TYGRYS-ica. Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 a tak w ogole to ludzie ogolnie wola pisac niz dzwonic. przy pisaniu moga pomyslec co napisac, a przy rozmowie tel jak sie ich zapyta o np. warunki jakie oferuja psu to najczesciej jest " yyyyyyyyy..... no wiec........" :evil_lol::evil_lol: Flaper nie jest na molosach wiec jesli ktos ma tam konto i mogłby....?? :eviltong: Quote
justysiek Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a):i odezwała sie jeszcze czy cisza??? :razz: tak tak odpisałam tej pani pare zdan :p mam nadzieje ze chociaz cos do niej dotarło. a przynajmniej juz sie wiecej nie odezwała :roll: nie odezwala sie, miala dzwonic:roll: aaa odnosnie tamtej pani to jakas dziewczyna z sosnowca, ma mikas benka suke i szuka psa sla niej, a i jeszcze sprzedaje swinki morskie, podobno bardzo nieodpowiedzialna, pisala do mnie dziewczyna z dgm ktora ja zna:oops: Quote
justysiek Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a):i odezwała sie jeszcze czy cisza??? :razz: tak tak odpisałam tej pani pare zdan :p mam nadzieje ze chociaz cos do niej dotarło. a przynajmniej juz sie wiecej nie odezwała :roll: nie odezwala sie, miala dzwonic:roll: aaa odnosnie tamtej pani to jakas dziewczyna z sosnowca, ma miksa benka suke i szuka psa sla niej, a i jeszcze sprzedaje swinki morskie, podobno bardzo nieodpowiedzialna, pisala do mnie dziewczyna z dgm ktora ja zna:oops: Quote
ANETTTA Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 ok wrzuce go na molosy...czekam na przypomnienie hasła ........ jak mysleicie ten ben mogłby mieszkac w 50 m mieszkaniu blok z 4 osobami Quote
justysiek Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 ANETTTA napisał(a):ok wrzuce go na molosy...czekam na przypomnienie hasła ........ jak mysleicie ten ben mogłby mieszkac w 50 m mieszkaniu blok z 4 osobami teraz chyba tez mieszkal w mieszkaniu,ale to juz pewnie wlasciciel musi sie wypowiedziec:roll: Quote
TYGRYS-ica. Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 ANETTTA napisał(a):ok wrzuce go na molosy...czekam na przypomnienie hasła ........ jak mysleicie ten ben mogłby mieszkac w 50 m mieszkaniu blok z 4 osobami mysle ze nie bylo by problemu, ale to nie mnie o tym decydowac... :shake: Mariolu?? :razz: Quote
ANETTTA Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 ja tze tak poradzilam osobie zainteresowanej o kontakt z wlascicelem to on zna psa........ ja wiem to ich prywatne sprawy ...ale co jest powodem ze pies na rok musi zniknac z domu a po roku czy aby napewno go zabiora ....oby o nim nie zapomnieli przez ten rok Quote
justysiek Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 ANETTTA napisał(a):ja tze tak poradzilam osobie zainteresowanej o kontakt z wlascicelem to on zna psa........ ja wiem to ich prywatne sprawy ...ale co jest powodem ze pies na rok musi zniknac z domu a po roku czy aby napewno go zabiora ....oby o nim nie zapomnieli przez ten rok miejmy nadzieje ze nie zapomna:roll: Quote
mariolazakiewicz Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 1. Dzwoniła do mnie kolejna zainteresowana osoba - z Bytomia - proces decyzyjny trwa ... zobaczymy ... 2. Flaper wychował się w mieszkaniu - w mieście, więc nie ma problemu gdyby DT był w miejskim mieszkaniu, ważne by był "wyspacerowany" 3. Proszę, nie wymagajcie od właściciela - dojrzałego faceta żeby tutaj na forum opisywał swoje sprawy rodzinne; tak na marginesie - właściciel bernardyna to mój brat i gwarantuję Wam, że nie zapomni o swoim psie; wyratowałam z naprawdę ciężkich opresji już kilka psów przez pośrednictwo dogomanii i kilku zaangazowanych forumowiczów, więc jeśli szukam tutaj DT dla Flapera to powinno być dla Was jasne, że sprawa jest czysta Quote
