Śnieżynka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 możliwe, że będzie jeszcze mini morela mł. Quote
KingToy's Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Hejka ! zglosimy toyskie trio .....jezeli znajdziemy kierowcę na ,,kielecki weekend'' ! Pozdrówko ! Quote
Gośka Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Gosia zgłaszaj!!! I szukaj kierowcy, albo pojadę po Ciebie:mad: Quote
Bura Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 KingToy's;11132635 napisał(a):Hejka ! zglosimy toyskie trio .....jezeli znajdziemy kierowcę na ,,kielecki weekend'' ! Pozdrówko ! A skąd jesteście?? Quote
pati Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Gośka napisał(a):Pati zdążycie zdążycie:p Dawaj dane i zgłaszamy:multi: Zrobione będziemy :multi: Quote
aneta Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Wykaz sędziowania ze strony Kielc Wykaz psów zg[FONT=Arial,Italic]ł[/FONT]oszonych na wystaw[FONT=Arial,Italic]ę[/FONT]: [FONT=Arial]Krajowa Wystawa Psów Rasowych Kielce, 16.11.2008 [/FONT][FONT=Times New Roman]Ring: 82 Razem: 23 Niedziela / Sunday Sędzia: Aleksandra Świsulska (PL) Pudel duży (apricot, srebrny) (2) Caniche grand (abricot, gris) / Standard Poodle (apricot, grey) Suki - Bitches 1 1659 Klasa pośrednia - Intermediate Class [/FONT][FONT=Arial]AKIRA ZLATY PLYSAK [/FONT][FONT=Times New Roman]1 1660 Klasa otwarta - Open Class [/FONT][FONT=Arial]Zlato Sibiri ZADIRA[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT][FONT=Times New Roman]Pudel duży (biały, brązowy, czarny) (2) Caniche grand (blanc, marron, noir) / Standard Poodle (white, brown, black) Psy - Dogs 1 1661 Klasa młodzieży - Junior Class [/FONT][FONT=Arial]BASTIEN Z CERNEHO PANSTVI [/FONT][FONT=Times New Roman]Suki - Bitches 1 1662 Klasa championów - Champion Class [/FONT][FONT=Arial]BROCCA FATIMA Nontiscordardime [/FONT][FONT=Times New Roman]Pudel miniaturowy (apricot, srebrny) (5) Caniche nain (abricot, gris) / Miniature Poodle (apricot, grey) Psy - Dogs 1 1663 Klasa weteranów - Veteran Class [/FONT][FONT=Arial]CHEVALIER MON CHERI Adorea [/FONT][FONT=Times New Roman]Suki - Bitches 1 1664 Klasa szczeniąt - Puppy Class [/FONT][FONT=Arial]Silberlowe PRETTY VON LETICIA [/FONT][FONT=Times New Roman]2 1665 - 1666 Klasa młodzieży - Junior Class [/FONT][FONT=Arial]AGA Od Pana Waldemara [/FONT][FONT=Arial]Barbacoma (FCI) CHARMINA DE POMPONIA [/FONT][FONT=Times New Roman]1 1667 Klasa otwarta - Open Class [/FONT][FONT=Arial]PRINCESS PENELOPE From Amber Queen of Romance [/FONT][FONT=Times New Roman]Pudel miniaturowy (biały, brązowy, czarny) (7) Caniche nain (blanc, marron, noir) / Miniature Poodle (white, brown, black) Psy - Dogs 2 1668 - 1669 Klasa młodzieży - Junior Class [/FONT][FONT=Arial]MR. PONTIUS od Lalanki [/FONT][FONT=Arial]MR. SMART Od Lalanki [/FONT][FONT=Times New Roman]1 1670 Klasa championów - Champion Class [/FONT][FONT=Arial]CAREWICZ ROSJI Czarna Fuga [/FONT][FONT=Times New Roman]Suki - Bitches 2 1671 - 1672 Klasa pośrednia - Intermediate Class [/FONT][FONT=Arial]BELLISIMA MIO AMORE Bi-Bi [/FONT][FONT=Arial]DORIS Kud[/FONT][FONT=Arial]ł[/FONT][FONT=Arial]aty K[/FONT][FONT=Arial]łę[/FONT][FONT=Arial]buszek [/FONT][FONT=Times New Roman]1 1673 Klasa otwarta - Open Class [/FONT][FONT=Arial]MEUS AMICUS WHITE FUNNY [/FONT][FONT=Times New Roman]1 1674 Klasa championów - Champion Class [/FONT][FONT=Arial]RIVER OF LOVE Lindeza [/FONT][FONT=Times New Roman]Pudel średni (apricot, srebrny) (2) Caniche moyen (abricot, gris) / Medium size Poodle (apricot, grey) Psy - Dogs 1 1675 Klasa młodzieży - Junior Class [/FONT][FONT=Arial]INDIRICA RAKKAS AH [/FONT][FONT=Times New Roman]Suki - Bitches 1 1676 Klasa młodzieży - Junior Class [/FONT][FONT=Arial]ELVIRA from Golden Regia[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT][FONT=Times New Roman]Pudel średni (biały, brązowy, czarny) (3) Caniche moyen (blanc, marron, noir) / Medium size Poodle (white, brown, black) Psy - Dogs 1 1677 Klasa otwarta - Open Class [/FONT][FONT=Arial]BASCO FANTAZIA BROWN [/FONT][FONT=Times New Roman]1 1678 Klasa championów - Champion Class [/FONT][FONT=Arial]ARIS FANTAZIA BROWN [/FONT][FONT=Times New Roman]Suki - Bitches 1 1679 Klasa weteranów - Veteran Class [/FONT][FONT=Arial]NERO NATALIE Sabadiana[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT][FONT=Times New Roman]Pudel toy (10) Caniche Toy / Toy Poodle Psy - Dogs 1 1680 Klasa młodzieży - Junior Class [/FONT][FONT=Arial]MILORD MILU[/FONT][FONT=Arial]Ś [/FONT][FONT=Arial]Super Star Bis [/FONT][FONT=Times New Roman]1 1681 Klasa pośrednia - Intermediate Class [/FONT][FONT=Arial]SILVER ANOUSHEK Meus Amicus Novus (FCI) [/FONT][FONT=Times New Roman]2 1682 - 1683 Klasa otwarta - Open Class [/FONT][FONT=Arial]PERSONAL TRAINER DEL NISSENO KISS ME KISS iz CHERNO-BELOGO KINO [/FONT][FONT=Times New Roman]Suki - Bitches 2 1684 - 1685 Klasa młodzieży - Junior Class [/FONT][FONT=Arial]Canmoy's WEATHER GIRL [/FONT][FONT=Arial]AMITY NEVAGE BEYOND THE TIME [/FONT][FONT=Times New Roman]2 1686 - 1687 Klasa otwarta - Open Class [/FONT][FONT=Arial]BISOU PARTENON EMISSIA iz RUSKOGO DVORA [/FONT][FONT=Times New Roman]2 1688 - 1689 Klasa championów - Champion Class [/FONT][FONT=Arial]Salina Westen BARBIE BABY Partenon [/FONT] Quote
KingToy's Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 ooooo, widzicie te liczby !!!! BRAWOOOOO !!!! TOY's Team przewaga siłowa (no , nie powiem , że druzgocąca ...ale...) i kto powie , że czas zmian nie nadszedł..... ....newet pieszo ! dotrę na tę wystawę !!! Serdeczne uściski i do zobaczenia !!! Quote
.ania Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Faktycznie stawka niczego sobie. Mam nadzieję, że fotki jakieś będą bo w najbliższym czasie to wystawy i pudle tylko na zdjęciach sobie pooglądam. Trzymam kciuki, powodzenia! Quote
Oleniek Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Ja też baaardzo proszę obecnych w Kielcach o porobienie zdjęć . No i ich wstawienie tutaj z opisem;) Quote
Śnieżynka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Ale fajowo, że tyle psiaków będzie :D będzie co oglądać :D :loveu::evil_lol: fotki postaram się porobić,nie wiem czy mi wyjdzie porobić wszystkie, bo to zależy jak z Grzywkami się pokryjecie :) Quote
aneta Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Pudle lecą od 10,00 na ringu 23 a grzywki idą po jamnikach na ringu 20 Quote
Śnieżynka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 aneta napisał(a):Pudle lecą od 10,00 na ringu 23 a grzywki idą po jamnikach na ringu 20 Wiem Wiem :D duże i miniatury się załapią może pierwsze średniaki,a potem może być ciężko...a do tego ja będę z 3 psami :loveu: P.S. pierwsze średniaki się załapią :loveu: Quote
