Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Miałam dziś telefon o szczeniaki, niestety okazały się za duże, więc przekazuję dalej, może macie jakiegoś małego pieska :) (nie dopytałam czy musi to być szczeniak) to numer telefonu do tej pani: 783485117 a to jej mail: dorotastolarska12345@interia.pl. Mam tylko jedno "ale". Jej pies wpadł pod samochód, więc trzeba by było dokładnie sprawdzić czy warto oddać jej zwierzaka...

Posted

[quote name='black_sheep']Bazarek kagańcowy, 50% dla Was :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/229857-*-SK%C3%93RZANE-KAGA%C5%83CE-na-leczenie-Gmosia-i-mega-d%C5%82ug-11-ty%C5%9B-z%C5%82-Do-1-08-g-20-00-*?p=19421571#post19421571

Dziewczyny z tego bazarku będzie dla Was 20 zł, ale niesprzedane kagańce próbuje sprzedać jeszcze na allegro. Koniec aukcji 15stego, jeśli się coś sprzeda to wpłacę całość, dlatego na razie przytrzymam kaskę.

Linki do aucji na bazarku

Posted (edited)

[SIZE=2]Przepraszam za offa
PILNIE POTRZEBNA POMOC W POSZUKIWANIU UCIEKINIERA!!!

Trzy godziny temu do nowego domu została wyadoptowana onkowata sunia Szczęściara. Około 20 min temu UCIEKŁA w okolicach ulicy Potrzask. Pobiegła w kierunku cmentarza. Cechy charakterystyczne: nierówno przycięte uszy oraz przycięty ogon. Jeżeli znacie kogoś z okolic Bieżanowa, zwracam się z prośbą o poinformowanie i pomoc w poszukiwaniach.
telefon 515192985

edit
Dokładny adres ul Potrzask 63. Tam jest jakiś zakład czy salon "INTER coś tam", Iwoniam sama z maleńkim dzieckiem nie wejdzie w trawy, krzaki, chaszcze, których tam wiele.
Druga komórka 606 112-318
POMOCY

Edited by Ikusia
Posted

Witam
Czy jest wśród Was wolontariuszka, która zajmuje się kotami w krakowskim schronie? Proszę o wiadomość na pw. Mam osobę chętną do pomocy, trochę nietypowej, ale każda pomoc to pomoc.

Posted

Przelałam 243zł na konto karusip, jak pieniążki dojdą bardzo proszę o potwierdzenie na bazarku: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/229638-%28-R%C3%B3%C5%BCne-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-krakowskie-psiaki-do-28-07-godz-20-%29"]Różne-różności na krakowskie psiaki[/URL]

Posted

[quote name='pamela555']Przelałam 243zł na konto karusip, jak pieniążki dojdą bardzo proszę o potwierdzenie na bazarku: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/229638-%28-R%C3%B3%C5%BCne-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-krakowskie-psiaki-do-28-07-godz-20-%29"]Różne-różności na krakowskie psiaki[/URL][/QUOTE]

Jestes niesamowita!!!!!:)

Posted

Z tego bazarku co teraz pewnie bedzie juz duzo mniej pieniazkow, ale mysle, ze zawsze cos ;) natomiast na kolejny juz nie mam nic co moglabym wystawic. Ale popytam wsrod znajomych, moze ktos cos bedzie mial :)

• 2 weeks later...
Posted

black_sheep napisał(a):
Wysłałam Jagience 20 zł z bazarku kagańcowego. Niestety nic się nie sprzedało na allegro:( Będę jeszcze próbować.

Pieniązki dotarły, bardzo dziękujemy!!!! :loveu:
Ide potwierdzać na watek :)