Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koleżanki, ze smutkiem informuję, że w przeddzień świąt zmarł mąż kochanej Marysi55. Pogrzeb odbędzie się we czwartek (8.04.) o godz. 15-tej w Ruszczy.

Posted

[quote name='AMIGA']Ojeeeeej, :-(:-( czy będzie może jakaś wspólna wiązanka? Jakby tak, to ja deklaruję jakąś kwotę[/QUOTE]
Myślę, że powinnyśmy się zorganizować. Chciałabym zaofiarować swoją pomoc.
Ponieważ Ruszcza jest nieco odległa od centrum Krakowa dobrze byłoby, gdyby zmotoryzowane osoby, które wzmą udział w pogrzebie pomogły w dostaniu się do Ruszczy. Do czwartku już niewiele czasu zostało. Jeśli są takie osoby, może powiadomią w tym wątku o ilości wolnych miejsc w samochodzie.
Także tu mogą zgłaszać się osoby, które chcą wziąść udział w pogrzebie, a nie maja swojego środka lokomocji.

Posted

[quote name='elik']Koleżanki, ze smutkiem informuję, że w przeddzień świąt zmarł mąż kochanej Marysi55. Pogrzeb odbędzie się we czwartek (8.04.) o godz. 15-tej w Ruszczy.

O Matko...ale tragedia!!!!Marysiu55 trzymaj nsie kochanie dzielnie!!!! Czy ktos zbiera na kwaty?? Chetnie cos przekaze....

Posted

[quote name='elik']Koleżanki, ze smutkiem informuję, że w przeddzień świąt zmarł mąż kochanej Marysi55. Pogrzeb odbędzie się we czwartek (8.04.) o godz. 15-tej w Ruszczy.
Rany boskie jaka tragedia!
Marysiu, potwornie mi przykro... :-(

Posted

Majku, Ty jak zawsze jak słoń w składzie porcelany.... wykasuj swój post.. Marysia nie chce kondolencji.... pisane jest o tym na wątku patosa!!!

Posted

Odnowiłam ogłoszenia na:
psy.pl
przygarnijzwierzaka.pl
adopcjapsa.pl
dla Rendi, Killera, Maxa, Łajki i Sary
karusiap podeślesz mi na maial nowe foty Urwisa?:modla:

Posted

Wczoraj dotarły do mnie (przy pomocy kolegów z mojej pracy :loveu:) rzeczy od _Agi_ na bazarek:loveu::loveu::loveu:
Moja reakcja to: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Duuużo, różnych.... postaram się systematycznie je wystawiać.
Dziękujemy Aga bardzo :loveu::loveu::loveu:

Posted

Nie ma za co, naprawdę :) Mam nadzieję, że coś się przyda/sprzeda :)

Jagienka napisał(a):
przy pomocy kolegów z mojej pracy :loveu:

Bardzo sympatycznych :razz: Nie uprzedziłam, że nasz domofon ciągle zalewa i mogli sobie dzwonić.... :roll: Dobrze, że zadzwonili na komórkę, że stoją pod klatką :oops:

Posted

Przepraszam, że tak bez pytania ale Wam ufam cioteczki. Dostałam info, że w Tarnowie jest do oddania 13-miesięczny owczarek środkowoazjatycki. Właściciel jest chory, leżący. Pies ma trafić do schroniska.

Posted

basiagk - ale do jakiego schroniska? W Krakowie? Bo w Tarnowie z tego co wiem nie przyjmą.. Chyba, że z interwencji... że się właściciel nie zajmuje - to wtedy pewnie wezmą...

Posted

Wiem, że, cytuję: "czeka na niego miejsce w schronisku" jeśli nikt się nie znajdzie.

Jak będę wiedzieć coś więcej to się odezwę. A Was cioteczki proszę żebyście dały mi znać gdyby cudem ktoś się znalazł.