kwiatek82 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Sto lat Roki !!!!! widze ze wakacje sie udaly, a krówki się nie bałeś ? :diabloti: Quote
.Agata. Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 kwiatek82 napisał(a):Sto lat Roki !!!!! widze ze wakacje sie udaly, a krówki się nie bałeś ? :diabloti: Witamy u nas :evil_lol: On jest dzielny i na krowy szczeka jak go nie ruszają ale daleko spiernicza jak idą z rogami do niego i szczeka z daleka :diabloti: Quote
.Agata. Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Onomato-Peja,sporo jest ale photobucket mi sie zepsuł :eviltong: Jak pańcia robi psu krzywdę :lol::lol: [jak mu to włożę i zaraz zdejmę to jest grzeczny jak aniołek :loveu: - taka metoda wychowawcza :evil_lol:] Starą,szczerbatą Krową się nie zainteresuje - Rokś woli młodsze :cool3: I moze potem dam resztę ;) Quote
Karolina. Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Agata_Roki napisał(a): Dzięki :loveu: Ide do Was sie coś zapytać :eviltong: Oki. Już ci odpisuję :loveu: Quote
Onomato-Peja Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Hahaha ale Rokuś w tym kagańcu wygląda :roflt: Quote
jonQuilla Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 nie ma to jak szczęśliwy pies w kagańcu :evil_lol::evil_lol: Quote
Agniecha93 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Witam :lol: Dobrą metodą wychowawczą jest również zainteresowanie się innym psem ;) Quote
Izuuus Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Śliczne te wakacyjne foteczki, a w kagańcu Roki wygląda komicznie :loveu: [SIZE="1"]Jaki masz aparat? Quote
.Agata. Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Hahaha ale Rokuś w tym kagańcu wygląda :roflt: jak ? :mad:debil ? tu bym się zgodziła :evil_lol: jonQuilla napisał(a):nie ma to jak szczęśliwy pies w kagańcu :evil_lol::evil_lol: prawda ? od razu świat staje się inszy - pies ryje mordą po ziemi ale ciągle wraca na zawołanie,chyba z nadzieją że to zdejmę ale jest nagroda i idziemy dalej :cool3: [miał to na mordzie 3 razy w ciągu jego 5letniego życia :eviltong: ] Agniecha93 napisał(a):Witam :lol: Dobrą metodą wychowawczą jest również zainteresowanie się innym psem ;) Hej :multi::multi: A z tą metodą to o co chodzi ? :razz: bianka19 napisał(a):Heej:multi::multi::multi: czcześć,lecim do Was się przywitać :cool3: Izuuus napisał(a):Śliczne te wakacyjne foteczki, a w kagańcu Roki wygląda komicznie :loveu: Jaki masz aparat? a dziękujemy :D Fuji S5800 :eviltong: Quote
Izuuus Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Agata_Roki napisał(a):a dziękujemy :D Fuji S5800 :eviltong: A tak, już mi się przypomniało :diabloti: Quote
Agniecha93 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Cytat: Napisał Agniecha93 Witam :lol: Dobrą metodą wychowawczą jest również zainteresowanie się innym psem ;-) Hej :multi::multi: A z tą metodą to o co chodzi ? :razz: Jak zacznę głaskać innego psa to Ori zrobi wszystko tylko, żebym "była wierna" :evil_lol: Quote
.Agata. Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Agniecha93 napisał(a):Jak zacznę głaskać innego psa to Ori zrobi wszystko tylko, żebym "była wierna" :evil_lol: u mnie akurat też to działa bo jak spacerujemy z Maxem to obaj chcą być koło mnie ale Max[collakowy dziadek :eviltong:] pokazuje zęby to Roki się wycofuje z czego na Maxa też muszę huknąć bo mi psem pomiata - wszelkie psy u nas mają się sprawdzić jako próba socjalizacji/odwracania uwagi i dzięki ciągłej pracy czasem się udaje :multi: Chociaż dalej nie wiem czy dobrze zrozumiałam :evil_lol: Quote
