Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

50 zł od ewaal1982 (dziękuję za nadpłatę :loveu:) za koszyk wiklinowy od _Aga_ i nosidełko psie od Perfi
30 zł od Jagienki za drugi koszyk od _Aga_
15 zł od myszorek za spodnie od _Aga_
Dziękujemy :Rose:

Posted

Dziś są moje urodziny, zrzekłam się prezentu od TZta (ale kwiaty przyjęłam ;)) i przelałam 100 zł na konto karusip na Wasze biedy (to miał być malutki prezent...) :) Kropla w morzu potrzeb trochę...:roll:

Posted

moana napisał(a):
Dziś są moje urodziny, zrzekłam się prezentu od TZta (ale kwiaty przyjęłam ;)) i przelałam 100 zł na konto karusip na Wasze biedy (to miał być malutki prezent...) :) Kropla w morzu potrzeb trochę...:roll:

:loveu::loveu::loveu::loveu:moano kochana!!
WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
dZIEKUJEMY:loveu:

Posted

[quote name='moana']Dziś są moje urodziny, zrzekłam się prezentu od TZta (ale kwiaty przyjęłam ;)) i przelałam 100 zł na konto karusip na Wasze biedy (to miał być malutki prezent...) :) Kropla w morzu potrzeb trochę...:roll: w takim razie trochę spóźnione, ale wszystkiego co w życiu najlepsze i najpiękniejsze życzę moano:Rose::Rose::Rose:

Posted

Cioteczki kochane :loveu:
moana, ściskam mocno mocno urodzinowo i nie tylko!
Ewa, nie chce być nadgorliwa, bo nie wiem czy karusiap przesłała konto, ale na wszelki wielki wysyłam na pw :) :Rose:

Posted

Cześć w sumie niewiedziałam na jakim wątku napisać więc pisze na tym najbardziej aktualnym. Otóż organizowałam w lutym razem z KTOZem wystawę zdjęc kociaków z krakowskiego schronu mojego autorstwa aby wypromować i zareklamować te najbardziej potrzebujące. Gdyby ktoś podchwycił mój pomysł aby powtórzyć w miare możliwości tą akcje z psiakami prosze o kontakt. Sama jestem wolontariuszką lecz Rybną odwiedzam rzedko ze względnu na to ze dosyc daleko mieszkam. Jestem chętna do współpracy i pomocy przedewszystkim tym najstarszym i najbardziej potrzebującym psiakom. Mój mail ka_paulina@o2.pl
Kilka zdjęc z kociej wystawy i dwa psie: http://img121.imageshack.us/gal.php?g=img0620c.jpg

Jeśli również ktoś chciałby pare ładnych zdjęć na allegro lub inne fora czy portale to pisać! Może nie jestem zawodowym fotografem ale mam w miare dobry sprzęt i pasję wiec min dlatego ze jestem wolontariuszką chce pomóc jak tylko można. Jeśli byłaby możliwość pomocy przy psiakach w okresie wakacyjnym ja bardzo chętnie tylko nie wiem do kogo się zwrócic :)

Posted

[quote name='monika55']A ja znow głowe zawracam. Wybaczcie. Potrzebuje wizyty przedadopcyjnej w Krakowie na ul. Odrzanskiej dla niepelnosprawnej Misi z tego watku
http://www.dogomania.pl/threads/182115-Porzucona-niepełnosprawna-sunia.-Już-w-DT-brak-45zll

z tego co widze to jest Ruczaj, czyli drugi koniec miasta;) jak pilna ta wizyta?
Jesli nie znajdziemy nikogo z Ruczaju, to ja bym po pracy jakos podeszla,tylko nie wiem jeszcze w ktory dzien i czy Panstwu odpowiadalo,bo to by byly godz poludniowe/po poludniowe

Posted

ewaal1982 napisał(a):
Dziewczyny, mam trochę książek kryminalisk i różnych thillerów jakbyście chętne były na nie to się skontaktujcie ze mną ;-)Może by Wam poszly na bazarkach:)

Jak będę na etapie bazarku książkowego to się odezwę :)
Póki co wystawilam różności, na które nie ma ani jednego chętnego... :-(
Dziękuję :loveu: