natalia&borys Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Czy ktoś z forum wybiera sie jeszcze do wrocławia?? Quote
natalia&borys Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Przepraszam , że dopiero teraz odpisuje . Poszło nam wyjątkowo źle :-( Sędzie dał nam ocene "dobrą" i stwierdził , że Borys to w 99 % coton , a nie hawańczyk :shake: nie wiem jak to możliwe , bo przedtem Borys otrzymywał na wszystkich wystawach oceny doskonałe.. Quote
bursztynki Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 :mad:No nie widziałam cotona z tak falowanym włosemk i ogonem zawinientym do gór.:mad:Pewnie sędzia nie zna tej rasy,jak to niestety bywa na Polskich Ringach.Ale głowa do góry Borys to piękny 100% hawanczyk, oceniało go wielu sedzów ,więc nie martw sie Natalko:loveu:co tam ocena jednego sędziego.A tak wogóle to co u Boryska słychać??? Quote
rodzice Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Nie przejmuj sie wogóle ! - moja Fibi ostatnio dostala ocene bardzo dobra w niedzielę na Litwie a w sobote ukończyła championat litewski i zgarnęła wszystko . Mam nadzieję ,ze sie nie podlamalaś i zobaczymy się w Poznaniu . Pozdrawiam Cie serdecznie . Quote
natalia&borys Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 u nas wszystko Ok , Borysek cały i zdrowy ;) Byliśmy na wystawie w Poznaniu ocena : Bardzo dobra , lokata II niestety nie poszło nam najlepiej , w przyszłym tygodniu podcinamy Borysowi włosy , aby odrosły mocniejsze do następnego sezonu wystawowego , bo prawdopodobnie przez jego bujną i rozczochraną fryzurke sędziowie uważają go za cotoniastego ;)a co tam u waszych psiaków?? Quote
Recommended Posts