ANETTTA Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Charly napisał(a):mosii jest z radomska. prosilam nei odpisala mi moze jej nie ma na dogo teraz kto jeszcze Quote
ElzaMilicz Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ja też do niej napisałam. Champion mieszka gdzieś blisko... Quote
ElzaMilicz Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Wstawiłam do gazety zdjęcie Bruna (to drugie z kolei) z następującym opisem : Młody, masywny, rasowy, przepięknie umaszczony samiec bernardyna. To dobre zwierzę, jest typowym psem rodzinnym, w stosunku do dzieci przyjaznym i nadzwyczajnie cierpliwym. Właściciel wyjeżdża i nie może zabrać ze sobą psa. Jeśli mu nie pomożemy, Bruno trafi do schroniska - on nie wie co to za miejsce, tam czeka go niewielka klatka! Pilnie szukamy mu domu tymczasowego. Czy ktoś z Państwa może dać mu schronienie do czasu znalezienia domu stałego? Quote
Charly Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 ANETTTA napisał(a):prosilam nei odpisala mi moze jej nie ma na dogo teraz kto jeszcze na mapie dogo jest telefon zdaje sie. czy gadu. lub jedno i drugie Quote
champion Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Hej, Łodzianie i Dobrzy Ludzie spod Jasnej Góry! Ruszcie pupy i skoczcie w weekend na wies zobaczyc, czy tam będzie dobrze psu! Quote
ANETTTA Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 kliklam offado łodzian chyba bede miec bbaaaaaaaaaaana ..ale coz ben czeka .. Quote
ANETTTA Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 cisza ...........:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( ja dzisiaj będe niedostepna na kompie ..będe na ur 18 u chrzesniaka...ale gdyby był ktos chętny na wizyte ...:-(:-(:-(:-(to czekam chocby na sygnał oddzwonie zaraz .604-226-904 ..podam namiary na dom okolice radomska ...... kobiele wielkie, to dla mnie ten dom ja czekam ....... Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 500x667. Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 500x667. moj nr gg 3851412 Quote
mosii Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 rozmawiałam z ANETTA jutro przed południem podjade i sprawdze :D Quote
Charly Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 yupiii:multi::multi: nIezawodna Mosii :multi::multi: Quote
champion Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 mosii jest rzeczywiście niezawodna!:loveu: Quote
ANETTTA Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 czekamy zatem na wiesci ....dobre wiesci ...pusc sygnal oddzwonie .....kochana jestes .......:multi:..... Quote
BajkaB Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Ja też czekam na wieści,bo Pan od benka mnie ponagla:shake: Quote
ANETTTA Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 a my dalej czekamy na wiesci .....mam nadzieje ze na dobre wiesci .....bo inaczej nie mamy co benkiem zrobic .....................................:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( wplyneła kasa na benka na transport od Roksany i Moniki ..dzieki bardzo ...... Quote
BajkaB Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 No to mamy domek dla Bruna!:multi::multi::multi:Teraz tylko dogrywamy transport Quote
ANETTTA Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 wielkie dzieki dla MOssi ...:multi::multi::multi:i aby teraz wszytsko sie udało .....trzymajcie kciuki Quote
ANETTTA Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 trzymajcie kciuki ...:multi::multi:jutro ben ma jechac ok 13 :multi::multi::multi:do nowego domku .czy mu sie uda ...?????//.......odezwiemy sie z Bajka po akcji .....Mosii trzymaj kciuki ...w razie czego i kojec tez brunio Quote
ANETTTA Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 wróciłymy o ok 23 ..realacja pozniej .......i fotorelacja heepy end.... dom cudowny .... Quote
amikat Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Jakie fajne wieści... super!!!!!! Gratulacje dziewczyny!!!!! Quote
BajkaB Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Super..Super to było jak 6 osób 3 godziny skakało jak małpy,zeby benka namówić do wejścia do auta..:evil_lol::evil_lol:W końcu trzeba było podac Sedalin.Droga koszmarna,korki,mokro,ciemno.Za to domek suuuper.Wprawdzie Bruno jeszcze podsypiał i chyba dopiero dzisiaj tak naprawd ewie gdzie sie znalazł:evil_lol:,ale nie sądze,aby mu sie nie spodobało. Aneta ma fotki to powstawia. Quote
ANETTTA Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 tak tak to prawda 3 godz ..masakara ..:diabloti:..ale ben tj BRUNO jak to ben inteligencja wrodzona i cwaniactwo .....wiedział co chce ...skrobali go za uszkiem po dupci ...to co kto by z was szorował do auta ..tak na cito .....no kto ....jeszcze do kufra ... chyba nie BRUNO i jak WAm sie podobam a tu po 5 tableteczkach ........próbuje usnąć....... w aucie słodziutko sobie spał .:razz:..cała drogę .:razz:.ten psiak to chodzaca łagodnośc..:multi:...niech każdy żaluje że nie jest jego Panem ...łagodny i przepiękny ............. chyba przez całe jego 3 letnei życie nikt go tak nie wymiział ....Pan zięć i córka tu na miejscu ......wspaniali ludzie ....... a tam tzn na miejscu w nowym domku cała rodzinka cudowna na niego czekała i tyle rąk wrecz by sobie BRUNIA wyrywali .... a oto Panie Panowie .....nowa właścicielka i BRunio w całej okazałosci a Brunio dalej śpiacy ....tableteczki działają ....jeszcze Quote
ANETTTA Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 i jak WAm się podoba BRUNIO VEL SZCZĘSCiaRZ [SIZE=4]puszcze linka do nowych państawa może będziemy czasem mieli jakies nowe inf o szczęsciarzu .... Quote
Recommended Posts