Jagienka Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 karusiap napisał(a):a pytalasile biora za dobe przetrzymania jej? Oni nie policzą za nią tyle ile kosztuje przetrzymanie psa ludzkiego... myslę, że nie będą liczyć za dzień pobytu tylko ogólnie za opiekę... poza tym jest bardzo grzeczna i już skradła serce Pani weterynarz, więc tym bardziej sądze, ze będzie traktowana ulgowo. Umawiałysmy się na kwotę w okolicy 200 zł za zabieg i przetrzymanie... zobaczymy. A Punia czuje się dobrze ;) Quote
elik Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Jagienka napisał(a):WITAMY :loveu:... Rendi Wiek: 5 lat Strona medyczna: odrobaczona, zaszczepiona Sterylizacja: ? ... Jagienko, wiem to od jej pierwszego opiekuna, że Rendi jest wysterylizowana. Quote
Jagienka Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 elik napisał(a):Jagienko, wiem to od jej pierwszego opiekuna, że Rendi jest wysterylizowana. Dziękuję, już zmieniam. Quote
edit_f Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 załączam link, z takim skromnym plakacikiem-ogłoszeniem dot. pięciu szczeniaczków, które jeszcze czekają na domki :roll:.. przekazujcie proszę dalej.. w miarę możliwości :razz: ogłoszenie zawiera: tekścik o psiaczkach, fotki i kontakt do karusi.. http://upload.miau.pl/3/165859.doc Quote
AMIGA Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 W niedzielę rano jadę do hotelu do Lednicy. Jeśli ktoś reflektuje, to prosze o kontakt ze mną ( 697 966 551 ) Quote
karusiap Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 nie wiem czy pisalam,ale mamy 100 zl dla Amiska od Pani Magdy:loveu::loveu::loveu: Quote
Jagienka Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Sterylizacja aborcyjna Puni (ode mnie z budowy) wraz z przetrzymaniem tydzień w domu weterynarzy kosztowała Nas 215 zł... Punia jest już na budowie, ku jej radości, ku radości Cezara i Panów stróżów. Psiaki są także odrobaczone... Quote
moana Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Jagienka']Sterylizacja aborcyjna Puni (ode mnie z budowy) wraz z przetrzymaniem tydzień w domu weterynarzy kosztowała Nas 215 zł... Punia jest już na budowie, ku jej radości, ku radości Cezara i Panów stróżów. Psiaki są także odrobaczone... Jagienka, wysyłam Wam 115 zł (na konto Karoliny?) na Punię. Kto dorzuci stówę?? :cool3: Quote
Jagienka Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='moana']Jagienka, wysyłam Wam 115 zł (na konto Karoliny?) na Punię. Kto dorzuci stówę?? :cool3: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Jasne, że może być na Karoliny :loveu::loveu::loveu: Bardzo, bardzo dziękujemy!!! Quote
karusiap Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 dziekujemy:loveu: a ja mam na koncie: 110 zl od elik z bazarku Jagienki, 40 zl od slapcio z bazarku fony-dla Drwala 50 zl dla Amiska od p.Iwony M. (blagam o pomoc w rozszyfrowaniu):oops: i jeszcze dostalam 100 zl od p.Elwiry J. na leki dla Amiska i nasze psiaki dziekuje:loveu::loveu::loveu: Quote
Ela_and_Krzys Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 A my juz pozbieralismy rzeczy na bazarki, moze sie jakos w weekend umowimy to podrzucilibysmy? :oops: Tak jak pisałam dużo gier i filmów, ale też mój stary sprzęt narciarski dla początkujących (używany ale może ktoś zechce za niedużą cenę) i takie tam :oops: Quote
karusiap Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Ela_and_Krzys napisał(a):A my juz pozbieralismy rzeczy na bazarki, moze sie jakos w weekend umowimy to podrzucilibysmy? :oops: Tak jak pisałam dużo gier i filmów, ale też mój stary sprzęt narciarski dla początkujących (używany ale może ktoś zechce za niedużą cenę) i takie tam :oops: Elu:loveu::loveu:bedziemy bardzo bardzo wdzieczne:) Quote
karusiap Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 mamy 20 zl od Asieczek z bazarku Brucio rzeczy od Marysi:loveu: oraz od Kintuszka za styczen Apollinka:loveu: Quote
karusiap Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 a z wydatkow,ktore planuje jutro uregulowac: -zwrocic za badanie kalu i leki Yetiego-100 zl -jutro szczepienia 3 szczeniakow-? i czeka nas: -szczepienie Drwala na wszystko -badanie krwi Apollo-mysle,ze warto sprawdzic co tam slychac bo patrzylam do ksiazeczki i mial robione badanie w lipcu wiec najzwysza pora Quote
Jagienka Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Kochana Pani Ela, mama Roksuni, dzwoniła do mnie ostatnio i powiedziała, że poprzeglądała wątki i bardzo chce pomóc... Będziemy więc dostawać wspoarcie finansowe, i mnóstwo rzeczy na bazarek :multi::multi::multi: W weekend je odbiorę... i będziemy szaleć :) Bardzo dziekuję w imieniu wszystkich podppiecznych, którym każda pomoc się przyda. :loveu: Pani Ela jest z Nami na dogo, pod nickiem moresik :loveu: Quote
karusiap Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Pani Elu:loveu: Dziekuje slicznie tez Ela and Krzys za wspaniale rzeczy na bazarek:loveu::loveu::loveu:jak tylko troche sie obrobie wezme sie do roboty:) Quote
Ank@ Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 odp. w sprawie ogłoszenia o Kłopotce/Pomyłce Od: celina319@wp.pl witam , jestem zainteresowana pieskiem , prosze o więcej o informacji, czy to bedzie duzy pies?bo ja szukam do mieszkania, pozdrawiam Quote
karusiap Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 moana napisał(a):Dotarła wpłata na sterylkę Puni? :oops: jejku nie napisalam??tak tak oczywiscie-dziekujemy!!!!:loveu::loveu: Quote
edit_f Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 wymościłam bazarek :) http://www.dogomania.pl/forum/f99/swieczniki-metaxa-bizuteria-rozne-na-krakow-karusiap-agamika-jagienka-do-2-ii-130238/#post11679143 trzymajcie kciuki, żeby się udał :) Quote
karusiap Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 bazarek dla kocich mam: http://www.dogomania.pl/forum/f99/zapraszam-kocie-mamy-szeleszczacy-tunel-dla-kota-rewelacja-na-krakow-do-15-02-a-130446/#post11696129 Quote
karusiap Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 w czas Asiu;)ale wiesz..lepiej pozno...;) a ja zapraszam narciarzy na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/narty-buty-kijki-stroj-same-okazje-dla-narciarzy-na-krakow-do-15-02-a-130565/#post11706405 Quote
Asior Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 no no :) teraz już będe z wami :loveu: a tak btw, ktoś obserwuje wątek malucha z reklamówki.. mam nadzieje, zę to potencjalny domek.. wkurza mnie to, ze ludzie z uporem maniaka obserwują aukcję a nie mają ochoty na psa Quote
karusiap Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 czasem bywa po kilku obserwatorow i zero telefonow:( Quote
Recommended Posts