Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wlansie przezylam szok! jak juz pisalam mieszkam w bloku, 10 pieter, mamy dwa pokoje......ja mam z babcia pokoj...plus tego cztery koty i teraz cztery pieski> Matke i sunie zostawiamy. Niestety te 2 szczeiakow musze wydac ,...mam za malo miejsca.... I teraz by bylo nieszczescie!!!! zapukala pani z Vectry, babcia otworzyla drzwi ....za godz ktos znowu zapukal. Okazalo sie, ze babcia nie zauwazyla jak wybiegl czarny szczeniaczek> Dzieci zapukaly po GODZINIE CZASU!!!!! prosze o pomoc ludzi ...bo my sobie naprawde nie dajemy rady :(

Posted

sorki! nie mialam czasu ale obiecałam ogloszenia przed weekendem i beda! zajme sie nimi wieczorem jak wroce do domu :p

[quote name='anhata']Monika, Tygrysica, Marcik napisalam do Was maile....Doszly ?

do mnie nic nie doszło.... :shake:

ps. pilnie potrzebuje mailu ktory mam podac w ogłoszeniach, bo na niektorych portalach to pole jest obowiazkowe!! :roll:

Posted

Ja podawałam na Gumtree swój. Jak ktoś o coś pyta to odsyłam pod numer telefonu.

Maila nie dostałam, dostałam PW.
Aha, sugeruję jednak pisanie tutaj a nie na PW bo raz, że wiadomo na bieżąco jaka jest sytuacja a dwa, że dodatkowo podnosi to wątek.

Posted

Dziewczyny dziekuje bardzo za ogloszenia...naprawde to duza pomoc....na allegro jest napisane, ze warunkiem adopcji jest podpisanie umowy...jak to wyglada ? nie znam tych stronek i sie nie orientuje co i jak, dlatego chcialabym sie np z Wami skontaktowac przez maila czy tel ...

Posted

Tą formułkę o umowie wklejam standardowo do każdej aukcji. Odstrasza największych oszołomów.
Po krótce chodzi o to, że podpisując umowę adopcyjną ktoś zobowiązuje się do wysterylizowania pieska w odpowiednim czasie. Zgadza się również na wcześniejsze sprawdzenie domku oraz późniejszą wizytę mającą na celu sprawdzenie, czy pieskowi jest tam dobrze i niczego mu nie brakuje. Zależy Wam na tym, żeby szczeniaki trafiły w dobre ręce więc myślę, że podpisanie takiego papierka z nowym właścicielem będzie dobrym zabezpieczeniem. Co do wizyt to jest tyle dobrych dusz na Dogomanii, że znajdzie się ktoś, kto sprawdzi potencjalnych właścicielli nawet na drugim końcu Polski.