Cheritka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Śnieżynka']Wiem Wiem :D duże i miniatury się załapią może pierwsze średniaki,a potem może być ciężko...a do tego ja będę z 3 psami :loveu: P.S. pierwsze średniaki się załapią :loveu:[/quote] Witam, o temacik o Kielcach. My coprawda już na końcówce lecimy bo w weterankach :oops: ale miło będzie was znowu zobaczyć :multi: Quote
aneta Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Ewa ! Jak ten czas leci ! Pamiętam Cherisia jak biegał w młodzieży ! Chociaż i teraz mu nic nie brakuje z tego młodzieńczego wigoru :lol: Mam nadzieję że sie zobaczymy .... Czy ja dojadę zależy od Queenie bo w niedzielę będzie 59 dzień ;) i lepiej mieć ją na oku :roll: . Quote
pati Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 mamy już numer :multi::multi: 1669 to my :loveu::loveu: nasza pierwsza wystawa ależ sie ciesze. Zeby juz niedziele była ....nie doczekam sie chyba Quote
Cheritka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 pati napisał(a):mamy już numer :multi::multi: 1669 to my :loveu::loveu: nasza pierwsza wystawa ależ sie ciesze. Zeby juz niedziele była ....nie doczekam sie chyba My mamy 1663 to zaraz po nas wchodzicie :cool3: O kurcze jak ten czas leci masz racje Aniu :-(, mam nadzieję, że bedziemy miały czas pogadać :roll: Quote
Bura Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Niestety ze wzglądu na kłopoty czasowe rozety będą tylko dla dużych pudli. No i dla weterana też coś stworzymy :) Quote
Cheritka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Bura']Niestety ze wzglądu na kłopoty czasowe rozety będą tylko dla dużych pudli. No i dla weterana też coś stworzymy :) O dzięki :modla: :calus: aneta Ewo, Agnieszka też będzie ;-) Nareszcie zobacze to maleństwo :multi::multi: Agi :lol: Już się cieszę i mam nadzieję, że będziemy miały czas na jakąś kawkę :beerchug:, i może za przykładem p. Supronowicz będziemy dopingować nasze pieski na ringu :p Quote
Bura Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Czy ktoś z Was ma może pomysł skąd by zdobyć naklejkę taką na szybę z białym pudlem? Nie mają tego w sklepach internetowych ani zoologach, na wystawach też nie widuję a tak mi się marzy biały... Inne kolory potrafię sobie stworzyć - drukarka + folia bezbarwna samoprzylepna = naklejka ale białego ani dudu. Może macie jakieś swoje źródła?? Na światówce na Węgrzech też nie było... Za to w Kielcach będą ludziki z Primexu, jak ktoś nie wie co to to już piszę, to gotowe mieszanki barf, mielone albo same mięsno kostne albo już gotowe barfowe. Zamówiłam u nich 5 kilo :) Quote
IraKa Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Bura napisał(a): Na światówce na Węgrzech też nie było... na europejskiej węgierskiej były na stoisku Transgroomu;) Quote
Cheritka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 IraKa napisał(a):na europejskiej węgierskiej były na stoisku Transgroomu;) A ja kupiłam w Warszawie białego i apicota, na prawie każdej wystawie są :cool3: Quote
Bura Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 IraKa napisał(a):na europejskiej węgierskiej były na stoisku Transgroomu;) No patrz, ślepota moja, no i fakt, nie światówka tylko europejska. Quote
Bura Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Cheritka napisał(a):A ja kupiłam w Warszawie białego i apicota, na prawie każdej wystawie są :cool3: No właśnie nie na prawie każdej chyba że ja na takie Ci**owe wystawy jeżdżę. Może ktoś dałby radę mi kupić?? Bo sklepy internetowe nie mają bo Trixie zmieniło asortyment. Są tylko czarne (w zeszłym roku w Kielcach kupiłam) i tyle. Quote
Recommended Posts