Agasia Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 panienkabubu napisał(a):Ja mam całe katalogi na krajówkę IX grupy, pdf z klubowej IX grupy i katalog z międzynarodówki :diabloti: A Landseerami bys sie podzielila :razz:? Quote
Guciek Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 panienkabubu, jeśli znajdziesz chwilkę czasu, to mogłabym Cię poprosić o stawkę w Nova Scotia Duck Tolling Retrieverach? ;) Jest ich łącznie tylko 5:modla: BTW - teraz na stronie oddziału pojawiły się statystyki, a spisu nadal niet:evil_lol: Quote
Błyskotka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Kasiu poproszę o chow chowy :modla::modla::modla:. Quote
IrishDevils Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 panienkabubu napisał(a):Ja mam całe katalogi na krajówkę IX grupy, pdf z klubowej IX grupy i katalog z międzynarodówki :diabloti: To ja bardzo ładnie proszę o stawke seterów na CACIB Opole :). Szczególnie zależy mi na irlandach ;). Quote
Goldek Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Ja BARDZO ŁADNIE i z uroczym mrużeniem oczek poproszę o stawkę golden retrieverów:modla: Quote
Aziza Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 panienkabubu - dziękuje w imieniu swoim i wszystkich zainteresowanych! :loveu: Quote
Judit Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='panienkabubu']Poświęcę te 600kb z mojego serwera :evil_lol: http://www.ben.aplus.pl/cacib_opole.rtf teraz sobie sami wszystko posprawdzajcie :eviltong: ooo kochana jesteś! :cool3: dziękujemy :multi: Quote
Guciek Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='panienkabubu']Poświęcę te 600kb z mojego serwera :evil_lol: http://www.ben.aplus.pl/cacib_opole.rtf teraz sobie sami wszystko posprawdzajcie :eviltong: Klub mi gdzieś zaginął :shake::shake::shake: Dobra kobieta jesteś:loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Poświęcę te 600kb z mojego serwera :evil_lol: http://www.ben.aplus.pl/cacib_opole.rtf teraz sobie sami wszystko posprawdzajcie :eviltong: Klub mi gdzieś zaginął :shake::shake::shake: Quote
AbraCadabra Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 panienkabubu:razz: ja bym się ładnie usmiechnęła o shih tzu :cool3: z krajówki :cool3: bardzo ładnie proszę :evil_lol::razz: Quote
panienkabubu Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='AbraCadabra']panienkabubu:razz: ja bym się ładnie usmiechnęła o shih tzu :cool3: z krajówki :cool3: bardzo ładnie proszę :evil_lol::razz: Shih Tzu, pies, szczeniąt - RIO FOR ALLURE SOLLIS Senida Piętka Agnieszka - Olkusz Shih Tzu, pies, szczeniąt - DON DREEDEK Ostromęcka Maria - Wrocław Shih Tzu, pies, młodzieży - SUMMER TIME BLUES PUMILO Chirkowska Ewa - Nysa Shih Tzu, pies, pośrednia - Wenrick's CAPTURE THE MEMORY Kiwak Krystyna Jadwiga Wiśniewska- Domaszczyn Shih Tzu, suka, młodzieży - QUENN OF THE RING MR.SHIH Wożniak Ałła - Opole Shih Tzu, suka, młodzieży - CHACONNE Merlot poland Herus Edyta Małgorzata Patalas- Złoty Stok Shih Tzu, suka, pośrednia - BIG CHIC Astarte Gold Obal Karolina - Tychy Shih Tzu, suka, pośrednia - KELTA'S LOOK WHO'S HERE Kiwak Krystyna - Domaszczyn Shih Tzu, suka, pośrednia - SENNI Klejnot znad Neru Labuk Beata - Rzgów Quote
