Weronikaa Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Super :multi: A gdzie znajduje się domek ? jakie miasto ? :cool3: Quote
mamucik1 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Co do kocurka, to nie mam takich dobrych wieści :shake: Od wczorajszego wieczoru nie wyszedł z kącika, jedzenia i wody nie tknął nawet qoopkę zrobił chyba pod siebie Jutro zawiozę go na kastrację i chyba trzeba go wypuścić z powrotem. Quote
Weronikaa Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Qrde.. niedobrze :shake: Może trzeba mu czasu na klimatyzację :roll: Sama już nie wiem. W każdym razie 3mam kciukasy za poprawę zachowania koteczka!:cool3: Quote
Ulaa Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='mamucik1']Co do kocurka, to nie mam takich dobrych wieści :shake: Od wczorajszego wieczoru nie wyszedł z kącika, jedzenia i wody nie tknął nawet qoopkę zrobił chyba pod siebie Jutro zawiozę go na kastrację i chyba trzeba go wypuścić z powrotem. To chyba będzie dla niego najlepsze rozwiązanie, skoro jest całkiem dziki. Sąsiadka będzie napewno go dokarmiać, może on znajdzie sobie jakieś schronienie zimą... Quote
togaa Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='mamucik1']Co do kocurka, to nie mam takich dobrych wieści :shake: Od wczorajszego wieczoru nie wyszedł z kącika, jedzenia i wody nie tknął nawet qoopkę zrobił chyba pod siebie Jutro zawiozę go na kastrację i chyba trzeba go wypuścić z powrotem. Też tak mysle... Może lepiej wspomóc pania dokarmiajacą koty...? Quote
Ulaa Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Allegro dla Samby http://www.allegro.pl/item451199517_umarl_mi_pan_prosze_pokochaj_mnie.html Mamucik, czy mogę wystawiać Twój nr tel.? Ja przecież nic nie będę umiała o niej powiedzieć... Quote
j3nny Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 czy ktoś z gromady jeszcze pozostał na lodzie? Quote
Recommended Posts