Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wstawiłam do gazety zdjęcie Bruna (to drugie z kolei) z następującym opisem :

Młody, masywny, rasowy, przepięknie umaszczony samiec bernardyna. To dobre zwierzę, jest typowym psem rodzinnym, w stosunku do dzieci przyjaznym i nadzwyczajnie cierpliwym. Właściciel wyjeżdża i nie może zabrać ze sobą psa. Jeśli mu nie pomożemy, Bruno trafi do schroniska - on nie wie co to za miejsce, tam czeka go niewielka klatka!
Pilnie szukamy mu domu tymczasowego. Czy ktoś z Państwa może dać mu schronienie do czasu znalezienia domu stałego?

Posted

cisza ...........:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

ja dzisiaj będe niedostepna na kompie ..będe na ur 18 u chrzesniaka...ale gdyby był ktos chętny na wizyte ...:-(:-(:-(:-(to czekam chocby na sygnał oddzwonie zaraz .604-226-904 ..podam namiary na dom
okolice radomska ......

kobiele wielkie,

to dla mnie ten dom ja czekam .......

Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 500x667.

Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 500x667.

moj nr gg 3851412

Posted

a my dalej czekamy na wiesci .....mam nadzieje ze na dobre wiesci .....bo inaczej nie mamy co benkiem zrobic .....................................:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

wplyneła kasa na benka na transport od Roksany i Moniki ..dzieki bardzo ......

Posted

trzymajcie kciuki ...:multi::multi:jutro ben ma jechac ok 13 :multi::multi::multi:do nowego domku .czy mu sie uda ...?????//.......odezwiemy sie z Bajka po akcji .....Mosii trzymaj kciuki ...w razie czego i kojec tez

brunio

Posted

Super..Super to było jak 6 osób 3 godziny skakało jak małpy,zeby benka namówić do wejścia do auta..:evil_lol::evil_lol:W końcu trzeba było podac Sedalin.Droga koszmarna,korki,mokro,ciemno.Za to domek suuuper.Wprawdzie Bruno jeszcze podsypiał i chyba dopiero dzisiaj tak naprawd ewie gdzie sie znalazł:evil_lol:,ale nie sądze,aby mu sie nie spodobało.
Aneta ma fotki to powstawia.

Posted

tak tak to prawda 3 godz ..masakara ..:diabloti:..ale ben tj BRUNO jak to ben inteligencja wrodzona i cwaniactwo .....wiedział co chce ...skrobali go za uszkiem po dupci ...to co kto by z was szorował do auta ..tak na cito .....no kto ....jeszcze do kufra ...

chyba nie BRUNO

i jak WAm sie podobam

a tu po 5 tableteczkach ........próbuje usnąć.......

w aucie słodziutko sobie spał .:razz:..cała drogę .:razz:.ten psiak to chodzaca łagodnośc..:multi:...niech każdy żaluje że nie jest jego Panem ...łagodny i przepiękny .............

chyba przez całe jego 3 letnei życie nikt go tak nie wymiział ....Pan zięć i córka tu na miejscu ......wspaniali ludzie .......

a tam tzn na miejscu w nowym domku cała rodzinka cudowna na niego czekała i tyle rąk wrecz by sobie BRUNIA wyrywali ....

a oto Panie Panowie .....nowa właścicielka i BRunio w całej okazałosci

a Brunio dalej śpiacy ....tableteczki działają ....jeszcze