Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jotpeg']widzialam ze dwa tygodnie temu psa Cwaniaka w Dzienniku; nie bylo zadnych telefonow??
fajny z niego mikrobandzior :):)
Pewnie numer był do karusiap, ale nie chwaliła się żadnymi anegdotami, więc podejrzewam że nic nie było. A "mikrobandzior" jesy bossssski :D

CIUCHY CIUCHY CIUCHY CIUCHY
http://www.dogomania.pl/threads/189023-Spódnice-spodnie-bluzeczki-i-inne-na-Kraków-do-10.08.?p=15025926#post15025926

Posted

oj jutro do schroniska to sie nie dam rady wybrac niestety......

Bardzo prosze o pomoc w oglaszaniu naszych psow. Adopcje stanely. Prosze o podawanie mojego nr 507 058 628 oraz Jagienki 505 929 773

Posted

karusiap napisał(a):
oj jutro do schroniska to sie nie dam rady wybrac niestety......

Bardzo prosze o pomoc w oglaszaniu naszych psow. Adopcje stanely. Prosze o podawanie mojego nr 507 058 628 oraz Jagienki 505 929 773

a kiedy dałabyś rade być? ja np w czwartek chyba będe tez :)

Posted

Zapraszam wszystkich na wątek buskich psiaków: http://www.dogomania.pl/threads/1870...w-Busku-Zdroju
Zachęcam również do pomocy:karma,pieniądze na leczenie psiaków.P.Danusia nie odmawia pomocy żadnemu psu-żadnego nie zostawia na ulicy na głód,chłód czy ludzki sadyzm,wskutek czego jest ich tam trochę,a pomocy znikąd,za to do krytyki i oceny bardzo wielu i to antypsiarzy i propsiarzy.Podziwiam tę osobę za odwagę,że mimo rzucanych kłód pod nogi z każdej strony,nie poddaje się i jest ze swoimi psiakami na dobre i na złe.Psiaki szczęśliwe,zadbane,kontaktowe-widać,że kochane.Odrobaczone,zaszczepione,z książeczką zdrowia;suki po sterylizacji.I to ona sama z doraźną pomocą 2wolontariuszy ogarnia tyle psów.

Posted

[quote name='Zuzka2']

Zapraszam wszystkich na wątek buskich psiaków: http://www.dogomania.pl/threads/1870...w-Busku-Zdroju
Zachęcam również do pomocy:karma,pieniądze na leczenie psiaków.P.Danusia nie odmawia pomocy żadnemu psu-żadnego nie zostawia na ulicy na głód,chłód czy ludzki sadyzm,wskutek czego jest ich tam trochę,a pomocy znikąd,za to do krytyki i oceny bardzo wielu i to antypsiarzy i propsiarzy.Podziwiam tę osobę za odwagę,że mimo rzucanych kłód pod nogi z każdej strony,nie poddaje się i jest ze swoimi psiakami na dobre i na złe.Psiaki szczęśliwe,zadbane,kontaktowe-widać,że kochane.Odrobaczone,zaszczepione,z książeczką zdrowia;suki po sterylizacji.I to ona sama z doraźną pomocą 2wolontariuszy ogarnia tyle psów.

Zuzka, nie wiem czy to wina mojego internetu czy jakiegoś błędu w linku, ale mi się nie włącza.

• 2 weeks later...