monikab Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [SIZE=2]Zostałam poproszona o założenie wątku i pilne poszukiwanie domów stałych dla 2 szczeniaczków. Kobieta-anioł przygarnęła pod swój dach śliczną sunię.Brudna,prezrażona,poraniona,wychudzona przemieżała osiedle, z nadzieją pod powiekami,w poszukiwaniu swego pana,który pozbył się jej porzucając tak po prostu jak zużytą rzecz.:-(:-(Sunia nie opuszczała osiedla,nagle znalazła się bez dachu nad głową,ciepłej miski,nie umiała odnaleźc się w nowej sytuacji. Na domiar złego sunia miała cieczkę i stało się -na świat przyszły 3 małe puchate kulki.Sunia pomimo tego,ile złego ją w zyciu spotkało jest bardzo radosna i zaufała ponownie człowiekowi.Obdarzona miłością,troską i opieką odwdzięcza się niesamowitą psią wiernością i bezgraniczną miłością do swoich właścicieli. Kobieta mieszka w maleńkim mieszkaniu,w bloku.Pod jej dachem oprócz rodziny są jeszcze przygarnięte 3 koty.To nie pierwsze zwierzęta,które znalazły prawdziwy dom pod jej dachem,a i osiedlowe biedy są otoczone troskliwą opieką na miarę możliwości. W domu na stałe zamieszka jedno z 3 szczeniąt-suka,natomiast dwa psiaki (samce)pilnie poszukują domów stałych.Psiaki już jedzą samodzielnie,są wypielęgnowane,odrobaczone,zaszczepione,mają książeczki zdrowia i już po przebytej kwarantannie uczą się załatwiania swoich potrzeb na dworzu.Szczenięta nie mogą pozostac w domu na stałe,kobieta od przyszłego tygodnia będzie miała pod opieką wymagającą opieki starszą osobę,dodatkowo cała rodzina pracuje,psiaki przez wiekszośc dnia siedzą same w domu.A jak wiadomo maluchy potrzebują stale uwagi,dlatego też muszą jak najszybciej znaleźc domy. Dlatego też w jej imieniu zwracam się z ogromną prośbą o pomoc w znalezieniu kochających domów dla psiaków. Psiaki będą wielkosci przerośniętego jamnika.(ojciec szczeniąt był wielkości matki) Obecni właściciele szczeniąt dowiozą je w każde miejsce,byleby tylko miały kochających,troskliwych opiekunów do końca swoich dni. BŁAGAMY O POMOC W ZNALEZIENIU DOMÓW STAŁYCH!!!!!!! Kontakt w sprawie psiaków pod numerem telefonu:515-184-855 A oto urwisy; 1 piesek-FRANEK,nieco mniejszy od swojego brata,żywiołowy,radosny,wszędzie go pełno I drugi malec-BUDRYS,spokojny,dostojny,radosny,zrównoważony rozrabiaka Quote
monikab Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 A oto mama szczeniaków; I jeszcze kilka zdjęc maluchów; Quote
monikab Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 mam pytanie czy cała tresc w 1 poscie i zdjęcia są widoczne?otwierając widzę uciety wątek bez zdjęc,natomiast przechodzac do edycji widac wszystko Quote
Sylwia K Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 ja widzę wszystko. Słodziaki te szczeniaki:) Quote
TYGRYS-ica. Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 ja tez wszystko widze ;) szczeniaczki sliczne a co z ich mama? tez szuka domu?? Quote
Kaya93 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Jakie cuda:loveu: PS Ja także widze wszystko;) Quote
TYGRYS-ica. Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 sliczne szczeniaczki szukaja domków!!! :roll: Quote
anhata Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Jutro więcej napiszemy o psiakach !!! Quote
anhata Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Czy ktos przygarnie te dwa male pieski ???? Quote
anhata Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Komu jeszcze podobaja sie te dwa przepiekne szczeniaczki ???? bo ja juz je kocham, mimo tego, ze nie daje sobie juz rady Quote
TYGRYS-ica. Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 mysle ze piekne to za mało powiedziane ;) Quote
anhata Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Witam wszystkich.. Jestem właścicielką psiaków. Mam na imię Ania, zaś moja mama Ewa. Obie siedzimy pod nickiem anhata. Poprosiłyśmy Monikę o pomoc, ponieważ tak jak napisała, mamy bardzo ciężką sytuację, a maleństwa potrzebują stałej opieki. Dziękujemy Moniko! W miarę swoich możliwości będziemy opisywać losy piesków. Quote
TYGRYS-ica. Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 a czy psiaki sa juz gdzies ogłaszane?? Quote
anhata Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Nie sa...miałyśmy dać ogłoszenie do anonsów...ale boimy się, że trafimy na nieodpowiedzialne osoby....nie na miłośników zwierząt, np: do budy one sie nie nadają...zresztą chcemy dla nich coś lepszego..miłości i ciepła rodzinnego.. Quote
anhata Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Tygrysica, a jak można jeszcze im pomóc ?gdzie je można jeszcze ogłosić? Quote
Recommended Posts