iwi10 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Tak też o tym myślę że powinna ostatecznie zadecydować osoba która ją wyratowała, a to są tylko propozycje jej zdanie jest tu najważniejsze. [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] Quote
Tola Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Sunię ratowało wiele osób. Jestem tą osobą, która dowiedziała się jako pierwsza o suni, TZ woził ją w Zamościu do weta i załozyłam jej wątek. A do Lublina woziła sunię funia i Beata, której nie ma na dogo, ale czyta wątek. Zadzwoniła dzisiaj i powiedziała, ze bardzo podoba jej się imię Marisa... Mnie tez bardzo podoba się to imię, wzruszyłam się czytając opis :-( Cały czas widzę jej oczy:-( Niech będzie Marisa... Mam nadzieję, ze tam gdzie jest juz nie cierpi... Quote
Fasolka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Marisko, Ślicznoto śpij szczęśliwa, nareszcie bez bólu... (') Quote
funia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Do Zobaczenia Ślicznoto !!!:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Tola Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Na kwarantannie jest sunia bardzo podobna do Marisy... Quote
funia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 jest piekna i faktycznie jest kopią Ślicznoty,jes chodzacym szkieletem .Bardzo przyjazna,a może to Ślicznota chciała znowu do nas wrócić zdrowa ,bo tak wszyscy ja pokochaliśmy,że wyprosiła ten powrót???? Nie może pójść do byle kogo.... Quote
Fasolka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 funia napisał(a):jest piekna i faktycznie jest kopią Ślicznoty,jes chodzacym szkieletem .Bardzo przyjazna,a może to Ślicznota chciała znowu do nas wrócić zdrowa ,bo tak wszyscy ja pokochaliśmy,że wyprosiła ten powrót???? Nie może pójść do byle kogo.... O Jezusie aż mnie ciarki przeszły... :placz: Quote
funia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 DAlej czeka ....[już kierownik coś mówił,że ktoś jest zainteresowany] NIKt nie chce pięknej Mariski _Ślicznoty... Quote
funia Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 JuŻ jej nie ma <poszŁa do adopcji <ale kto i co nie wiem....... Quote
Recommended Posts