Jagienka Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Foksia i Dżekuś napisał(a):Ten ciagly brak fuduszy przerasta nas wszystkich :shake: dlatego postanowilam w porozumieniu z Beatka ze sch. ktora dla mi pienizaki na psiaki wpalcic dla Roksuni . Roksunia ma wiec oplacone 10 dni pobytu w dt.:loveu: Bardzo dziękujemy Pani Beatko :loveu: Quote
Brucio Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Nowy bazarek :) http://www.dogomania.pl/forum/f99/czarna-sukienka-nowiutka-na-krakow-do-20-lipca-140120/#post12470449 Quote
Jagienka Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='Brucio']Nowy bazarek :) http://www.dogomania.pl/forum/f99/czarna-sukienka-nowiutka-na-krakow-do-20-lipca-140120/#post12470449 Śliczna... dziękujemy :loveu: Quote
agamika Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 ehhh , linków wklejac nie będe, ale melduję, ze Amik, Apollo, Drwal, Lolka , Tolek, Daren , LOla(2) mają cafeanimal u mnie ( Roxi robił kto inny ) Amik, Apollo, Drwal, Lolka , Tolek , Daren, Roxi mają gumtree swieże Amik, Apollo, DRwal , Lolka, Syria, Rendi Tolek Roxi- maja allegro , regularnie odnawiane JESLI KTOŚ CHCIAŁBY SPONSOROWAĆ ALLEGRO WYRÓŻNIONE DLA KTÓREGOŚ Z PSÓW, WYMIENIONYCH TU LUB NIE WYMIENIONYCH, TO PROSZĘ O ZNAK,NAJLEPIEJ NA PRIVA :) psy które sa pogrubione juz mają "sponsora" :loveu: Marysie55 psy nie dodane na któreś z powyższych stron, uzupełnię w najbliższym czasie :cool1: ( no chyba ze ktoś inny juz tam je ogłasza, jak np Darena ma allegro ) Quote
weszka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ja wczoraj zrobiłam wyróżnione allegro Amikowi :) http://www.allegro.pl/item662016737_radosny_rudy_skarb_niskie_nozki_wielkie_serce.html Ma jeszcze przez kilka dni bo to było na podmiankę - czy wam na dole też się wyswietla fotka sznaucera czy tylko mnie??? Przecież zmieniona jest miniaturka... Quote
Jagienka Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='weszka']Ja wczoraj zrobiłam wyróżnione allegro Amikowi :) Radosny rudy skarb. Niskie nóżki, wielkie serce! (662016737) - Aukcje internetowe Allegro Ma jeszcze przez kilka dni bo to było na podmiankę - czy wam na dole też się wyswietla fotka sznaucera czy tylko mnie??? Przecież zmieniona jest miniaturka... :loveu: Ja widzę wszędzie Amika. Quote
weszka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 To dobrze. Widać u mnie się zapamiętała poprzednia wersja i ładuje stare zdjęcie. Quote
Jagienka Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 10 zł od Marta K. za kalendarz od moresik 12 zł od Adam O. za makarony od moresik Quote
Jagienka Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Wznowiłam foteliki styropianowe i czarny elegancki długopis: http://www.dogomania.pl/forum/f99/foteliki-dla-dzieci-do-dowolnego-uzycia-na-krakow-do-31-07-a-140334/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowy-waterman-po-okazyjnej-cenie-na-krakow-do-31-07-a-140335/ maj zapłacimy w przyszłym tygodniu, ale na czerwiec nie mam NIC...;( Quote
Jagienka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 20 zł od Panny Moniki z miłości do Drwala :loveu: 10 zł od blonditipsy w ramach pomocy :loveu: Dziękujemy!!! :multi: Quote
karusiap Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 50 zl od Panstwa 'naszej' kochanej ś.p. Roksuni:loveu: 60 zl Bliss z bazarku Brucio Quote
Jagienka Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Udało Nam się w bólach zapłacić za maj :ices_bla: [B]wilczyca[/B] Nam bardzo pomaga z karmą dla Drwala, bo w przeciwnym wypadku byśmy go mogły sturlikać z górki :oops: Apollo zaczyna Nam niedomagać, tylne łapy w coraz gorszym stanie... Loli sterylizacja się zbliża wielkimi krokami... na Roksi zostało Nam 200 zł, DT Nas kosztuje 10 zł za dobę plus leki których w dalszym ciagu dostaje garść dziennie nie mówiąc o rehabilitacji, bo masaży też Pan jej nie robi w ramach wolontariatu... a adopcje stoją :placz: I jak na złość czerwiec się jutro kończy... Tak się chciałam wyżalić... :oops: Quote
wilczyca Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Jagienka napisał(a): ( ...... ) Apollo zaczyna Nam niedomagać, tylne łapy w coraz gorszym stanie.. ( ..... ) Tak się chciałam wyżalić... :oops: tak, tak wyżal się to pomaga i przynosi ulgę :glaszcze:, a Apollo to jaki psiak ? bo nie mogę znaleźć (a może źle szukam - niedokładnie "po łebkach"?) może trzeba by było mu jakieś tabletki na stawy?? Quote
irenaka Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Jagienka napisał(a):Udało Nam się w bólach zapłacić za maj :ices_bla: wilczyca Nam bardzo pomaga z karmą dla Drwala, bo w przeciwnym wypadku byśmy go mogły sturlikać z górki :oops: Apollo zaczyna Nam niedomagać, tylne łapy w coraz gorszym stanie... Loli sterylizacja się zbliża wielkimi krokami... na Roksi zostało Nam 200 zł, DT Nas kosztuje 10 zł za dobę plus leki których w dalszym ciagu dostaje garść dziennie nie mówiąc o rehabilitacji, bo masaży też Pan jej nie robi w ramach wolontariatu... a adopcje stoją :placz: I jak na złość czerwiec się jutro kończy... Tak się chciałam wyżalić... :oops: Jagienko:loveu: Możesz się wypłakać, możesz nawet kopać, ale jeszcze mi napisz szczegóły. Ile na minusie i co z tymi łapami? Co potrzebujecie? Quote
marysia55 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 wilczyca napisał(a):tak, tak wyżal się to pomaga i przynosi ulgę :glaszcze:, a Apollo to jaki psiak ? bo nie mogę znaleźć (a może źle szukam - niedokładnie "po łebkach"?) może trzeba by było mu jakieś tabletki na stawy?? Wilczyco do Apolla możesz przejść przez jego banerek w moim podpisie:loveu: Quote
wilczyca Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 marysia55 napisał(a):Wilczyco do Apolla możesz przejść przez jego banerek w moim podpisie:loveu: ooo ja fujara jedna :wallbash: patrzę nie tam gdzie trzeba :oops: Quote
marysia55 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 wilczyca napisał(a):ooo ja fujara jedna :wallbash: patrzę nie tam gdzie trzeba :oops: Uwaga na głowę , ma sie ją tylko jedną :evil_lol::evil_lol: narazie nie wymienają ( brak w magazynie :lol::lol:) a twoja głowa dla nas bardzo cenna :loveu: Quote
wilczyca Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 no, przeczytałam wątek Apolllla :evil_lol: "po łebkach" ale przeczytałam a raczej przeglądnęłam. Może na te "łapcie" fundnę mu tableteczki ? Moja dziewczynka dostaje "arthroscan" na stawy (bo gruba :mad: jest trochę i strasznie łatwo doznaje urazów) to jak bede zamawiać karmę dla Drwala - Apollo też ją bedzie jadł - to zamówię mu te tabletki :oops: Quote
karusiap Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 wilczyco kochana Apollo od paru dobrych miesiecy dostaje Arthroflex lub Caniviton. Dostawal tez Rimadyl miesiac w zastepstwie..... Quote
Jagienka Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 irenaka napisał(a):Jagienko:loveu: Możesz się wypłakać, możesz nawet kopać, ale jeszcze mi napisz szczegóły. Ile na minusie i co z tymi łapami? Co potrzebujecie? Pani Irenko :loveu: Zobaczymy się z karusiap i zrobimy sobie rachunek sumienia to napiszę. Mamy zamiar z okazji lata wznowić akcję plakatową ja się postaram cos podrukować i na bank będa plakaty do podziału. Jeżeli chodzi o łapy Apolla, to podawanie rymadylu miało sprawdzić, czy to na tle bólowym on sobie nie radzi czy... mechanicznym. I po podawaniu leku i tak powłóczy prawa tylną łapą... więc tylko prześwietlenie zostało, coś mu tam musi przeszkadzać. Quote
TERESA BORCZ Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 :multi:podziwiam i w miarę możliwości postaram sie włączyć w tę piękną pomoc. Narazie robię to na swoją własną skalę w okolicach Gliwic i mam małe sukcesy w przechowaniu , DT, i umieszczeniu bezdomnych zwierzaczków w dobrych domkach z pominięciem SCHRONISK, bo i tak są przepełnione. Udaje mi się akcja zbierania karmy, warzy i funduszy kocy i kołder, na legowiska. W Krakowie i okolicach prośba o koce i kołdry miała duży odzew. Rozpowszechnijcie za przykładem byłego butiku na Zwierzynieckiej.Idzie zima.To duża pomoc a nic nie kosztuje.Ja oferuję wam pomoc w czasie pobytu w drugim mieszkaniu w Krakowie w kąpaniu, czesaniu i spacerach. Skontaktuję się napewno. Mam cud mix jamnika z Rybnej. Mam radę w sprawie ROXI. Leczyłm w moim DT pieknego psa zestawm odpowiednich ćwiczeń, dietą odpowiednia do stanu psa i masażami ( masażer z lampą na promienie podczerwone ). PIES który miał sparaliżowany tył jest zdrowy skacze, biega i znalezliśmy cudowny domek.pozdrawiam. przekazać zestaw ćwiczeń? Quote
karusiap Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 oczywiscie,bardzo prosze na maila:) karusiap@gmail.com MarteczkaWawa z bazarku jagi 20 zl Osa z nadplata :)z bazarku Brucio 45 zl Quote
marysia55 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 TERESA BORCZ napisał(a)::multi:podziwiam i w miarę możliwości postaram sie włączyć w tę piękną pomoc. Witamy Pani Tereso :loveu: na forum cudnych psiaków, które potrzebują naszej wspólnej pomocy. Im nas więcej tym one maja wieksze szanse :Rose: Quote
karusiap Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Jesli tfu tfu nic sie nie zmieni,Tolus 25.07 zamieszka w swoim wymarzonym domku:loveu: Dom jest w Sochaczewie k/warszawy,dlatego jesli ktos bylby w stanie wesprzec ten wyjazd finansowo bedziemy bardzo wdzieczne.Zaczynamy juz zbierac,bo rowlolegle staramy sie regulowac nasze dlugi:oops: Quote
Recommended Posts