Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anhata']Tygrysica a Ty zyjesz ?:)

oczywiscie ze zyje i nie odpoczywam :evil_lol:

a no wczoraj dostałam takiego maila:

mieszkam w radomiu i jestem zainteresowana pieskiem czarnym prosze o blizsze info dziekuje

czy ktos mogłby odpisac tej pani ?? ja nie moge bo teraz rzadko jestem na dogo wiec nie bardzo orientuje sie w sytuacji piesków i nie bardzo wiem co jej napisac :p

tu jest mail tej pani (tylko niech odpisze jedna osoba a nie nagle sie wszyscy rzuca :eviltong: i niech powie ze odpowiada na jej wczesniejszego maila) ewa7713@interia.pl

trzymam kciuki :thumbs:

Posted

Ja przed chwilą dostałam świetnego maila. Pytanie ile mają psy (data urodzenia podana w aukcji) i czy da się czarnego nauczyć załatwiania w łazience bo pani miała psa, który jak musiał i nie miał go kto wyprowadzić to umiał. Bez komentarza :roll:

Posted

Marcik napisał(a):
Ja przed chwilą dostałam świetnego maila. Pytanie ile mają psy (data urodzenia podana w aukcji) i czy da się czarnego nauczyć załatwiania w łazience bo pani miała psa, który jak musiał i nie miał go kto wyprowadzić to umiał. Bez komentarza :roll:

Trzebabyło tej pani odpisać, żeby może sobie kota sprawiła? Napewno załatwiałby się w łazience :cool3:

Co u psiaków? Czemu taka cisza?

Posted

Dziewczyny dzieki za zainteresowanie psiakami....W zeszla sobote i niedziele rano w ogole nie dzialala mi dogomania....5 X czyli w zeszla niedziele moj maly czarny szczeniaczek pojechal do swojego domku az do Bialegostoku...:((((((((((... z jednej strony sie ciesze ze ma DOBRY dom.....z drugiiej dol jak cholera....o Jego nowym domu napisze Wam na mailu ...jak to wszystko wygladalo....poniewaz nie pisze sie takich rzeczy na ogolnym.....jest to rodzinka z dwiema coreczkami....i prawda jest taka, ze Oni z tych wszystkich chetnych( a bylo ich sporo) wydawali sie ( I NADAL TAK UWAZAMAY ) NAJLEPSZA RODZINKA DLA BUDRYSKA...pani nam nawet wysyla Jego aktualne zdjecia.....co do drugiego szczeniaczka to nie chce zapeszac...dam znac w poniedzialek.....jutro jkade do Lublina...a jesli w niedziele sie wszystko powiedzie to moze i napisze w niedziele co i jak....i wtedy dam znac co z ogloszeniami ostatecznie...dzieki !

P:S: dol jak cholera......

Posted

ehh....znowu mnie nie bylo..pracuje po 12 godz dziennie...jak wrocilam do domu to sie okazalo, ze .....bo w ogole mieszkam w wiezowcu i zmama dokarmiamy koty w piwnicy....i sie okazalo, ze ktos do naszej piwnicy nalal/spryskal jakis specyfik..nawet do srodka...w kocich miskach bylo to COS nawet!!!!!....co za idiota...musialysmy myc itd.....a teraz co do brazowego szczeniaczkka to ma domek w Zyrardowie!!!!