Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Ten ciagly brak fuduszy przerasta nas wszystkich :shake: dlatego postanowilam w porozumieniu z Beatka ze sch. ktora dla mi pienizaki na psiaki wpalcic dla Roksuni . Roksunia ma wiec oplacone 10 dni pobytu w dt.:loveu:

Bardzo dziękujemy Pani Beatko :loveu:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

ehhh , linków wklejac nie będe, ale melduję, ze
Amik, Apollo, Drwal, Lolka , Tolek, Daren , LOla(2) mają cafeanimal u mnie ( Roxi robił kto inny )

Amik, Apollo, Drwal, Lolka , Tolek , Daren, Roxi mają gumtree swieże

Amik, Apollo, DRwal , Lolka, Syria, Rendi Tolek Roxi- maja allegro , regularnie odnawiane

JESLI KTOŚ CHCIAŁBY SPONSOROWAĆ ALLEGRO WYRÓŻNIONE DLA KTÓREGOŚ Z PSÓW, WYMIENIONYCH TU LUB NIE WYMIENIONYCH, TO PROSZĘ O ZNAK,NAJLEPIEJ NA PRIVA :)

psy które sa pogrubione juz mają "sponsora" :loveu: Marysie55

psy nie dodane na któreś z powyższych stron, uzupełnię w najbliższym czasie :cool1: ( no chyba ze ktoś inny juz tam je ogłasza, jak np Darena ma allegro )

Posted

Udało Nam się w bólach zapłacić za maj :ices_bla:
[B]wilczyca[/B] Nam bardzo pomaga z karmą dla Drwala, bo w przeciwnym wypadku byśmy go mogły sturlikać z górki :oops:
Apollo zaczyna Nam niedomagać, tylne łapy w coraz gorszym stanie... Loli sterylizacja się zbliża wielkimi krokami... na Roksi zostało Nam 200 zł, DT Nas kosztuje 10 zł za dobę plus leki których w dalszym ciagu dostaje garść dziennie nie mówiąc o rehabilitacji, bo masaży też Pan jej nie robi w ramach wolontariatu... a adopcje stoją :placz:
I jak na złość czerwiec się jutro kończy...
Tak się chciałam wyżalić... :oops:

Posted

Jagienka napisał(a):
( ...... )
Apollo zaczyna Nam niedomagać, tylne łapy w coraz gorszym stanie.. ( ..... )

tak, tak wyżal się to pomaga i przynosi ulgę :glaszcze:, a Apollo to jaki psiak ? bo nie mogę znaleźć (a może źle szukam - niedokładnie "po łebkach"?) może trzeba by było mu jakieś tabletki na stawy??

Posted

Jagienka napisał(a):
Udało Nam się w bólach zapłacić za maj :ices_bla:
wilczyca Nam bardzo pomaga z karmą dla Drwala, bo w przeciwnym wypadku byśmy go mogły sturlikać z górki :oops:
Apollo zaczyna Nam niedomagać, tylne łapy w coraz gorszym stanie... Loli sterylizacja się zbliża wielkimi krokami... na Roksi zostało Nam 200 zł, DT Nas kosztuje 10 zł za dobę plus leki których w dalszym ciagu dostaje garść dziennie nie mówiąc o rehabilitacji, bo masaży też Pan jej nie robi w ramach wolontariatu... a adopcje stoją :placz:
I jak na złość czerwiec się jutro kończy...

Jagienko:loveu: Możesz się wypłakać, możesz nawet kopać, ale jeszcze mi napisz szczegóły. Ile na minusie i co z tymi łapami? Co potrzebujecie?

Posted

wilczyca napisał(a):
tak, tak wyżal się to pomaga i przynosi ulgę :glaszcze:, a Apollo to jaki psiak ? bo nie mogę znaleźć (a może źle szukam - niedokładnie "po łebkach"?) może trzeba by było mu jakieś tabletki na stawy??

Wilczyco do Apolla możesz przejść przez jego banerek w moim podpisie:loveu:

Posted

wilczyca napisał(a):
ooo ja fujara jedna :wallbash: patrzę nie tam gdzie trzeba :oops:

Uwaga na głowę , ma sie ją tylko jedną :evil_lol::evil_lol: narazie nie wymienają ( brak w magazynie :lol::lol:) a twoja głowa dla nas bardzo cenna :loveu:

Posted

no, przeczytałam wątek Apolllla :evil_lol: "po łebkach" ale przeczytałam a raczej przeglądnęłam. Może na te "łapcie" fundnę mu tableteczki ? Moja dziewczynka dostaje "arthroscan" na stawy (bo gruba :mad: jest trochę i strasznie łatwo doznaje urazów) to jak bede zamawiać karmę dla Drwala - Apollo też ją bedzie jadł - to zamówię mu te tabletki :oops:

Posted

irenaka napisał(a):
Jagienko:loveu: Możesz się wypłakać, możesz nawet kopać, ale jeszcze mi napisz szczegóły. Ile na minusie i co z tymi łapami? Co potrzebujecie?

Pani Irenko :loveu: Zobaczymy się z karusiap i zrobimy sobie rachunek sumienia to napiszę.
Mamy zamiar z okazji lata wznowić akcję plakatową ja się postaram cos podrukować i na bank będa plakaty do podziału.

Jeżeli chodzi o łapy Apolla, to podawanie rymadylu miało sprawdzić, czy to na tle bólowym on sobie nie radzi czy... mechanicznym. I po podawaniu leku i tak powłóczy prawa tylną łapą... więc tylko prześwietlenie zostało, coś mu tam musi przeszkadzać.

Posted

:multi:podziwiam i w miarę możliwości postaram sie włączyć w tę piękną pomoc. Narazie robię to na swoją własną skalę w okolicach Gliwic i mam małe sukcesy w przechowaniu , DT, i umieszczeniu bezdomnych zwierzaczków w dobrych domkach z pominięciem SCHRONISK, bo i tak są przepełnione. Udaje mi się akcja zbierania karmy, warzy i funduszy kocy i kołder, na legowiska. W Krakowie i okolicach prośba o koce i kołdry miała duży odzew. Rozpowszechnijcie za przykładem byłego butiku na Zwierzynieckiej.Idzie zima.To duża pomoc a nic nie kosztuje.Ja oferuję wam pomoc w czasie pobytu w drugim mieszkaniu w Krakowie w kąpaniu, czesaniu i spacerach. Skontaktuję się napewno. Mam cud mix jamnika z Rybnej. Mam radę w sprawie ROXI. Leczyłm w moim DT pieknego psa zestawm odpowiednich ćwiczeń, dietą odpowiednia do stanu psa i masażami ( masażer z lampą na promienie podczerwone ). PIES który miał sparaliżowany tył jest zdrowy skacze, biega i znalezliśmy cudowny domek.pozdrawiam. przekazać zestaw ćwiczeń?

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
:multi:podziwiam i w miarę możliwości postaram sie włączyć w tę piękną pomoc.

Witamy Pani Tereso :loveu: na forum cudnych psiaków, które potrzebują naszej wspólnej pomocy. Im nas więcej tym one maja wieksze szanse :Rose:

Posted

Jesli tfu tfu nic sie nie zmieni,Tolus 25.07 zamieszka w swoim wymarzonym domku:loveu:
Dom jest w Sochaczewie k/warszawy,dlatego jesli ktos bylby w stanie wesprzec ten wyjazd finansowo bedziemy bardzo wdzieczne.Zaczynamy juz zbierac,bo rowlolegle staramy sie regulowac nasze dlugi:oops: