Kasiko Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Czy ktoś z Was wybiera się w niedzielę do Zielonej Góry. Dla mnie i mojego malucha będzie to debiut na wystawie :-o Quote
Aurunia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Nas nie będzie ale czekamy na wieści ;) Quote
duszek01 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Wystawa w Zielonej Gorze ma fajny klimat bo jest w fajnym miejscu,ja zawsze wracalam zadowolona:p Quote
Kasiko Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Tak tylko zawaliłam socjalizację Ofiego i teraz maluch chce wszystkie pieski zjeść :mad: Odczulam intensywnie go 3x w tygodniu na szkoleniu ale na wystawie może być śmiesznie :roll: Co prawda w ringu w kat. młodzieży jest Ofi i tylko jeszcze jeden yorczek ale obawiam się, że Ofi może kłapnąć go po tyłku a wtedy sędzina ...... :shake: Quote
Kasiko Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 No i już po :) Wielkie podziękowania dla Sandry Lubowieckiej z hodowli Sweet Angel Paraside http://www.sweetangelparadise.webon.pl/strona_glowna.php za wystawienie Ofiego. Sandrze udała się niemożliwa sztuka wystawienie Ofiego na ocenę bardzo dobrą :multi: Myślałam, że dzisiaj będzie pierwsza dyskwalifikacja w dziejach ZK yorka za agresję. Sędzina okazała się nad wyraz wyrozumiała i nie wyrzuciła Ofiego z ringu chociaż miotał się na ringówce żeby chwycić zębami przeciwnika ;-) Ofi dostał ocenę bardzo dobrą i taki wpis: .."Ładna mała głowa, doskonały wyraz, pigment mało soczysty, brak kontrastu miedzy ubarwieniem głowy a płaszczyka, prosty grzbiet, doskonałe kątowanie kończyn, bardo temperamentny, posiada zadatki na show-mana, jednak dzisiaj nie potrafił się zaprezentować.." sędzia Małgorzata Zakrzewska Zaraz wstawię parę fotek.. Quote
Kasiko Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 klasa championów - suczki BOB ------------------BOG III grupy Quote
Kasiko Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Najpiękniejsze suczki na wystawie (wg. mnie :-)) Iluzja i Astritta Quote
Voewick Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Kasiko no to jest okazja napisać pierwszy post na DOGO z powodu debiutu Ofiego na wystawie :lol::laola: pierwsze koty za płoty... Dajdula też przesyła machnięcia ogonkiem,ale pogoda to chyba była nieciekawa... Quote
Kasiko Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Dzięki dziewczyny, sama jestem w szoku. Nie wiedziałam, że to aż takie emocje :crazyeye: Aurunia i Voewick jesteście już starymi wyjadaczkami, ja dopiero zaczynam i jeszcze dużo nauki przede mną i Ofim.... Pogoda na szczęście nie była fatalna, nie padało a to najważniejsze. Voewick kiedy powiększacie rodzinę? Trzymam kciuki za śliczne maluchy:Dog_run: Quote
Voewick Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Kasiko no mi akurat do "wyjadaczki" jaszcze trochę :grin: Aaa i jeszcze muszę napisać,że fotorelacja z ringu yorków super!!!!!!:multi: No i jażeli chodzi o powiększenie rodzinki to czekamy na razie na "cieczkowo",więcej wolę nie pisać coby nie zapeszać ... Quote
duszek01 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Kasiko napisał(a):Najpiękniejsze suczki na wystawie (wg. mnie :-)) Iluzja i Astritta kwestia gustu:cool1: Quote
Kasiko Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Masz rację :eviltong: Voewick nie bądz taka skromna, prawie ukończony championat... :loveu: Chyba zamkniemy już temat Zielonej Góry ;) Quote
Recommended Posts