Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karusiap napisał(a):
u lekarzy zostalo 60 zl, szczepienie na wscieklizne Lolki, Odrobaczenie Tolka, i przeglad ogolny ich oraz zabezpieczenie obojga przeciw kleszczom,bo Lolce wyjelam dzis juz jednego:roll:

Trzeba jeszcze zabepieczyc pozostaja trojce:)

Pan weterynarz podobno miał ciekawą minę, gdy zapytał o ilość kilogramów do zabezpieczenia, a karusiap mu odpowiedziała, że nooo ponad 100 kg :evil_lol::evil_lol:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Było super, dawałyśmy sobie radę... psy znajdowały domy, ale skończyło się...
Brakuje Nam 1200 zł do zapłacenia za marzec, za sam hotel...
Mamy pod opieką Nasze psiaki.

oprócz tego Karolina dostała w spadku sprawę Roxi:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-2-letnia-sparalizowana-pekinka-szukamy-dt-zbieramy-na-zabieg-mogla-chodzi-134772/
za leki jeszcze spoko, ale maleńka jest na płatnym DT, gdzie nie bedzie zmiłuj!!!

Robimy bazarki, mamy ich mnóstwo ale co z tego, jak nie cieszą się wystarczającą popularnością:
http://www.dogomania.pl/forum/10912878-post6.html

Już nie mamy pomysłów skąd brać pieniądze... a psiaków nie ubywa, wręcz przeciwnie... :placz:
Czy możemy liczyć na jakąś pomoc? :-(

(Zaznaczam: Bardzo dziękujemy Brucio :loveu: i edit_f :loveu: za pomoc w bazarkach oraz wszytskim ofiarodawcom :loveu:, bez was byłoby trudniej.
I moanie, która nigdy nie jest obojętna na Nasze psiaki :loveu::loveu::loveu:)

Posted

[quote name='Jagienka']Było super, dawałyśmy sobie radę... psy znajdowały domy, ale skończyło się...
Brakuje Nam 1200 zł do zapłacenia za marzec, za sam hotel...
Mamy pod opieką Nasze psiaki.

oprócz tego Karolina dostała w spadku sprawę Roxi:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-2-letnia-sparalizowana-pekinka-szukamy-dt-zbieramy-na-zabieg-mogla-chodzi-134772/
za leki jeszcze spoko, ale maleńka jest na płatnym DT, gdzie nie bedzie zmiłuj!!!

Robimy bazarki, mamy ich mnóstwo ale co z tego, jak nie cieszą się wystarczającą popularnością:
http://www.dogomania.pl/forum/10912878-post6.html

Już nie mamy pomysłów skąd brać pieniądze... a psiaków nie ubywa, wręcz przeciwnie... :placz:
Czy możemy liczyć na jakąś pomoc? :-(

(Zaznaczam: Bardzo dziękujemy Brucio :loveu: i edit_f :loveu: za pomoc w bazarkach oraz wszytskim ofiarodawcom :loveu:, bez was byłoby trudniej.
I moanie, która nigdy nie jest obojętna na Nasze psiaki :loveu::loveu::loveu:)

dziewczyny odbierzecie te rzeczy moje na bazarek od weta dla was ?

Posted

majku33krakow napisał(a):
dziewczyny odbierzecie te rzeczy moje na bazarek od weta dla was ?

Już pytałeś o to na wątku krakowskim...
Odbierzemy, ale nie mamy póki co kiedy, jest mnóstwo pracy przy psiakach, Karolina się uwija normalnie... brak mi słów podziwu dla niej!!!
A ja już nie mieszkam w Krakowie na codzień!

Nie mówiąc o tym, że sam odbiór jedno, ale trzeba jeszcze to obfocić, wystawic, pilnowac bazarku i w efekcie wysłać, to się może wydaje nic, ale przy kilkunastu rozpoczetych bazarkach to jest czasochłonne...

Posted

Soema napisał(a):
Zaznaczę.. proszę nr konta :) jak mi coś zostanie w tym miesiącu, to postaram się przelać jak najszybciej :)

Soemo kochana już wysyłam :loveu::loveu::loveu:

Posted

Przyszlo kolejne 50 zl od naszej kochanej p.Magdy M.To juz razem 350 zl,ktore pozwolilam sobie rozporzadzac we Wroclawiu dla Roxuni....
ja po prostu nie wiem co my bysmy zrobily bez p.Magdy i p.Wojtka:loveu:

Posted

karusiap napisał(a):
Przyszlo kolejne 50 zl od naszej kochanej p.Magdy M.To juz razem 350 zl,ktore pozwolilam sobie rozporzadzac we Wroclawiu dla Roxuni....
ja po prostu nie wiem co my bysmy zrobily bez p.Magdy i p.Wojtka:loveu:

nie rozumie was dziewczyny, ja dawałem zadarmo ksiazke i misia nie chciałyscie odebrac, karusiap miałas nie daleko,nie szanujesz ludzi,nie mnie tylko tych u ktorych zostawiłem te rzeczy,brak mi słów.

Posted

majku33krakow napisał(a):
nie rozumie was dziewczyny, ja dawałem zadarmo ksiazke i misia nie chciałyscie odebrac, karusiap miałas nie daleko,nie szanujesz ludzi,nie mnie tylko tych u ktorych zostawiłem te rzeczy,brak mi słów.

Majku, proszę Cię... nie zaczynaj...
My naprawdę bardzo doceniamy to, że przekazałes te rzeczy na Nasze psiaki... za książkę dostaniemy pewnie z 8 zł a za misia 3 zł o ile w ogóle się sprzedadzą, w sumie to bedzie 12 zł... dla Nas każda złotówka się liczy...
ale mamy teraz dług 1200 zł a wyjazd po te rzeczy bedzie Nas kosztował pół dnia, gdzie w tym czasie możemy wystawić bazarkiz rezczy, któe czekają już niektóre miesiącami...
Te rzeczy tam są bezpieczne, chyba, że bardzo przeszkadzają tym wterynarzom?
Sorry, że tak wyjdzie ale dzień nie jest z gumy niestety a szkoda :placz:

Posted

Jagienka napisał(a):
Majku, proszę Cię... nie zaczynaj...
My naprawdę bardzo doceniamy to, że przekazałes te rzeczy na Nasze psiaki... za książkę dostaniemy pewnie z 8 zł a za misia 3 zł o ile w ogóle się sprzedadzą, w sumie to bedzie 12 zł... dla Nas każda złotówka się liczy...
ale mamy teraz dług 1200 zł a wyjazd po te rzeczy bedzie Nas kosztował pół dnia, gdzie w tym czasie możemy wystawić bazarkiz rezczy, któe czekają już niektóre miesiącami...
Te rzeczy tam są bezpieczne, chyba, że bardzo przeszkadzają tym wterynarzom?
Sorry, że tak wyjdzie ale dzień nie jest z gumy niestety a szkoda :placz:

ja proponowałem karolinie ze jej zawioze gdzie chce,mysle za ta ksiazke 50 zł wezmiecie jest bardzo gruba,odebrałem je sa w domu u mnie.

Posted

majku to wystaw je na bazarku ;)

jaga ja jestem teraz juz troche bardziej wolna, moge cos wystawic... wznowie ten bazarek ktory sie skonczyl i moze jeszcze jakies zdjecia mi podeslesz?