Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a tak w ogole to ludzie ogolnie wola pisac niz dzwonic. przy pisaniu moga pomyslec co napisac, a przy rozmowie tel jak sie ich zapyta o np. warunki jakie oferuja psu to najczesciej jest " yyyyyyyyy..... no wiec........" :evil_lol::evil_lol:

Flaper nie jest na molosach wiec jesli ktos ma tam konto i mogłby....?? :eviltong:

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

TYGRYS-ica. napisał(a):
i odezwała sie jeszcze czy cisza??? :razz:

tak tak odpisałam tej pani pare zdan :p mam nadzieje ze chociaz cos do niej dotarło. a przynajmniej juz sie wiecej nie odezwała :roll:

nie odezwala sie, miala dzwonic:roll:
aaa odnosnie tamtej pani to jakas dziewczyna z sosnowca, ma mikas benka suke i szuka psa sla niej, a i jeszcze sprzedaje swinki morskie, podobno bardzo nieodpowiedzialna, pisala do mnie dziewczyna z dgm ktora ja zna:oops:

Posted

TYGRYS-ica. napisał(a):
i odezwała sie jeszcze czy cisza??? :razz:

tak tak odpisałam tej pani pare zdan :p mam nadzieje ze chociaz cos do niej dotarło. a przynajmniej juz sie wiecej nie odezwała :roll:

nie odezwala sie, miala dzwonic:roll:
aaa odnosnie tamtej pani to jakas dziewczyna z sosnowca, ma miksa benka suke i szuka psa sla niej, a i jeszcze sprzedaje swinki morskie, podobno bardzo nieodpowiedzialna, pisala do mnie dziewczyna z dgm ktora ja zna:oops:

Posted

ANETTTA napisał(a):
ok wrzuce go na molosy...czekam na przypomnienie hasła ........

jak mysleicie ten ben mogłby mieszkac w 50 m mieszkaniu blok z 4 osobami

teraz chyba tez mieszkal w mieszkaniu,ale to juz pewnie wlasciciel musi sie wypowiedziec:roll:

Posted

ANETTTA napisał(a):
ok wrzuce go na molosy...czekam na przypomnienie hasła ........

jak mysleicie ten ben mogłby mieszkac w 50 m mieszkaniu blok z 4 osobami

mysle ze nie bylo by problemu, ale to nie mnie o tym decydowac... :shake: Mariolu?? :razz:

Posted

ja tze tak poradzilam osobie zainteresowanej o kontakt z wlascicelem to on zna psa........

ja wiem to ich prywatne sprawy ...ale co jest powodem ze pies na rok musi zniknac z domu a po roku czy aby napewno go zabiora ....oby o nim nie zapomnieli przez ten rok

Posted

ANETTTA napisał(a):
ja tze tak poradzilam osobie zainteresowanej o kontakt z wlascicelem to on zna psa........

ja wiem to ich prywatne sprawy ...ale co jest powodem ze pies na rok musi zniknac z domu a po roku czy aby napewno go zabiora ....oby o nim nie zapomnieli przez ten rok

miejmy nadzieje ze nie zapomna:roll:

Posted

1. Dzwoniła do mnie kolejna zainteresowana osoba - z Bytomia - proces decyzyjny trwa ... zobaczymy ...

2. Flaper wychował się w mieszkaniu - w mieście, więc nie ma problemu gdyby DT był w miejskim mieszkaniu, ważne by był "wyspacerowany"

3. Proszę, nie wymagajcie od właściciela - dojrzałego faceta żeby tutaj na forum opisywał swoje sprawy rodzinne; tak na marginesie - właściciel bernardyna to mój brat i gwarantuję Wam, że nie zapomni o swoim psie; wyratowałam z naprawdę ciężkich opresji już kilka psów przez pośrednictwo dogomanii i kilku zaangazowanych forumowiczów, więc jeśli szukam tutaj DT dla Flapera to powinno być dla Was jasne, że sprawa jest czysta

Posted

ANETTTA napisał(a):

ja nie wnikam w szczegoły. jak pies szuka DT to staram sie pomoc. pomagałam Marioli juz przy paru psach i moge zapewnic i zawsze było wszystko w porzadku wiec jesli poprosiła mnie o pomoc z Flaperem to wierze jej ze sprawa jest czysta i nie zadaje zbednych pytan. i tyle ode mnie.

a jak wyglada teraz sytuacja Flapera??? ;)

Posted

Sprawa Flapera rozwiązała się nagle i nieoczekiwanie! Właściciel znalazł rozwiązanie dzięki któremu nie musi się rozstawać z piesiem. Zakupił posesję, na której zamieszka razem z psem. Dziękuję serdecznie wszystkim, którzy się zaangażowali w sprawę - tym którzy robili ogłoszenia i tym dwóm domkom które chciały dać Flaperowi opiekę.

Posted

lunarmermaid napisał(a):
To najlepsza wiadomość jaka mogła być! Gratuluję właścicielowi,no i oczywiście Flaperowi,że nie muszą się rozstawać!!!

poprostu flaper to szczesciarz i tyle cudowne wiesci plis o wiecje takich .........................

a te domki moze by przygraneły inne benki ...mamy w mielcu jednego sleicznego u emira kilka pieknych suk po sterylce .....i nawet psie dziecko mloda benka ....?ale tu trzeba poczekac kilka dni ...na sunie .....w lodzi mmay benki az 2 .....pomocy moze ktos pokocha jakiegos benka ..podszepnijecie

• 2 weeks later...
Posted

ANETTTA napisał(a):
a te domki moze by przygraneły inne benki ...mamy w mielcu jednego sleicznego u emira kilka pieknych suk po sterylce .....i nawet psie dziecko mloda benka ....?ale tu trzeba poczekac kilka dni ...na sunie .....w lodzi mmay benki az 2 .....pomocy moze ktos pokocha jakiegos benka ..podszepnijecie

Mariolu a moze by naprawde tym zainteresowanym domkom podsunac inne benki?? moze by jakiegos adoptowaly :cool3:

super ze Flaper nie musi sie rozstawac ze swoim panem ;) juz zmieniam tytuł.

Posted

a mamy kilka benków dzisij do hotelu w sonowcu ma trafic ben z tychów ......pilnie szuka domu wiemy wszyscy ile kosztuje hotel i do tego jakby go tak ciachnac ........................to same koszta a kasa pusta ..................:-(

w chorzowie ..rybniku ....mielscu benki czekja o Emirowych nie wspomne ,,,,,,,,,domki domki potrzebne

• 1 month later...