Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zajęliśmy 3 miejsce ! :loveu:
Wszystkim,którzy oddali na nas głosy bardzo dziękujemy.
Zostaniemy wyróżnieni i dostaniemy nagrodę ;)

Posted

Agata_Roki napisał(a):
Zajęliśmy 3 miejsce ! :loveu:
Wszystkim,którzy oddali na nas głosy bardzo dziękujemy.
Zostaniemy wyróżnieni i dostaniemy nagrodę ;)

Rowniez gartuluje :multi::multi:
Boksery górą:cool3:

Posted

dzie-ku-je-my :evil_lol:

Galeria powiększy się o dwóch nowych czterołapków - 10 letniego mix collie Maxa i miniaturowego jajnika Mata ;)

Wkrótce zdjęcia ;)

Jeest filmik - jednym słowem żal du..pe ściska ;]

http://www.youtube.com/watch?v=a4ZnG_PHZ80

Tak to wygląda - pies nie chce mi po tym incydencie z przygryzieniem fafla w ogóle łapać ni floaterów,ni nawet overów bo zaraz się boi że po pysku dostanie
Szarpać to się za to on może..i ta jego szybkość w czasie wykonywania slalomu,cofania Ze smaczkami to o niebo szybszy jest

Posted

Hej :multi:
Oglądając wasz filmik to się cieszę że mam małego psa, bo z dużum to nieźle trzeba się naszarpać, a mojemu bez problemu wszystko zabieram :p
Ale fajnie wam idzie :loveu: Lucky z kolei ze dwa razy przyniesie mi aport, a potem jak mu rzucę, to podbiega tylko, powącha i biegnie sobie gdzieś dalej :cool1:

[SIZE="1"]A jak z naszymi planami wakacyjnymi? Aktualne spotkanie? :cool3:

Posted

Dobry filmik wyszedł! Wiadomo że na smakołyki to inaczej... widziałaś sama, że moj diabeł to mało cie nie przewrócił za te smaczki... łakomczuch! :eviltong:
A my po spotkaniu z wami próbowaliśmy "turlania" troszke mozolnie ale wychodzi cos ! Sama ocenisz jak dopracujemy! Pozdrawiam:lol:

Posted

Hahaha filmik jest swietny:evil_lol:
Moja tez jak sie gdzies uderzy, potraci itp. to potem boi sie juz to powtarzac:shake:Np. jak cwiczylysmy skoki takie mini agility, uderzyla sie o belke i juz sie do niej nawet nie zblizy:shake::placz:

Posted

[quote name='"Karolina&Lucky"'] bo z dużum to nieźle trzeba się naszarpać, a mojemu bez problemu wszystko zabieram :p

ale ja się nie szarpie z nim dlatego że nie chce oddać - bo on to lubi i to jest dla niego nagroda,etap nakręcania etc.

[quote name='"ARGIS"']A my po spotkaniu z wami próbowaliśmy "turlania" troszke mozolnie ale wychodzi cos !

może spróbuj klikerem :cool3: Ja tak zaczynałam - coś wywijałam smaczkiem aż się położył na bok k/s,potem łapy do góry k/s,cały przewrót k/s i jakoś teraz jest ;)

[quote name='"Moniek123"']Moja tez jak sie gdzies uderzy, potraci itp. to potem boi sie juz to powtarzac:shake:Np. jak cwiczylysmy skoki takie mini agility, uderzyla sie o belke i juz sie do niej nawet nie zblizy:shake::placz:

On to szczególnie jak po pysku dostanie to tak wydziwia :eviltong:
Na treningu agility ćwiczyliśmy running contacts,zaczał na niej chamować,spadła i sobie złamał dość solidnie pazur,tyczki zwala i w hopke też potrafi wbiec ale takie rzeczy mu nie strasznie :evil_lol: Gorzej fafle czy zęby - wtedy boli ale ucze go że to nic straszego i zaczynamy od początku ;)

Filmik wcale nie był udany - zapowiadało się na burzę,strasznie wiało i żaden rzut mi nie wyszedł z czego on żadnego nie złapał :eviltong:

Karolina,a spotkanie w jakim sensie ? Spacer,jakieś ćwiczenia czy coo ? :eviltong:
Bo my raczej zawsze chętni tylko zarzuć czasem,miejscem i pomysłem a się dostosujemy :evil_lol:

I macie jeszcze sprawców zmiany nazwy galerii :eviltong::eviltong:#eviltongue
Max
http://i43.tinypic.com/vy34nd.jpg
Mat
http://i42.tinypic.com/34xkkcw.jpg

Posted

[quote name='Agata_Roki']
Karolina,a spotkanie w jakim sensie ? Spacer,jakieś ćwiczenia czy coo ? :eviltong:
Bo my raczej zawsze chętni tylko zarzuć czasem,miejscem i pomysłem a się dostosujemy :evil_lol:

Jeszcze nie mam koncepcji :eviltong:
Jak coś wymyślę, to dam znać :p [SIZE="1"]Tylko że może w lipcu się umówimy, bo teraz to zakończenie roku, a potem mam wyjazd ;)

Posted

Justy$ka napisał(a):
Ależ On musi byc sympatyczny.! ;):loveu:

Noo..wszystkich organizatorów dzisiaj zalizał,obskakał - cały Roki :cool3:

Znów zademonstrowaliśmy kilka sztuczek przed 'publicznością' i luzem był wpatrzony tylko we mnie i moje parówki - chociaż całość odbywała się w głośnym schronisku to nie dał się rozproszyć :loveu: Kochany czubek :eviltong:

Posted

WOW! Gratulujemy Rokiemu!!:multi::multi::loveu::loveu: Super nagrody!! Sympatyczny to on jest, ja się o tym przekonałam!! Argis też pewnie śni o zabawie z Rokim :lol::lol: ... tylko smutno, że w tym roku nas nie było na DOgach :placz::placz::-(
Ale za rok bedziemy!!! ;)
Pozdrawiamy! :p:p

Posted

W niedzielę pańcia zabawiała się,o tak :cool3:

A Rolinka miała cały dzień nicnierobienia,odespał pracowity tydzień[raz frisbee,raz obi,raz agi,raz klikerowa sesja i kilkanaście ładnych km przy rowerze :razz:],dostał z całego wypadu nową piłkę i znowu wniebowzięty aportował mi ją przez 1,5h - aż sam się poddał i poległ pod świerkiem :evil_lol:

Rekin . ;-)

Posted

Super fotka :loveu:
dzienki :cool3:

Hej :multi:

Ale ma dużą kość :crazyeye:
Cześć :loveu: A kość dobra jest :eviltong: Teraz już w częściach :evil_lol:

A te legowisko to też w nagrodę z tego konkursu? :razz: A co dostali ci za 2-gie miejsce?
Legowisko tak,2gie to była smycz czerwona,kolczatka i skórzana,czerwona obroża - na tego ONka ślicznego :loveu:
Gdybym ja to dostała to bym to wszystko sprzedała - kolczatki nie używam,skórzanych obroży też nie a smycz mam taką samą :razz:

Justy$ka,dzięki kochana :loveu: