TYGRYS-ica. Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 jareth1 napisał(a):Cholerka,gdyby nie koty,to bym go wzięła. a jesli Flaper by tolerował koty i nie robił im krzywdy?? :cool3: Quote
TYGRYS-ica. Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 w gore Flaper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: Quote
justysiek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a):czy odpisałas cos tej pani???? bo az mnie kusi zeby z nia porozmawiac :diabloti: wlasnie jeszcze nic, ale tez mialam jej chec pogadc gg i zjechac rowno...:angryy:boze ...:mad: Quote
jareth1 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a):a jesli Flaper by tolerował koty i nie robił im krzywdy?? :cool3: Niestety problem nie w psie,ale w kocie,będzie cierpiał,już jeden charciol mu lekko dokucza. Quote
TYGRYS-ica. Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 justysiek napisał(a):wlasnie jeszcze nic, ale tez mialam jej chec pogadc gg i zjechac rowno...:angryy:boze ...:mad: juz cie wyreczyłam, ale zeby nie bylo to nie zjechałam jej, tylko łagodnie wytłumaczyłam :p Quote
TYGRYS-ica. Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 jareth1 napisał(a):Niestety problem nie w psie,ale w kocie,będzie cierpiał,już jeden charciol mu lekko dokucza. mowi sie trudno i szuka sie dalej ;) Quote
justysiek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a):juz cie wyreczyłam, ale zeby nie bylo to nie zjechałam jej, tylko łagodnie wytłumaczyłam :p i odpisala/l ci?:mad:tez bym delikatnie wytlumaczyla...:evil_lol: Quote
TYGRYS-ica. Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 justysiek napisał(a):i odpisala/l ci?:mad:tez bym delikatnie wytlumaczyla...:evil_lol: nie odpisała i nie wiem dlaczego :diabloti: aaa juz wyobrazam sobie to twoje łagodne wytłumaczanie :evil_lol::evil_lol: Quote
strup Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 A moze Flapera umieścić w jakimś schronisku na okres 1roku. Nie zabijajcie mnie od razu, nie w normalnym schronisku tylko takim np. dla rożnych zwierząt, z obserwacji wiem, ze psy mieszkając w schroniskach np. dla koni mają tam o niebo lepiej niż psy mieszkające w większości normalnych schronisk. No kurcze, tylko psiak miał takie dobre warunki, ze teraz trudno byłby mu mieszkać w innych warunkach.. :roll: Quote
justysiek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a):nie odpisała i nie wiem dlaczego :diabloti: aaa juz wyobrazam sobie to twoje łagodne wytłumaczanie :evil_lol::evil_lol: baaardzo lagodne:evil_lol: Quote
mariolazakiewicz Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Jest jedna zainteresowana Pani, ale nie może podjąć decyzji bez porozumienia z mężem, więc czekam na kolejny telefon. Oby! Bo oferta wygląda bardzo pozytywnie Quote
justysiek Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 mariolazakiewicz napisał(a):Jest jedna zainteresowana Pani, ale nie może podjąć decyzji bez porozumienia z mężem, więc czekam na kolejny telefon. Oby! Bo oferta wygląda bardzo pozytywnie :klacz::thumbs:oby sie udalo:loveu: Quote
TYGRYS-ica. Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 strup napisał(a):A moze Flapera umieścić w jakimś schronisku na okres 1roku. Nie zabijajcie mnie od razu, nie w normalnym schronisku tylko takim np. dla rożnych zwierząt, z obserwacji wiem, ze psy mieszkając w schroniskach np. dla koni mają tam o niebo lepiej niż psy mieszkające w większości normalnych schronisk. No kurcze, tylko psiak miał takie dobre warunki, ze teraz trudno byłby mu mieszkać w innych warunkach.. :roll: nie wiem czy schronisko jest dobrym pomysłem. w nawet najlepszym schronisku trzeba opiekowac sie wieksza liczba zwierzat a jak psiak trafi do dt to na pewno wieksza uwaga opiekunów bedzie skupiona na nim ;) mariolazakiewicz napisał(a):Jest jedna zainteresowana Pani, ale nie może podjąć decyzji bez porozumienia z mężem, więc czekam na kolejny telefon. Oby! Bo oferta wygląda bardzo pozytywnie w takim razie trzymamy kciuki :p Quote