FRODKA Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Mnie się nie chce otworzyć CACIB mogę prosić bardzo o szetlandy :buzi: Quote
AnkaW Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Owczarek szetlandzki, pies, młodzieży - BANJO Polly z M-3 Trocha Kazimierz - Katowice Owczarek szetlandzki, pies, młodzieży - MAŁY KSIĄŻĘ Casidi Tuliszewska Monika - Nowogard Owczarek szetlandzki, pies, młodzieży - SAYMON KASALEME Pelka Bernard - Katowice Owczarek szetlandzki, pies, otwarta - DARK Kolyba u Grapy Jagieło Anna - Rybnik Owczarek szetlandzki, pies, otwarta - DŻEF Strażnica Kaszebstwa Bones Franciszek - Chojnice Owczarek szetlandzki, pies, otwarta - MATRIX Moda na Sukces Brust Agata - Brzesko Owczarek szetlandzki, pies, otwarta - NOBEL z Puli Szczęścia Babiński Maciej - Białystok Owczarek szetlandzki, pies, otwarta - ONYX Ventora Krupa Krzysztof - Wrocław Owczarek szetlandzki, pies, otwarta - VOLAND SWET BOY METAMORFOZA Vampo Lison Zuzanna - Tychy Owczarek szetlandzki, pies, otwarta - Zchemchuzhnyj FRED Marcinowski Maciej - Borzewisko 17 Owczarek szetlandzki, pies, championów - BEAUTIFUL MARVELLOUS MAN Asketila FCI Wiśniewska Jadwiga - Wrocław Owczarek szetlandzki, pies, championów - Overtop OSKAR Lubaszka Aleksandra - Gałów Owczarek szetlandzki, suka, szczeniąt - CAVA LOVE.LOG z Brodzieńskiego Grodu Tomczak Magdalena Anna Jagiełło- Racibórz Owczarek szetlandzki, suka, szczeniąt - FREA znad Antałowskiego Potoku Bomba Anna - Kędzierzyn Koźle Owczarek szetlandzki, suka, szczeniąt - TWISTED BACARDI Asketila Tymczak Adelina - Poznan Owczarek szetlandzki, suka, młodzieży - MAM NADZIEJĘ Casidi Tuliszewska Monika - Nowogard Owczarek szetlandzki, suka, młodzieży - BEAUTIFUL BLUE STAR ASKETILA Wiśniewska Jadwiga - Wrocław Owczarek szetlandzki, suka, młodzieży - RENNY Ventora Stańczak Henryk - Kędzierzyn- Koźle Owczarek szetlandzki, suka, młodzieży - PENELOPA z Puli Szczęścia Noras Elwira Jarosław Bajczyk- Ryczów Owczarek szetlandzki, suka, młodzieży - NANCY XANTINA Iskierka Szetlandów Jagieło Anna - Rybnik Owczarek szetlandzki, suka, młodzieży - BAŚNIOWA SILJE Diabelskie Rozdroze Janicka Małgorzata - Poznań Owczarek szetlandzki, suka, młodzieży - BIANCA Polly z M-3 Bzdyk Michał - Krapkowice Owczarek szetlandzki, suka, młodzieży - FABIANA FRIDA Magiczny Ogród Kudukis Ewa - Łódź Owczarek szetlandzki, suka, młodzieży - JESSOMINE IN BLUE Polcolland Fortaszewska Agnieszka - Pabianice Owczarek szetlandzki, suka, pośrednia - CZILI Aparycja Jurajska Radosz Joanna - Janów Owczarek szetlandzki, suka, pośrednia - VANILLA HILLS NOT SO JAZZY Kruszel Gracjana - Warszawa Owczarek szetlandzki, suka, pośrednia - Szetlandzka Ostoja CAŁUSKA Maliszewska Elżbieta - Zgorzelec Owczarek szetlandzki, suka, pośrednia - PALOMARES DEL RIO Excellens Vivarium Nowak Lucyna - Łazy Owczarek szetlandzki, suka, pośrednia - GEORGINA Polcolland Fortaszewska Agnieszka - Pabianice Owczarek szetlandzki, suka, pośrednia - CYNTIA SWEET GIRL Metamorfoza Sorek Danuta - Mysłowice Owczarek szetlandzki, suka, pośrednia - CANEL Od Kieliszka Lewandowicz Maciej - Krobia Owczarek szetlandzki, suka, pośrednia - BEAUTIFUL BLACK VENA VENTORA ASKETILA Mazur Patrycja Wioletta Piątek- Miłocice Małe Owczarek szetlandzki, suka, pośrednia - ARRA MINI Vangeldis Peretjatkowicz