Illusion Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Cześć! Spóźnione wszystkiego najlepszego! :multi: :multi: Super fotki :). Quote
Agniecha93 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 U nas nie ma scen zazdrości, tylko Orion robi się bardzo grzeczny i przypominają mu się wszystkie komendy ;) Quote
jonQuilla Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Agata_Roki napisał(a):j prawda ? od razu świat staje się inszy - pies ryje mordą po ziemi ale ciągle wraca na zawołanie,chyba z nadzieją że to zdejmę ale jest nagroda i idziemy dalej :cool3: [miał to na mordzie 3 razy w ciągu jego 5letniego życia :eviltong: ] ciesz się więc że nie musi w namordniku chodzić ;) moja suka na ulicy przeważnie ma kaganiec :roll: dość często więc go nosi a i tak zawsze ociera się o nogi i szoruje pyskiem po ziemi, szczególnie jak idzie z moją mamą albo kimś innym z rodzin bo jak ze mną to jest spokój, mam na nią zbawienny wpływ :evil_lol::evil_lol: Quote
.Agata. Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 jonQuilla napisał(a):ciesz się więc że nie musi w namordniku chodzić ;) moja suka na ulicy przeważnie ma kaganiec :roll: dość często więc go nosi a i tak zawsze ociera się o nogi i szoruje pyskiem po ziemi, szczególnie jak idzie z moją mamą albo kimś innym z rodzin bo jak ze mną to jest spokój, mam na nią zbawienny wpływ :evil_lol::evil_lol: on chodzi w kantarku - dlatego Koń go wszyscy nazywają bo się ładnie prowadzi wtedy i wygląda jak koń :evil_lol: Pańcia zawsze ma na swojego pieska najlepszy wpływ - ja się ciągle o to kłócę z mamą w końcu czyj jest właściwie nasz pies :lol: raz mój,raz 'trochę' jej[wtedy jak wraca po treningu zmęczony - "moje kochane,malutkie - wymęczyła cię ?" Staram się zmajstrować jakiś filmik ale nie wiem czy na moim necie dzisiaj zdąży się dodać :placz: Quote
jonQuilla Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Agata_Roki napisał(a):on chodzi w kantarku - dlatego Koń go wszyscy nazywają bo się ładnie prowadzi wtedy i wygląda jak koń :evil_lol: Pańcia zawsze ma na swojego pieska najlepszy wpływ - ja się ciągle o to kłócę z mamą w końcu czyj jest właściwie nasz pies :lol: raz mój,raz 'trochę' jej[wtedy jak wraca po treningu zmęczony - "moje kochane,malutkie - wymęczyła cię ?" tez mamy kantarek ale Salsa i tego nie lubi nosić a niestety kaganiec musi mieć metalowy bo ma czasem dziwne akcje :) "trochę" jej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: skąd ja to znam ;) to "trochę" jest tylko wtedy kiedy Salsa jest grzeczna i spokojna :evil_lol: Quote
.Agata. Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 jonQuilla napisał(a): "trochę" jej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: skąd ja to znam ;) to "trochę" jest tylko wtedy kiedy Salsa jest grzeczna i spokojna :evil_lol: ano właśnie - jak nie jest wybiegany,rzuca w nas sznurkiem albo trąca łapą to się drze "Zabierz tego psa i zrób coś z nim bo go wygonie" jak wraca zmęczony i grzecznie śpi to kochany piesek bo nie dokucza :lol: a filmik coś mi nie wychodzi - zaraz szelepne tego Movie Makera :shake::mad: Quote
Tequila1017 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Hej :hand: Zapraszamy do nas na urodzinowe fotki :D:D:D Quote
.Agata. Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 deer_1987 napisał(a):To nie bedzie zdjec czy filmiku? filmiku nie moge zrobić :eviltong: a zdjęcia to tam się jakieś wygrzebie :eviltong: Quote
Recommended Posts