Cheritka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Bura napisał(a):No właśnie nie na prawie każdej chyba że ja na takie Ci**owe wystawy jeżdżę. Może ktoś dałby radę mi kupić?? Bo sklepy internetowe nie mają bo Trixie zmieniło asortyment. Są tylko czarne (w zeszłym roku w Kielcach kupiłam) i tyle. Kupisz sobie w Kielcach, mam nadzieję :roll: Quote
Bura Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Cheritka napisał(a):Kupisz sobie w Kielcach, mam nadzieję :roll: Tzrymam Cię za słowo :) Quote
Cheritka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Bura napisał(a):Tzrymam Cię za słowo :) Były widziałam, chyba kupiłaś ;) Quote
Bura Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Cheritka']Były widziałam, chyba kupiłaś ;) Hehe, 6 sztuk :) Foty i filmy jutro :) No, jeden wkleję. YouTube - pudle kielce Quote
aneta Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Linki zdjeć z "wystaw" http://images33.fotosik.pl/406/21c00be9c6a56506.jpg http://images33.fotosik.pl/406/f16b338dd505c7db.jpg Quote
Gośka Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Wróciliśmy, pocykaliśmy fotki, bawiliśmy się super!!:multi: Katalog jeszcze w samochodzie wydobędę go jak się obudzę;) A na razie parę fotek, niestety nie są dobre jakościowo, ale co tam po kolei Morelki suki kl.posrednia AKIRA ZLATY PLYSAK (Mł.Ch.Pl) - doskonała, nie wiem czy z CWC suki kl.otwarta Zlato Sibiri ZADIRA (Mł.Ch.Pl,Mł.Zw.Pl,Mł.Zw.EuŚr iWsch, Zw.Kl) - doskonała, CWC, BOS, BOB Quote
Gośka Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Czarne Była tylko Tula z Broccą Fatimą Nontiscordardime suki kl.Championów BROCCA FATIMA Nontiscordardime (Ch.Md,Mł.Ch.Pl,Mł.Zw.EuŚr iWsch) - doskonała, CWC,BOS,BOB Nie dojechał pies z młodzieży Bastien z Cerneho Panstvi Quote
Gośka Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 suki kl.szczeniat Silberowe PRETTY VON LETICIA - w.o, naj.szczenię w rasie suki kl.młodzieży nr.1665 Aga od Pana Waldemara - nie wiem co dostał nr.1666 Barbacoma CHARMINA DE POMPONIA pies kl.weteranow CHEVALIER MON CHERI Adorea - dosk, naj,weteran, BOS BOB II BIS weteran psy kl.młodziezy z przodu MR PONTIUS od Lalanki dalej MR SMART od Lalanki Quote
Gośka Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 od lewej mr.Pontius od Lalanki i Pati ze Smartem Mr.Smart od Lalanki Aneta z Carewiczem, pies kl. championow Carewicz Rosji Czarna Fuga (Mł.Ch.P.,Ch.Pl) - dosk, CWC, BOS suki kl.championów Mafina: River of Love Lindeza (Mł.Ch.Pl,Ch.Pl,Zw.Ro) - dosk,CWC,BOS i my przygotowujemy się;) Quote
Gośka Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 suki kl.pośrednia z przodu BELLISIMA MIO AMORE Bi-Bi - dosk, CWC z tyłu DORIS Kudłaty Kłębuszek - dosk II Mafina, czekamy na swoją kolej Quote
Gośka Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Mr Pontius od Lalanki i Mafina jeszcze - RIVER OF LOVE Lindeza Quote
Gośka Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 No i zostały mi tylko toyki pis kl.ml MILORD MILUS Super Star Bis suki kl.otwarta BISOU PARTENON - DOSK, CWC suki kl.młodziezy Canmoy's WHEATHER GIRL- dosk, naj junior, BOS BOB Quote
Gośka Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Od lewej pies kl. otwarta Personal Trainen del Nisseno - dosk, CWC,BOS dalej czarna suki kl. ch Salina Westen BARBIE (Int.Ch,Ch.Pl,Ch.Ru,Ch.Ro,Mł.Ch.Pl,Mł.ChRu,Zw.Eu Śr iWsch) - doskonała, CWC i brązowa Canmoy's Wheater Girl suki kl.championów BABY Partenon (Ch.Pl) Quote
pati Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 fotki super!!!! wstawiaj wstawiaj trzaskałas jak szalona Wystawa bardzo nam sie podobała z wielka pomoca Gosi :modla: na pierwszej naszej wystawie zdobyliśmy ładny opis, ocene doskonała i srebrny medal :multi: Co najwazniejsze Smarti to showan uwielbia sie pokazywac , biegac po ringu (z kadą grupa chciał biegac) ogon w gorze cały czas , radosny a jak tzreba grzeczny aniołek śpiący w kennelu a pancia mogła na kiełbaske wyskoczyć. Dowiedzielismy sie najwazniejszego , ze Smart lubi sie poakazywac i nie stresuje sie . Jestem baaardzo zadowolona. Quote
Gośka Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 mam jeszcze trochę takich nieoficjalnych tzn nie ringowych fotek, ale wstawię troszkę później Quote
Bura Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 E, no foty bomba, w porównaniu do moich z idioten kamery. Quote
Śnieżynka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Ja proszę o podanie jak się nazywa ten brązowy Toyek :loveu: Quote
Oleniek Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Aż do mnie dotarło że wstrzymywałam oddech przy oglądaniu fotek:lol: Piekne:loveu: Ta morelka na filminku to zlato Sibiri ZADIRA? Quote
Gośka Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 mam jeszcze średniaki przecież pis kl.championów ARIS Fantazia Brown - dosk. CWC,BOS,BOB suki kl.młodziezy ELVIRA from Golden Regia - dosk, Zw.Ml z przodu nr 1677 pies kl.otwarta BASCO Fantazia Brown - dosk, CWC z tyłu nie wiem Quote
Gośka Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 pies kl.młodziezy INDIRICA RAKKAS AH - dosk, zw mł Quote
Śnieżynka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Oleniek']Aż do mnie dotarło że wstrzymywałam oddech przy oglądaniu fotek:lol: Piekne:loveu: Ta morelka na filminku to zlato Sibiri ZADIRA? ta z kulkami na tyłku tak to Zadira... Quote
Gośka Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 No to teraz jeszcze zostały te nieoficjalne Zaczynamy od niebieskiej Mafiny:evil_lol: Nie wiem czemu tak wyszło, to pierwsza fotka i chciałam ustawić żeby cokolwiek było widać na tej hali Aneta z Carewiczem :loveu: Smart Quote
Gośka Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Brocca i na koniec: pani sędzia chce policzyć ząbki? Proszę!:lol: Quote
Bura Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Gośka'] i na koniec: pani sędzia chce policzyć ząbki? Proszę!:lol: http://images50.fotosik.pl/31/5d2eefe1c9e73b48.jpg Pudlo rekin :) Quote
Recommended Posts