Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

TYGRYS-ica. napisał(a):
czy odpisałas cos tej pani???? bo az mnie kusi zeby z nia porozmawiac :diabloti:

wlasnie jeszcze nic, ale tez mialam jej chec pogadc gg i zjechac rowno...:angryy:boze ...:mad:

Posted

TYGRYS-ica. napisał(a):
a jesli Flaper by tolerował koty i nie robił im krzywdy?? :cool3:

Niestety problem nie w psie,ale w kocie,będzie cierpiał,już jeden charciol mu lekko dokucza.

Posted

justysiek napisał(a):
wlasnie jeszcze nic, ale tez mialam jej chec pogadc gg i zjechac rowno...:angryy:boze ...:mad:

juz cie wyreczyłam, ale zeby nie bylo to nie zjechałam jej, tylko łagodnie wytłumaczyłam :p

Posted

justysiek napisał(a):
i odpisala/l ci?:mad:tez bym delikatnie wytlumaczyla...:evil_lol:

nie odpisała i nie wiem dlaczego :diabloti: aaa juz wyobrazam sobie to twoje łagodne wytłumaczanie :evil_lol::evil_lol:

Posted

A moze Flapera umieścić w jakimś schronisku na okres 1roku. Nie zabijajcie mnie od razu, nie w normalnym schronisku tylko takim np. dla rożnych zwierząt, z obserwacji wiem, ze psy mieszkając w schroniskach np. dla koni mają tam o niebo lepiej niż psy mieszkające w większości normalnych schronisk. No kurcze, tylko psiak miał takie dobre warunki, ze teraz trudno byłby mu mieszkać w innych warunkach.. :roll:

Posted

mariolazakiewicz napisał(a):
Jest jedna zainteresowana Pani, ale nie może podjąć decyzji bez porozumienia z mężem, więc czekam na kolejny telefon. Oby! Bo oferta wygląda bardzo pozytywnie

:klacz::thumbs:oby sie udalo:loveu:

Posted

strup napisał(a):
A moze Flapera umieścić w jakimś schronisku na okres 1roku. Nie zabijajcie mnie od razu, nie w normalnym schronisku tylko takim np. dla rożnych zwierząt, z obserwacji wiem, ze psy mieszkając w schroniskach np. dla koni mają tam o niebo lepiej niż psy mieszkające w większości normalnych schronisk. No kurcze, tylko psiak miał takie dobre warunki, ze teraz trudno byłby mu mieszkać w innych warunkach.. :roll:

nie wiem czy schronisko jest dobrym pomysłem. w nawet najlepszym schronisku trzeba opiekowac sie wieksza liczba zwierzat a jak psiak trafi do dt to na pewno wieksza uwaga opiekunów bedzie skupiona na nim ;)

Jest jedna zainteresowana Pani, ale nie może podjąć decyzji bez porozumienia z mężem, więc czekam na kolejny telefon. Oby! Bo oferta wygląda bardzo pozytywnie

w takim razie trzymamy kciuki :p

Posted

Zainteresowana Pani się nie odzywa, więc pewnie decyzja jest negatywna. trudno. trzeba szukać i czekać dalej. Schronisko nie jest dobrym pomysłem, taki "ciapuś" wypieszczony w mieszkaniu przy rodzinie chyba by się załamał.
A jeśli chodzi o koty to Flaper nie wykazuje agresji, tylko zaciekawienie i chęć znajomości i dziwi się naiwnie gdy próbują drapnąć.

Posted

[quote name='justysiek']dostalam maila od jaga_09@tlen.pl: Witam mam aktualnie sunie bernardyna w cieczce czy bylby pan zainteresowany dopuszczeniem pieska....:angryy:
ale ludzie sa beznadziejni:angryy::angryy::angryy::mad:
pomoglam jak moglam nic wielkiego ;)

trzeba było odp .......konkretnie i na temat :angryy:

kto przygranie maleństwo .........+ wszystkiego jest utrzymanie ......kto chce miec kupe futra do miziania i sprzatania za freeeeeeeeeeee

Posted

justysiek napisał(a):
do mnie pisala pani zainteresowana, ma swietne warunki i dom z ogrodem, jak twierdzi

tu jedna pani szuka benka ...w zamian odda rotka a benka bedzie karmic sama kaszą ..uwazajcie na nia ...

Posted

ANETTTA napisał(a):

kto przygranie maleństwo .........+ wszystkiego jest utrzymanie ......kto chce miec kupe futra do miziania i sprzatania za freeeeeeeeeeee

chcialam ale TYGRYS-ica mnie wyreczyla:evil_lol:
sa ludzie i ludzie, dla niektorych przygarniecie takiego psiaka za ktorego ktos im placi to latwy kasek do rozmnazania na boku, takie sa polskie realia...;((

Posted

a ze mną nikt się nie kontaktował, czekam wobec tego na telefon lub mail, przypominam tel.784 271 426

ma dzwonic, chyba ze sie rozmyslila, do mnie narazie nie pisala, wiec czekajmy:roll:

Posted

Zamieściłam psa na stronie adopcyjnej bernardynów i ich mieszańców z zaznaczeniem, że pies szuka domu tymczasowego -
i trzymam kciuki, żeby się udało :kciuki:

PS. a czy to ogłoszenie jest już na Forum Molosów? bo tam też na pewno warto go zamieścić.

Posted

Marka napisał(a):
Zamieściłam psa na stronie adopcyjnej bernardynów i ich mieszańców z zaznaczeniem, że pies szuka domu tymczasowego -
i trzymam kciuki, żeby się udało :kciuki:

PS. a czy to ogłoszenie jest już na Forum Molosów? bo tam też na pewno warto go zamieścić.

chyba go tam nie ma:shake:

Posted

mam problem z rejestracją na molosach, więc nie ma tam Flapera. Jeśli ktoś może go tam umieścić to byłoby super;
a co do chętnych na opiekę nad Flaperem- nadal cisza

kurde do mnie pisza o zadzwonic to juz nie laska:mad:

Posted

justysiek napisał(a):
do mnie pisala pani zainteresowana, ma swietne warunki i dom z ogrodem, jak twierdzi

i odezwała sie jeszcze czy cisza??? :razz:

ANETTTA napisał(a):

justysiek napisał(a):
chcialam ale TYGRYS-ica mnie wyreczyla:evil_lol:
sa ludzie i ludzie, dla niektorych przygarniecie takiego psiaka za ktorego ktos im placi to latwy kasek do rozmnazania na boku, takie sa polskie realia...;((

tak tak odpisałam tej pani pare zdan :p mam nadzieje ze chociaz cos do niej dotarło. a przynajmniej juz sie wiecej nie odezwała :roll: