Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AMIGA']Wzięła go dzisiaj agamika na spacer, a ja akurat byłam bez psa. To cudo biegało jak szalone między nami. Jest śliiiiiiczny :loveu: i kochaaaaany :loveu:

Jak każdy boksio -dzieciak ...... To teraz już wiecie dlaczego jestem w nich taka zakochana od ponad 40 lat ;)

Niestety z powodu choroby Maksia nie jestem teraz w stanie pomóc w bezpośredniej opiece nad nim , ale jak będziecie coś potrzebowac dla niego to niech Karusia dzwoni do mnie .....
Zdjęcia juz są w naszej fundacji . Myślę, że może być wielu chętnych zauroczonych wyglądem malucha, ale domek trzeba sprawdzić wyjątkowo dobrze , bo chłopak pójdzie pewnie "w całości" (tzn z klejnotami )

Posted

Doszły pieniążki :-o

15 zł od ick z bazarku z rzeczami od moresik
10 zł od acha44 z bazarku z rzeczami od moresik
126,90 zł :crazyeye: od terra z jej bazarków

Dziękujemy :multi::loveu:

Posted

pszenia napisał(a):
Moge wydrukowac kilka ogłoszeni dotyczacych Rudego Amika :cool3: jesli mozna i porozwieszac je:roll:

Może nie powinnam się wypowiadać w imieniu dziewczyn (i Amika :oops:) ale myślę, że spokojnie każdy ci odpowie - jasne, że można! Plakaty działają! Jeśli masz chęci, to super :loveu:

Posted

Na konto Drwala i Apolla przelałam 36,10 zł. z bazarków kwiatowego i roślinnego.
Na tą kwotę złożyły się wpłaty od:
acha44, 5,40 zł.
Babopielka, 5,80 zł.
Maruda666, 24,90 zł.
====================
Razem 36,10 zł.

Serdecznie dziękuję za udział w moich bazarkach i pomoc Drwalowi i Apollo :smile:

Posted

dziołchy.. Mam jedną panią która pracuje w domu dziecka.. ma do przekazania ok 10 materacy z dziecięcych łóżeczek... Nie przydały by WAM się one w hotelu???

Posted

Podejrzewam, że by się przydały. Kiedyś opowiadałam Żonie Pana Tomka, że likwiduje mieszkanie po zmarłym ojcu i Pani Iwona mi powiedziala, że każde ilości kocy, kołder, czy innych materiałów im się przydadzą.

Posted

poniżej rozliczenie moich dwóch bazarków ciuchowych
http://www.dogomania.pl/forum/f1075/26-ciuchow-s-xs-na-k-ow-zakonczone-145273/index3.html#post12977852
http://www.dogomania.pl/forum/f1075/30-ciuchow-na-krakow-zakonczony-143698/index4.html#post12977862
i jednego allegro płytowego

od Murka: 62 zł
od fibi:): 7,5 zł
od Andzi: 49 zł
dziękujemy :)

tym samym przelewam karusiap i Jagience 95 zł, a agamice 25 zł :)

Posted

Asior, na razie właściciele hotelu są na urlopie, ale jak wrócą to zapytam i dam znać jak jeszcze będą te rzeczy.

przenia, zdwrdwd, terra, Brucio, edit_f ogromne podziękowania :loveu::iloveyou:
lipiec zapłacony, sierpień zapłacimy jak tylko Pan Tomek wróci w "włajaży" :)

Posted

:-o:-o:-o Cioteczki, ale poszalałyście... wymieniam otrzymane wpłaty:
113 zł zdrwdwd :loveu: ze swojego bazarku
20 zł Asior :loveu: za rzeczy od moresik i Perfi
36,10 zł terra :loveu: ze swojego bazarku
17 zł terra :loveu: ze swojego bazarku
50, 00 zł Dorot131 :loveu: z miłości do Drwala

Bardzo dziękujemy!!! :iloveyou: :Rose:

Posted

[quote name='eliza_sk']Czy macie jakieś szczeniorki - chodzi o chłopca ? Ws. szczeniaków, które miałam zadzwoniła dziś pani z Nowej Huty - powiedziałam, że rozejrzę się co w Krakowie piszczy.
My nie mamy szczeniorów póki co... tfu tfu...
missieek widze, też ma panienki same... może Pani Oli został jakiś facet?
http://www.dogomania.pl/forum/f1160/8-szczeniakow-mama-pod-chmurka-blagam-o-pomoc-142868/