Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AMIGA']Przekazuję dla psiaków 90 zł - jak co miesiąc od qdera :loveu:
Bardzo bardzo dziękujemy!!!! Tym bardziej, że Pani na brak atrakcji też nie może narzekać ;)

Posted

[quote name='malagos']Zadzwoniła do mnie pani z Krakowa w sprawie adopcji mojej tymczasowej Gapci, która już ma zaklepany dom, chce adoptować suczysko podobne do Gapci (link w bannerku) - macie coś do polecenia? dom oczywiscie do sprawdzenia, ale fajnie mi się gadalo.
Już bez jajuszek to prawie jak dziewczynka :oops:
A Tobiś wygląda tak:

Posted

[quote name='KateKermit']ja mam, ja mam obiecane 2 wory ciepłych rzeczy dla karusiap !! jesli ktoś mógłby je odebrać wieczorkiem w któryś dzień z Kozłówka :D to będziemy miały po problemie[/QUOTE]
w przyszlym tyg pojade do hotelu to wracajac wpadne,bede dzwonic

Posted

[quote name='KateKermit']ja mam, ja mam obiecane 2 wory ciepłych rzeczy dla karusiap !! jesli ktoś mógłby je odebrać wieczorkiem w któryś dzień z Kozłówka :D to będziemy miały po problemie

[quote name='karusiap']w przyszlym tyg pojade do hotelu to wracajac wpadne,bede dzwonic
Karolina ode mnie na Kozłówek to 'rzut beretem' ....mogę zabrać i zawieźć ... chyba, że masz inne plany :razz: to się nie będę wpychać między "wódkę, a zakąskę" :evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']Karolina ode mnie na Kozłówek to 'rzut beretem' ....mogę zabrać i zawieźć ... chyba, że masz inne plany :razz: to się nie będę wpychać między "wódkę, a zakąskę" :evil_lol:[/QUOTE]

Marysiu:loveu::loveu:i lowju do bólu gdybys dala rade:loveu:

Posted

Szukamy razem z Wtatara transportu z Krakowa do Katowic (lub generalnie na Śląsk ) dla trzech szczeniaków.
Nieodpłatnie lub za zwrotem kosztów paliwa.
606 992 713
508 101 496
Byłabym wdzięczna za pomoc....

Posted

W nocy z 2 na 3 września w miejscowości Gaj Mały pod Szamotułami zaginął pies. Ostatnio był widziany w miejscowości Obrzycko.
Raf jest psem bojącym się ludzi, lekko zdziczałym. Zupełnie nie zna okolicy, gdyż 2 tygodnie wcześniej został przywieziony z okolic Koła (około 200km do Szamotuł).
Ludzie, u których mieszkał, też byli dla niego nowymi ludźmi. Spędził u nich raptem tydzień. Aktualnie pies może być wszędzie!

Wielkość: duży, za kolano
Kolor: ognisto-rudy z białymi elementami
Znaki szczególne: wykastrowany, brak ogonka

Jeśli ktoś widział Rafa, prosimy o kontakt telefoniczny:
605 052 525 – Zbyszek
604 449 030 - Justyna
513 353 687 - Sylwia
667 096 617 - Jagoda

Posted

3 worki ( 2 od KateKermit i 1 ode mnie) z ciepłymi rzeczami dla psiaków już w Lednicy u Pana Tomka.
Przy okazji miałam okazję poznać Maksia. Matko jaki to spragniony miłości pies. Wymiziałam się z nim troszeczkę. Wiadomo ... takim psiakom zawsze mało, ale on jest takim dużym cudnym misiem, że mogłabym tak bez końca.
Otworzyłam drzwi samochodu gdy Maks był w pobliżu. W efekcie wpakował mi się samochodu i nie miał zamiaru z niego wysiadać. Jak go Pan Tomek próbował namówić do wyjścia to tak żałośnie piszczał, że jakem stara baba to myślałam, że się rozpłaczę na miejscu. Jak już miał głowę poza samochodem to jeszcze tyłek sobie w nim trzymał. Normalnie żal serce ściskał, że muszę odjechać a on zostaje. W takich momentach żałuje, że nie mam domu z większym metrażem i ogrodem.

Posted

Max jest cudowny, to jest właściwie pies idealny... jak kilka z tych, które są w hotelu. I nic... o Maxa to chyba nawet nikt nie pyta, choć zrywy ogłoszeniowe były już wielokrotnie ;(

Przyszły wpłaty od:
KateKermit 25 zł
zytta 50 zł (dziękuję za nadpłatę :loveu:)
AMIGA & qder 90 zł

Może uda Nam się spłacić czerwiec!!! W sob podliczę zaskórniaki :)

Bardzo bardzo dziękuję :Rose:

Posted

[quote name='marysia55']3 worki ( 2 od KateKermit i 1 ode mnie) z ciepłymi rzeczami dla psiaków już w Lednicy u Pana Tomka.
Przy okazji miałam okazję poznać Maksia. Matko jaki to spragniony miłości pies. Wymiziałam się z nim troszeczkę. Wiadomo ... takim psiakom zawsze mało, ale on jest takim dużym cudnym misiem, że mogłabym tak bez końca.
Otworzyłam drzwi samochodu gdy Maks był w pobliżu. W efekcie wpakował mi się samochodu i nie miał zamiaru z niego wysiadać. Jak go Pan Tomek próbował namówić do wyjścia to tak żałośnie piszczał, że jakem stara baba to myślałam, że się rozpłaczę na miejscu. Jak już miał głowę poza samochodem to jeszcze tyłek sobie w nim trzymał. Normalnie żal serce ściskał, że muszę odjechać a on zostaje. W takich momentach żałuje, że nie mam domu z większym metrażem i ogrodem.[/QUOTE]

Dziekuje!!!!!!!!:*:*:*
jagus-super!

Posted

rozi 4 zł za robala od iwoniam
zytta 20 zł za karabińczyk od iwoniam (zytta, łobuz znowu z nadpłatą :kiss_2:)
zebrazebra 30 zł za torbę od Asiro
Dziękujemy :loveu:

Posted

Ciotki, jedzie któraś w sobotę do hotelu, karusiap z tego co pamiętam nie jedzie (jakby co to mnie popraw, wiesz, że się stęskniłam :oops:), więc jedziemy autobusem chiba ;) Ktoś się pisze? Nie mam jeszcze sprawnego roweru/a jakby zdwrdwd albo agamika miały zamiar wpaść na jakiś szatański pomysł uprzedzam :diabloti:.

Posted

Jagienka napisał(a):
Ciotki, jedzie któraś w sobotę do hotelu, karusiap z tego co pamiętam nie jedzie (jakby co to mnie popraw, wiesz, że się stęskniłam :oops:), więc jedziemy autobusem chiba ;) Ktoś się pisze? Nie mam jeszcze sprawnego roweru/a jakby zdwrdwd albo agamika miały zamiar wpaść na jakiś szatański pomysł uprzedzam :diabloti:.

Niestety ja nie dam rady:(
rowerami???w taki mroz??taki kawal drogi??
powariowaly...:)