Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam dla Was 50 zł przekazane przez panią której Faro znalazła sznaucerkę, a ja ją przechowałam. Faro zdecydowała że przekaże je dla psiaków pod Waszą opieką :) Poproszę o nr konta to wpłacę.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam wolne miejsce w pandeczce na wyjazd jutro do hotelu w Lednicy. Tylko wyjazd jest niestety dość o barbarzyńskiej porze, bo o 7,30 z Huty. A to dlatego, że mam umówioną wizytę w Arwecie z Fabiem o godz. 9

Posted

mamy 50 zl od Maks i Spark z mojego bazarku, 12 od Ulka12 z bazarku Brucio bizuterii od marysi, od maciek54 12 z bazarku Brucio rzeczy od Marysi, oraz 12 od jestem-wredna z mojego bazarku
dziekujemy:loveu:

Posted

Gdyby ktos jeszcze nie zdazyl zakupic to sa tez komplety oplatkow do sprzedania:smile:przeciez kazdy miec musi;-)
Pieniazki wspomoga rowniez Fundacje:smile:na bazarku nie bedzie ,ale sa u mnie;-)wiec prosze na PW jakby ktos reflektowal

Posted

Karusia , Jagienko - zgłoście sie do mnie po ten chodzik (np. w ten wekend?) , jest całkiem nowiutki , może ktoś skusi sie na prezent pod choinkę ?

Posted

Faro napisał(a):
Karusia , Jagienko - zgłoście sie do mnie po ten chodzik (np. w ten wekend?) , jest całkiem nowiutki , może ktoś skusi sie na prezent pod choinkę ?

Bardzo dziekujemy:loveu:Bedziemy w hotelu w sobote bo zabieramy Czeska do nowego domku:)Moze wtedy?moglaby mi Pani napisac na PW instrukcje dojazdu?:oops:

Posted

[quote name='weszka']Mam dla Was 50 zł przekazane przez panią której Faro znalazła sznaucerkę, a ja ją przechowałam. Faro zdecydowała że przekaże je dla psiaków pod Waszą opieką :) Poproszę o nr konta to wpłacę.

Dzięki bogu, że sie znalazł właściciel tej malizny:loveu:

Posted

bazarek "fotografie: wenecja i inne" - rozliczenie, początki :cool3:
na bazarku udało się zdobyć deklaracje wpłat na 416 zł :loveu:
rozumiem, iż pieniążki od AgaG (22 zł) i agamika (20 zł) już dotarły..
dziś przelałam na konto karusiap= 220 zł (czyli łączna kwota, jaką otrzymałam od: pawel = 100; thestonkas = 50; kasiena = 30 zł; pcinka = 40 zł) :-o
czekam jeszcze na wpłaty od n.musial, elmiry i aldumki..
jestem sobie nawet zadowolona :multi:

Posted

edit_f napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: edit.. wiesz, że zebrałaś na miesiąc spokojnego życia jednego psiaka... :loveu::loveu::loveu:
To bardzo baaardzo dużo... ogromnie dziękujemy!!!

Posted

edit_f napisał(a):
bazarek "fotografie: wenecja i inne" - rozliczenie, początki :cool3:
na bazarku udało się zdobyć deklaracje wpłat na 416 zł :loveu:
rozumiem, iż pieniążki od AgaG (22 zł) i agamika (20 zł) już dotarły..
dziś przelałam na konto karusiap= 220 zł (czyli łączna kwota, jaką otrzymałam od: pawel = 100; thestonkas = 50; kasiena = 30 zł; pcinka = 40 zł) :-o
czekam jeszcze na wpłaty od n.musial, elmiry i aldumki..

Edytko pieniazki doszly:)