

Posted

koniecznie daj jakiś filmik :multi:
ja już nawet zaczęłam z Yanką skoki przez przeszkodę, wprawdzie z myslą o obiedience (czy jak to się tam pisze:razz: ) i nawet to skakanie jej wychodzi :lol: więc może wykombinuję jeszcze jakieś inne przeszkody...

Posted

Yana napisał(a):
koniecznie daj jakiś filmik :multi:
ja już nawet zaczęłam z Yanką skoki przez przeszkodę, wprawdzie z myslą o obiedience (czy jak to się tam pisze:razz: ) i nawet to skakanie jej wychodzi :lol: więc może wykombinuję jeszcze jakieś inne przeszkody...

deer_1987 napisał(a):
No to czekam na filmik z domowego agility :D

Izuuus napisał(a):
To ja także czekam :diabloti:

nie ćwiczyliśmy - wczoraj poszliśmy na rower :diabloti: 1,5 intensywnego biegu + przed jakieś pierdoły ćwiczyliśmy na kiełbachę :eviltong: Filmiki z tego mam ale nie ma co pokazywać :cool3:

Basiika_ napisał(a):
Sliczny boksio :)
Pozdrawiam

dzięki ;)

mineralna_ napisał(a):
Hej Koniowa :evil_lol:

Weź daj jakiś filmik fotki albo coś w ten deseń, niee? :roll: :razz:

spierpapier.. Tyy.. :diabloti::evil_lol:

ewka i haker napisał(a):
no przydały by sie...

może coś zaraz wykombinuję z tych pierdoł,które wczoraj nakręciłam :cool3:

Posted

[quote name='ARGIS']Hejo jak tam wakacje wam lecą :p??
http://i526.photobucket.com/albums/cc345/Agata_Roki/zdjecie63-20090724.jpg Ładnie przystojniakowi w różu :loveu::loveu::lol:

Pozdrowienia z gorącej Italii! :-)

Czekamy na Was :evil_lol: Kiedy wracacie ? :mad:
Ja tu chcem jeszcze spacer z Argisem - będą lepsze zdjęcia niż ostatnim razem :cool3:

A weź nie wspominaj o Italii :placz::placz: Ja też chcem jeszzczeee tam pojechać :-(