Charly Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ależ on jest ogromny:-o:loveu: . Ogromny szczęsciaż:lol::multi: Moze zmiencie tytul, bo na serce idzie zejść jak się tu wchodzi;) Quote
amikat Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 SMOK nie pies. Ogromny. Dzięki wielkie dziewczyny z a dom, za transport, za wszystko!!!! Będzie mu dobrze! Quote
ANETTTA Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 wiesci od Pana........i o Brunu Bruno czuje sie wysmienicie jest szczesliwy i wesoly nie ucieka i biega sobie po calym ogrodzie :multi::multi::multi::multi::multi:superancko ...podam linka wlaścielom może ktos co s tu kliknie Quote
ANETTTA Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 ciekawe co u brunia ..za daleko na odwiedziny .....:shake::shake: Quote
ANETTTA Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Brunio ma dużą bude i kojec ...ma wspaniały dom .... biega sobie czasem luzem ..i wszysko ok u niego puściłam linka nowej Pani brunia wiec moze jakies wiesci beda jeszcze a moze fotki Quote
ANETTTA Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 a teraz Panie PAnowie mała niespodzianka ........ zobaczcie szczęśliwego Brunia sama radośc aż łza siew oku kręci ..pamiętacie go takiego brudnego skundlnego dred na dredzie .....ale i tak pieknego .... a teraz czyscioch i szczęściarz :shake::shake::shake::shake::shake: 1/2 2/2 Quote
ANETTTA Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 cdn.... 1/3 2/3 3/3 i jak Wam się podoba Brunio ..... Edytko szczęśliwa :multi::multi::multi::multi: Quote
ANETTTA Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 a wiecie czego mu brakuje .....................obroży ..wlascielka ma kłopoty z zakupem ........ale z niego kolos :evil_lol: Quote
BajkaB Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 :multi::multi::multi:O Matkooo!Jaki szczęsciarz!Ale ma chłopak ,narzeczoną,,:evil_lol::evil_lol: Strasznie ciesze sie,ze tak dobrze trafił Quote
ElzaMilicz Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='ANETTTA']a wiecie czego mu brakuje .....................obroży ..wlascielka ma kłopoty z zakupem ........ale z niego kolos :evil_lol:[/QUOTE] Podajcie wymiar. Coś wymyślimy. ;) Ładna narzeczona. :diabloti: To i potomstwo będzie. :evillaug: Quote
amikat Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Łooooooooooooooooo Matko - jaka malizna i jaki ogromny ogromny Brunio! Czuję niedosyt zdjęć! Co tak mało!!!!! Quote
ANETTTA Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 przecież mówiłam WAm żę to olbrzym ...ale chodząca łagodność ....prawda EDytko ..... przypomnij sobie te 3 godzi błagania psa o wejscie do auta ..:evil_lol:..te kurczaczki podawane i nic .:evil_lol:mizianko za uszkiem i usypianie Brunia ....................................ja juz traciłam nadzieje ...ze on odjedzie z tego miejsca do raju ..............a tu proszę ...raj jak sie patrzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aż mi łezka staneła w oku ....z radosci Quote
Recommended Posts