Ewa - Warszawa Owczarek szetlandzki, suka, pośrednia - Marvithall FIONA Lubaszka Aleksandra - Gałów Owczarek szetlandzki, suka, otwarta - RHEA-ROSA Tarantoga Żebrowska Barbara J. - Białystok Owczarek szetlandzki, suka, otwarta - NUKA Śniada Maskotka Czarnecki Zbigniew - Dąbrowa Górnicza Owczarek szetlandzki, suka, otwarta - VENDETTA z Dablovy studanky Marcinowski Maciej - Borzewisko 17 Owczarek szetlandzki, suka, otwarta - POLA z Łancuta Wisniewska Jadwiga - Gorzow Wlkp Owczarek szetlandzki, suka, otwarta - ORIYANTI VENTORA Mazur Patrycja Wioletta Piątek- Miłocice Małe Owczarek szetlandzki, suka, otwarta - MEMORY OF SUMMER Asketila Werner Walentyna - Opole Owczarek szetlandzki, suka, otwarta - INDIANA z Puli Szczęścia Janicka Małgorzata - Poznań Owczarek szetlandzki, suka, otwarta - NIKE Z PULI SZCZĘŚCIA Niedbałowska Agata - Radomyśl Wielki Owczarek szetlandzki, suka, otwarta - DEJA Strażnica Kaszebstwa Fortaszewska Agnieszka - Pabianice Owczarek szetlandzki, suka, otwarta - CARMEN Polcolland Pierzchała Halina - Chorzów Owczarek szetlandzki, suka, championów - ROXA Asketila FCI Wiśniewska Jadwiga - Wrocław Owczarek szetlandzki, suka, championów - OCTAVIA LILAC WHISPER Moda na Sukces Kruszel Gracjana - Warszawa Owczarek szetlandzki, suka, weteranów - ALCIRA Rahandia (FCI) Woźniak Marzena - Kraków Owczarek szetlandzki, suka, weteranów - IVET Asketila FCI Wiśniewska Jadwiga - Wrocław Quote
rodzice Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 A CACIB teriery tybetańskie - mogę ślicznie się uśmiechnąć ? Quote
panienkabubu Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Właśnie dostałam numerki na międzynarodową :) Quote
Aziza Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='rodzice'] CACIB teriery tybetańskie - Terier tybetański, pies, młodzieży - BANG'GROS PA z Targenu -Serwa Łukasz - Katowice Terier tybetański, pies, młodzieży - KITO z Akacjowej Doliny -Siewicz Ewa - Warszawa Terier tybetański, pies, otwarta - JOS z Leśnych Ostępów -Grzesicka Iwona - Bielsko-Biała Terier tybetański, pies, championów - LUDWIK Fluffy-dog -Lisiecka Dorota - Gniezno Terier tybetański, suka, młodzieży - B'DAGSI Nyima Nying -Kopeć Mirosława, Grzegorz - Strumień Terier tybetański, suka, młodzieży - KASUMI z Akacjowej Doliny -Baniak Elżbieta - Szczecin Terier tybetański, suka, młodzieży - KAYANI KAWASAKI z Akacjowej Doliny -Pawłowska Agnieszka Grzegorz Pawłowski- Żarów Terier tybetański, suka, młodzieży - KUKKI z Akacjowej Doliny -Baniak Elżbieta - Szczecin Terier tybetański, suka, otwarta - DEBI DIONA Z AKACJOWEJ DOLINY -Krakowiak Maciej - Warszawa Terier tybetański, suka, championów - FIBI z Akacjowej Doliny -Głowacka Urszula - Przeźmierowo Quote
Tascha Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 He, he- ja dostałam potwierdzenie ale bez numerków -zgubili wpłatę za jednego z psów :razz: zastanawiam sie co ja będe robic od 4 rano do 8 ...bo od 8 dopiero psy przyjmują, a mój pociag jest w Opolu juz o 4 :-? Quote
maga18 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [SIZE="6"]juz wszystko jest na stronie Opola ----> CACIB 2009 Pzdr :) Quote
AnkaW Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: już nie mieli innego wyjścia :eviltong: Quote
Recommended Posts