Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zmiana inf na paczatku ....heeeeeeepy end

piekny ben ma juz szczęśliwy dom ....

trwało to długo szukalismy mu domu i kogos na wizyte .........

MOsii dzieki za spr domku trafny wybór

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potwierdzam..Benek jest przepiękny i naprawde pilnie trzeba go zabrac.Ma zagwarantowany dom,tylko trzeba go zawieżdź.
W zyciu nie widziałm takiego bernardyna.:crazyeye::crazyeye:Sięgał mi pod brode,łapska miał jak niedźwiedż,a łeb taki,ze chyba sam łeb by mi bagaznik zajął.:crazyeye:.Nie było szans zebym go zabrała do swojego autka,a o jeżdzie pociagiem to juz wogóle mowy nie ma.Wierzcie mi stałam ja słup soli i wpatrywałam sie w niego z głupia mina.
ElzaMilicz przyjedzie po niego bo ma wieksze autko,ale z Milicza do Sosnowca i z powrotem to sporo kilometrów.Dziewczyna pomaga zwierzakom na wszystkich frontach i nie jest w stanie wszystkich kosztów pokryc.,zwłąszcza,zę ma swoje psiaki,tymczasy i dwójke dzieci,a konkretnie bliźniaki.:diabloti:Stąd ten apel..Właściciel musi pilnie oddać teren,a ludzie jak moga robia krzywde zwierzakom.

Posted

moge zbierac ja ...a potem przeleje na konto przewoznika :diabloti:tylko co mam przelac jak tu nikt nie zaglada nikt nic nie proponuje ...................cisza taka ...................a benius czeka .........

Z DOPISKIEM NA transport benka

fotki dzieki Roksanie ......

popatrzcie w te biedne wielkie oczeta .........................................dajcie chociaz złotówkę

ja deklaruje 50 zł
brakuje nam 150 zł

Posted

Brunek Elu,na imię ma Brunek:loveu:
Gigantyczny psiak:evil_lol:

Ludziska,no dajcie po złotóweczce!Trzeba Bruna zabrac jak najszybciej ,zanim ktoś zrobi mu faktycznie krzywde

Posted

NO JA BYM :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:I COZ BYŁBY TO NAJPIEKNIEJSZY PIES W MOJEJ OKOLICY i...oczywisci:evil_lol:e po moim dragoniu i żalujcie kto nie ma benka ma czego żalowac ...............................:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

i wyskakiwac z kasy ...złotowka do złotówki kto dorzuci .....

Posted

Widzieliście jaką Bruno ma łape?:crazyeye:

Jak stałam na chodniku i wpatrywałam sie w benka to juz widziałam oczami wyobraźni jak usiłuje go prowadzić na smyczy,a on mną poniewiera :-oWiecie nie wyobrażam sobie utrzymania takiego giganta..Chyba ze w kilka osób..

Aneta sygnalizuje,zę sa kolejne wpłaty deklarowane,zatem Ela szykuj sie do drogi:multi:Mam nadzieje,ze Twoje auto woziło już takie ciezary..Chłopak waży dobrze ponad 100kg..:evil_lol:

Posted

z tego co wim brakuje nam juz tylko 45zł ......

wiec maleństwo chyba pojedzie do domku ....:multi::multi::multi:Elza ben podziekuje Ci za to ślinianym buziaczkiem ...pasuje .....

Posted

chcialabym go zobaczyc na zywo w sobote jade na ur 18 chrzesniaka a w niedzeile moj syn mateusz ma imieninki .....................ale jak do poludnia to moze sie wyrwe z domu i mi sie uda go wymiziac troszke :evil_lol:za ucholkiem

Posted

Elza nie rób nam tego :-(:-(on jest wileki ale przecize nie przesadzajmy nie robmy z niego potforaaaaaaaaaaaaaaaa ....maryna i bercia były suczkami mlodymi troche niedozywionymi ..................moj tez jest wielki ...nie wazy 100 kg tylko 80 i lapki tez ma ciezkie

Posted

Anetko włąsciciel obecny benia jest spoko.nie wiem kto z niego robił jakiegoś potwora.Po prostu zlikwidował firme,musi sie szybko wynosić,wyjeżdża do tego i chce psu zapewnic najlepsze warunki jakie można.Widać,zę lubi tego psa,jest odkarmiony,ładny,zdrowy,wiec tylko szukać domu,zeby nie trafił w nieodpowiednie ręce.No i najbardziej sie martwie,zeby ktoś nie zrobił krzywdy benkowi i jego towarzyszce rotwailerce.Psy jednak zostaja tam same,bo właściciel tylko przyjezdza nakarmic je.

Posted

Przeczytałam ... o kurcze..... Mam nadzieje zę ten domek szybko sie znajdzie....
Tak sie składa ze "gość" od Bernardyna to mój wujek..... Nie utrzymuje z nim ścisłych kontaktów. O jednym mogę zapewnić - krzywdy nie zrobi, nie pozbędzie się.
Goni go czas o tyle ze zlikwidował firmę , psy musi przenieść. Mieszka w bloku na wysokim piętrze - bernardyn tam sie zamęczy...