mariolazakiewicz Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Zainteresowana Pani się nie odzywa, więc pewnie decyzja jest negatywna. trudno. trzeba szukać i czekać dalej. Schronisko nie jest dobrym pomysłem, taki "ciapuś" wypieszczony w mieszkaniu przy rodzinie chyba by się załamał. A jeśli chodzi o koty to Flaper nie wykazuje agresji, tylko zaciekawienie i chęć znajomości i dziwi się naiwnie gdy próbują drapnąć. Quote
justysiek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 do mnie pisala pani zainteresowana, ma swietne warunki i dom z ogrodem, jak twierdzi Quote
mariolazakiewicz Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 a ze mną nikt się nie kontaktował, czekam wobec tego na telefon lub mail, przypominam tel.784 271 426 Quote
ANETTTA Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='justysiek']dostalam maila od jaga_09@tlen.pl: Witam mam aktualnie sunie bernardyna w cieczce czy bylby pan zainteresowany dopuszczeniem pieska....:angryy: ale ludzie sa beznadziejni:angryy::angryy::angryy::mad: pomoglam jak moglam nic wielkiego ;) trzeba było odp .......konkretnie i na temat :angryy: kto przygranie maleństwo .........+ wszystkiego jest utrzymanie ......kto chce miec kupe futra do miziania i sprzatania za freeeeeeeeeeee Quote
ANETTTA Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 justysiek napisał(a):do mnie pisala pani zainteresowana, ma swietne warunki i dom z ogrodem, jak twierdzi tu jedna pani szuka benka ...w zamian odda rotka a benka bedzie karmic sama kaszą ..uwazajcie na nia ... Quote
justysiek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ANETTTA napisał(a):trzeba było odp .......konkretnie i na temat :angryy: kto przygranie maleństwo .........+ wszystkiego jest utrzymanie ......kto chce miec kupe futra do miziania i sprzatania za freeeeeeeeeeee chcialam ale TYGRYS-ica mnie wyreczyla:evil_lol: sa ludzie i ludzie, dla niektorych przygarniecie takiego psiaka za ktorego ktos im placi to latwy kasek do rozmnazania na boku, takie sa polskie realia...;(( Quote
justysiek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 mariolazakiewicz napisał(a):a ze mną nikt się nie kontaktował, czekam wobec tego na telefon lub mail, przypominam tel.784 271 426 ma dzwonic, chyba ze sie rozmyslila, do mnie narazie nie pisala, wiec czekajmy:roll: Quote
Marka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Zamieściłam psa na stronie adopcyjnej bernardynów i ich mieszańców z zaznaczeniem, że pies szuka domu tymczasowego - i trzymam kciuki, żeby się udało :kciuki: PS. a czy to ogłoszenie jest już na Forum Molosów? bo tam też na pewno warto go zamieścić. Quote
justysiek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Marka napisał(a):Zamieściłam psa na stronie adopcyjnej bernardynów i ich mieszańców z zaznaczeniem, że pies szuka domu tymczasowego - i trzymam kciuki, żeby się udało :kciuki: PS. a czy to ogłoszenie jest już na Forum Molosów? bo tam też na pewno warto go zamieścić. chyba go tam nie ma:shake: Quote
mariolazakiewicz Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 mam problem z rejestracją na molosach, więc nie ma tam Flapera. Jeśli ktoś może go tam umieścić to byłoby super; a co do chętnych na opiekę nad Flaperem- nadal cisza Quote
justysiek Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 mariolazakiewicz napisał(a):mam problem z rejestracją na molosach, więc nie ma tam Flapera. Jeśli ktoś może go tam umieścić to byłoby super; a co do chętnych na opiekę nad Flaperem- nadal cisza kurde do mnie pisza o zadzwonic to juz nie laska:mad: Quote
TYGRYS-ica. Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 justysiek napisał(a):do mnie pisala pani zainteresowana, ma swietne warunki i dom z ogrodem, jak twierdzi i odezwała sie jeszcze czy cisza??? :razz: ANETTTA napisał(a):trzeba było odp .......konkretnie i na temat :angryy: kto przygranie maleństwo .........+ wszystkiego jest utrzymanie ......kto chce miec kupe futra do miziania i sprzatania za freeeeeeeeeeee justysiek napisał(a):chcialam ale TYGRYS-ica mnie wyreczyla:evil_lol: sa ludzie i ludzie, dla niektorych przygarniecie takiego psiaka za ktorego ktos im placi to latwy kasek do rozmnazania na boku, takie sa polskie realia...;(( tak tak odpisałam tej pani pare zdan :p mam nadzieje ze chociaz cos do niej dotarło. a przynajmniej juz sie wiecej nie odezwała :roll: Quote
Recommended Posts