ANETTTA Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 zmiana inf na paczatku ....heeeeeeepy end piekny ben ma juz szczęśliwy dom .... trwało to długo szukalismy mu domu i kogos na wizyte ......... MOsii dzieki za spr domku trafny wybór Quote
egradska Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 a co tu tak cicho? Anetko, kto zbiera kase? Quote
BajkaB Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Potwierdzam..Benek jest przepiękny i naprawde pilnie trzeba go zabrac.Ma zagwarantowany dom,tylko trzeba go zawieżdź. W zyciu nie widziałm takiego bernardyna.:crazyeye::crazyeye:Sięgał mi pod brode,łapska miał jak niedźwiedż,a łeb taki,ze chyba sam łeb by mi bagaznik zajął.:crazyeye:.Nie było szans zebym go zabrała do swojego autka,a o jeżdzie pociagiem to juz wogóle mowy nie ma.Wierzcie mi stałam ja słup soli i wpatrywałam sie w niego z głupia mina. ElzaMilicz przyjedzie po niego bo ma wieksze autko,ale z Milicza do Sosnowca i z powrotem to sporo kilometrów.Dziewczyna pomaga zwierzakom na wszystkich frontach i nie jest w stanie wszystkich kosztów pokryc.,zwłąszcza,zę ma swoje psiaki,tymczasy i dwójke dzieci,a konkretnie bliźniaki.:diabloti:Stąd ten apel..Właściciel musi pilnie oddać teren,a ludzie jak moga robia krzywde zwierzakom. Quote
ANETTTA Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 moge zbierac ja ...a potem przeleje na konto przewoznika :diabloti:tylko co mam przelac jak tu nikt nie zaglada nikt nic nie proponuje ...................cisza taka ...................a benius czeka ......... Z DOPISKIEM NA transport benka fotki dzieki Roksanie ...... popatrzcie w te biedne wielkie oczeta .........................................dajcie chociaz złotówkę ja deklaruje 50 zł brakuje nam 150 zł Quote
ElzaMilicz Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Zdjęcia zawsze przekłamują, ale tu... kto by się spodziewał, że to taki Tytan. A propos jak on właściwie ma na imię, bo zapomniałam zapytać właściciela ? Quote
BajkaB Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Brunek Elu,na imię ma Brunek:loveu: Gigantyczny psiak:evil_lol: Ludziska,no dajcie po złotóweczce!Trzeba Bruna zabrac jak najszybciej ,zanim ktoś zrobi mu faktycznie krzywde Quote
ElzaMilicz Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Jak gigantyczny to - Bruno. Ciekawe jakie oczy zrobią jego nowi opiekunowie. Na takie doznania trudno przygotować ludzi, no.. powiedzmy...teoretycznie. :) Quote
ANETTTA Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 NO JA BYM :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:I COZ BYŁBY TO NAJPIEKNIEJSZY PIES W MOJEJ OKOLICY i...oczywisci:evil_lol:e po moim dragoniu i żalujcie kto nie ma benka ma czego żalowac ...............................:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: i wyskakiwac z kasy ...złotowka do złotówki kto dorzuci ..... Quote
ANETTTA Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 zbanowana ...(.piekielnyaniolek18 i Milka87) tzn MILKA wplacial 25 zł :multi::multi::multi::multi::multi::multi: mamy juz 75..zł brakuje nam tylko 125 zł Quote
BajkaB Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Widzieliście jaką Bruno ma łape?:crazyeye: Jak stałam na chodniku i wpatrywałam sie w benka to juz widziałam oczami wyobraźni jak usiłuje go prowadzić na smyczy,a on mną poniewiera :-oWiecie nie wyobrażam sobie utrzymania takiego giganta..Chyba ze w kilka osób.. Aneta sygnalizuje,zę sa kolejne wpłaty deklarowane,zatem Ela szykuj sie do drogi:multi:Mam nadzieje,ze Twoje auto woziło już takie ciezary..Chłopak waży dobrze ponad 100kg..:evil_lol: Quote
ANETTTA Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 z tego co wim brakuje nam juz tylko 45zł ...... wiec maleństwo chyba pojedzie do domku ....:multi::multi::multi:Elza ben podziekuje Ci za to ślinianym buziaczkiem ...pasuje ..... Quote
ANETTTA Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 chcialabym go zobaczyc na zywo w sobote jade na ur 18 chrzesniaka a w niedzeile moj syn mateusz ma imieninki .....................ale jak do poludnia to moze sie wyrwe z domu i mi sie uda go wymiziac troszke :evil_lol:za ucholkiem Quote
ElzaMilicz Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Zniewalający...jak ja uwielbiam wielkopsy. :) Quote
ANETTTA Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Elza nie rób nam tego :-(:-(on jest wileki ale przecize nie przesadzajmy nie robmy z niego potforaaaaaaaaaaaaaaaa ....maryna i bercia były suczkami mlodymi troche niedozywionymi ..................moj tez jest wielki ...nie wazy 100 kg tylko 80 i lapki tez ma ciezkie Quote
halbina Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 kocham wielkie psy, po pierwszym wpłacę 25 zł... mam nadzieję, że zbiórka sie odbędzie! Quote
ElzaMilicz Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Niestety. Intensywnie szukamy tego właściwego domu. Quote
ElzaMilicz Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Najgorsze jest to, że trzeba go zabrać do środy. :shake: Wyjdziemy ze skóry, ale czy to coś da ? Quote
ANETTTA Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 możę zrobic psiakowi allegro ..co??? z namiarami na nas Quote
ANETTTA Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 :-( szukamy kogos na wizyte przedadopcyjna ............. Quote
Charly Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 szkoda wielka. nie wzieli go bo za duzy czy jak. biedny pies Quote
BajkaB Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Anetko włąsciciel obecny benia jest spoko.nie wiem kto z niego robił jakiegoś potwora.Po prostu zlikwidował firme,musi sie szybko wynosić,wyjeżdża do tego i chce psu zapewnic najlepsze warunki jakie można.Widać,zę lubi tego psa,jest odkarmiony,ładny,zdrowy,wiec tylko szukać domu,zeby nie trafił w nieodpowiednie ręce.No i najbardziej sie martwie,zeby ktoś nie zrobił krzywdy benkowi i jego towarzyszce rotwailerce.Psy jednak zostaja tam same,bo właściciel tylko przyjezdza nakarmic je. Quote
ANETTTA Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 poniewaz mam opis ze ben szuka domu odywa sie masa ludzi ....znowu ....................kto sprawdzi dom okolice radomska na cito kobiele wielkie, Quote
amikat Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Przeczytałam ... o kurcze..... Mam nadzieje zę ten domek szybko sie znajdzie.... Tak sie składa ze "gość" od Bernardyna to mój wujek..... Nie utrzymuje z nim ścisłych kontaktów. O jednym mogę zapewnić - krzywdy nie zrobi, nie pozbędzie się. Goni go czas o tyle ze zlikwidował firmę , psy musi przenieść. Mieszka w bloku na wysokim piętrze - bernardyn tam sie zamęczy... Quote
Recommended Posts