TYGRYS-ica. Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 ANETTTA napisał(a):ja tze tak poradzilam osobie zainteresowanej o kontakt z wlascicelem to on zna psa........ ja wiem to ich prywatne sprawy ...ale co jest powodem ze pies na rok musi zniknac z domu a po roku czy aby napewno go zabiora ....oby o nim nie zapomnieli przez ten rok ja nie wnikam w szczegoły. jak pies szuka DT to staram sie pomoc. pomagałam Marioli juz przy paru psach i moge zapewnic i zawsze było wszystko w porzadku wiec jesli poprosiła mnie o pomoc z Flaperem to wierze jej ze sprawa jest czysta i nie zadaje zbednych pytan. i tyle ode mnie. a jak wyglada teraz sytuacja Flapera??? ;) Quote
mariolazakiewicz Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 są dwie osoby faktycznie zainteresowane i chyba zdecydowane, budzą zaufanie, rozmawiamy...podtrzymujemy kontakt. Ale właściciel jest nieobecny w kraju - chwilowo, więc decyzja zapadnie pewnie za jakiś tydzień, pozdrawiam Quote
TYGRYS-ica. Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 w takim razie trzymam kciuki i mam nadzieje ze jak wroce to Flaper bedzie juz w nowym domku ;) Quote
mariolazakiewicz Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Sprawa Flapera rozwiązała się nagle i nieoczekiwanie! Właściciel znalazł rozwiązanie dzięki któremu nie musi się rozstawać z piesiem. Zakupił posesję, na której zamieszka razem z psem. Dziękuję serdecznie wszystkim, którzy się zaangażowali w sprawę - tym którzy robili ogłoszenia i tym dwóm domkom które chciały dać Flaperowi opiekę. Quote
lunarmermaid Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 To najlepsza wiadomość jaka mogła być! Gratuluję właścicielowi,no i oczywiście Flaperowi,że nie muszą się rozstawać!!! Quote
aganela Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 super widać ze Flaper tafił swietnie-jego pan naprawde go kocha!! Quote
ANETTTA Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 lunarmermaid napisał(a):To najlepsza wiadomość jaka mogła być! Gratuluję właścicielowi,no i oczywiście Flaperowi,że nie muszą się rozstawać!!! poprostu flaper to szczesciarz i tyle cudowne wiesci plis o wiecje takich ......................... a te domki moze by przygraneły inne benki ...mamy w mielcu jednego sleicznego u emira kilka pieknych suk po sterylce .....i nawet psie dziecko mloda benka ....?ale tu trzeba poczekac kilka dni ...na sunie .....w lodzi mmay benki az 2 .....pomocy moze ktos pokocha jakiegos benka ..podszepnijecie Quote
TYGRYS-ica. Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 ANETTTA napisał(a):a te domki moze by przygraneły inne benki ...mamy w mielcu jednego sleicznego u emira kilka pieknych suk po sterylce .....i nawet psie dziecko mloda benka ....?ale tu trzeba poczekac kilka dni ...na sunie .....w lodzi mmay benki az 2 .....pomocy moze ktos pokocha jakiegos benka ..podszepnijecie Mariolu a moze by naprawde tym zainteresowanym domkom podsunac inne benki?? moze by jakiegos adoptowaly :cool3: super ze Flaper nie musi sie rozstawac ze swoim panem ;) juz zmieniam tytuł. Quote
ANETTTA Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 a mamy kilka benków dzisij do hotelu w sonowcu ma trafic ben z tychów ......pilnie szuka domu wiemy wszyscy ile kosztuje hotel i do tego jakby go tak ciachnac ........................to same koszta a kasa pusta ..................:-( w chorzowie ..rybniku ....mielscu benki czekja o Emirowych nie wspomne ,,,,,,,,,domki domki potrzebne Quote
TYGRYS-ica. Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 wszystko zalezy od tego czy te osoby zainteresowane mialy na mysli tylko domek tymczasowy na jakis czas czy moze jednak cos wiecej Quote
TYGRYS-ica. Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 prosze moderatora o przeniesienie watku. psiak ma juz dom. Quote
ANETTTA Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 czy psiak został z wlascicielem .....tak .. Quote
TYGRYS-ica. Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 ANETTTA napisał(a):czy psiak został z wlascicielem .....tak .. tak. pies zostal z wlascicielem i to jest jak najbardziej najlepsze wyjscie ;) Quote
Recommended Posts