AnkaW Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Błyskotka napisał(a):Ciekawe czy będzie spis wystawców :roll:. spis wystawców już był :evil_lol: Quote
Błyskotka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 AnkaW napisał(a):spis wystawców już był :evil_lol: Nie rozumiem :oops::roll:. Quote
AnkaW Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 No bo pojawił się na chwilkę i znikł :roll: klub i krajówkę zapisałam ale Caciba juz nie zdążyłam bo wsiąkł :p Quote
Błyskotka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 AnkaW napisał(a):No bo pojawił się na chwilkę i znikł :roll: klub i krajówkę zapisałam ale Caciba juz nie zdążyłam bo wsiąkł :p Może się odnajdzie :lol:. Quote
Judit Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Agasia napisał(a):jaaa :multi: chociaz na chwile bede musiala opuscic setery i wskoczyc na ring landseerow :) ooo to jakbyś mogła to proszę pstryknij gordonki :p Quote
nika100 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 AnkaW napisał(a):No bo pojawił się na chwilkę i znikł :roll: klub i krajówkę zapisałam ale Caciba juz nie zdążyłam bo wsiąkł :p był i znikł? niezłe :evil_lol: mam nadzieję że wkrótce znów się pojawi ! Quote
UlciaK Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 znalazłam plan sędziowania [url=http://www.zkwp-opole.pl/opole_cacib_09.html]Zwi Quote
Shetanka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Kurcze, znowu pdf :-( mógłby mi ktoś podać o której jest Młody Prezenter (o ile w ogóle pisze) ? Quote
Aziza Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Shetanka napisał(a): :-( mógłby mi ktoś podać o której jest Młody Prezenter (o ile w ogóle pisze) ? Ja nic na temat MP w planie sędziowania (CACIB) nie znalazłam... Quote
Aziza Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Czy udało się komuś zapisać spis wystawców i podzieli się tą wiedzę z innymi? Quote
mortikia Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Mam pytanie: szukam transportu na wystawę międzynarodową w Opolu - w jedną stronę (dojazd) oczywiście dołożę się do paliwa. Mam jednego bardzo grzecznego i łagodnego psa (husky). Czy ktoś byłby tak miły i miałby jedno miejsce w samochodzie? :oops: Kontakt na priv. Quote
Goldek Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Po prostu cudownie:loveu::evil_lol: 25 przepięknych goldenków na jednym ringu:loveu::evil_lol: Będzie się działo:evil_lol: NDO czy dyskwalifikacja, oto jest pytanie! :lol: Quote
IraKa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Aziza napisał(a):Czy udało się komuś zapisać spis wystawców i podzieli się tą wiedzę z innymi? właśnie, właśnie kto ma i podeśle? :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Ja mam całe katalogi na krajówkę IX grupy, pdf z klubowej IX grupy i katalog z międzynarodówki :diabloti: Quote
panienkabubu Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='Elitesse']dawaj sznaucery :eviltong: proszę :) Sznaucer miniaturowy biały, pies, młodzieży - EDIE LEO Crystal Saga Kleszcz Jerzy - Katowice Sznaucer miniaturowy biały, pies, młodzieży - Yet Orcus (FCI) WHITE CHRISTMAS HAPPINESS Ogonowska Anna - Olsztynek Sznaucer miniaturowy biały, pies, pośrednia - STEP BY STEP Eternal Gambler Toczyłowska Krystyna - Olsztyn Sznaucer miniaturowy biały, pies, otwarta - BORYS Crystal Saga Kozieł Justyna - Chorzów Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny, pies, młodzieży - Sasquehanna (FCI) PRZESTAŃ ZA Bożek Joanna - Wołomin MNĄ CHODZIĆ Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny, pies, młodzieży - MANNERS Happy Dog Sulik Beata - Radom Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny, pies, młodzieży - ESCOBAR OF HAPPY MAFIAN Badziąg Anna - Poznań Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny, pies, młodzieży - ALIBABA ALI Mandragora Mini Pakuła Artur - Ostrołeka Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny, pies, pośrednia - KENJI Jurajskie Zgrywusy Chrapońscy Joanna, Jacek - Rędziny Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny, pies, pośrednia - ŁYCAR Dziekie Pola Foltinek Klaudia - Siemianowice Śląskie Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny, pies, pośrednia - BONUS Gwiazda Radości Twardzik Agnieszka - Dębowiec Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny, pies, otwarta - NAPOLEON Garszczynski Tomasz - Mysłowice Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny, pies, otwarta - STOCK TIESTO BELLA FRAGA Pawłowski Krzysztof - Luboń Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny, pies, championów - NIECODZIENNY Corigentia Majewska Zofia - Malinowice Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny, pies, championów - PONTIAC Grasant FCI Lubiszewska Agnieszka - Oborniki Śląskie Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny, suka, szczeniąt - NANDA Przysuska Gwiazda Kowalski Wiesław - Przysucha Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny, suka, młodzieży - KORI Hubbart Live Szczykutowicz Joanna - Wrocław Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny, suka, młodzieży - MAMBA Happy Dog Polonia FCI Tokarska-Winiarska Monika - Zwoleń Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny, suka, młodzieży - NIWA Dzikie Pola FCI Mikołajczyk Grażyna - Zielonka Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny, suka, młodzieży - PRIMADONNA Dyas Poland FCI Felsztyńska Ewa - Szczecin Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny, suka, młodzieży - SOL Dyas Poland FCI Rybak Beata - Żory Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny, suka, pośrednia - KARMEN Przysuska Gwiazda Piosek Sabina - Świętochłowice Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny, suka, pośrednia - KOKA Jurajskie Zgrywusy Chrapońscy Joanna, Jacek - Rędziny Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny, suka, pośrednia - BASHAAM Cori's Meadow Briske-Dutkowska Justyna - Raszków Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny, suka, otwarta - ISKIERKA Dzikie Pola Duda Mateusz - Bobrowniki Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny, suka, otwarta - JURA Szlachetka Bendkowska Justyna Włodzimierz Popczyk- Rokitno Szlacheckie Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny, suka, otwarta - REBECA Happy Dog Polonia FCI Tokarska-Winiarska Monika - Zwoleń Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny, suka, otwarta - ARONIA-DIA Due Tyresto Szczykutowicz Joanna - Wrocław Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny, suka, championów - DEBI Happy Dog Tokarska-Winiarska Monika - Zwoleń Sznaucer miniaturowy czarny, pies, szczeniąt - PERFECT Czar z Dębowej Góry Górniak Maria - Kłobuck Sznaucer miniaturowy czarny, pies, młodzieży - ZICCO Hajko-Nerita (FCI) Błaszczyk Andrzej - Koszalin Sznaucer miniaturowy czarny, pies, młodzieży - BASHAR GEROWITH FCI Zimmer Elżbieta - Kraków Sznaucer miniaturowy czarny, pies, młodzieży - ITAM FENNA D'el Casa di Vita Grabałowski Andrzej - Dołuje Sznaucer miniaturowy czarny, pies, młodzieży - Made in Spain XPLUS Lolo Aleksandra - Radom Sznaucer miniaturowy czarny, pies, młodzieży - MITHRANDIR COUNT OF Dolina Rivendell FCI Książek Krystyna - Wałbrzych Sznaucer miniaturowy czarny, pies, pośrednia - MIRABILE VITTORIO Hajan Polonia Janiszewska Halina - Wrocław Sznaucer miniaturowy czarny, pies, pośrednia - RUS PITMARK RINGLEADER Kmiecik Oksana - Bardo Sznaucer miniaturowy czarny, pies, otwarta - BARNEY NOVOZAMECKA Rehankova Iva - Dolni Benesov Sznaucer miniaturowy czarny, pies, otwarta - BEST Grafitowa Tęcza Machnik Irena - Opole Sznaucer miniaturowy czarny, pies, otwarta - PRIMO SEMPRE SUBARU Hajan Polonia FCI Sołtys Monika - Kraków Sznaucer miniaturowy czarny, pies, otwarta - STAR DRIM SMILE FOR MENGO Kmiecik Oksana - Bardo Sznaucer miniaturowy czarny, pies, championów - HURRICANE Rezlark Hajko A.R. - Koszalin Sznaucer miniaturowy czarny, suka, szczeniąt - PERSONA Czar z Dębowej Góry Górniak Maria - Kłobuck Sznaucer miniaturowy czarny, suka, szczeniąt - TICKET TO EXCELLENCE Mengo Celebration Kmiecik Oksana - Bardo Sznaucer miniaturowy czarny, suka, młodzieży - KINDLY GIRL Hermes Świętek Wiktoria - Poznań Sznaucer miniaturowy czarny, suka, młodzieży - HAGAR Nergal Burow Antje - Hanstedt-Quarrendorf Sznaucer miniaturowy czarny, suka, młodzieży - LARA CROWT Dyas Robaczyk Jolanta - Szczecin Sznaucer miniaturowy czarny, suka, młodzieży - DONNA LUCILLA Mandragora Grabska-Pasik Agnieszka - Szprotawa Sznaucer miniaturowy czarny, suka, młodzieży - BIANCA Mała Mafia Wiśniewski Artur - Wrocław Sznaucer miniaturowy czarny, suka, młodzieży - FIONA Czarne Diamenty Wardach Marek - Barczewo Sznaucer miniaturowy czarny, suka, młodzieży - YAGA Ti-Fio Remlein Sebastian - Poznań Sznaucer miniaturowy czarny, suka, pośrednia - CLEMENTIA Czar z Dębowej Góry Górniak Maria - Kłobuck Sznaucer miniaturowy czarny, suka, pośrednia - HURYSA Nergal Gromadzik Magdalena Lucyna Wójciak- Legnica Sznaucer miniaturowy czarny, suka, pośrednia - MIRABILE VITTORIA Hajan Polonia Janiszewska Halina - Wrocław Sznaucer miniaturowy czarny, suka, otwarta - HAPPY HEAVEN Hermes Wardach Marek - Barczewo Sznaucer miniaturowy czarny, suka, otwarta - LITTLE VIRGINIA FROM Wawelskie Wzgórza Olszowy Aleksandra - Strzelce Opolskie FCI Sznaucer miniaturowy czarny, suka, otwarta - PINUS NIGRA Mengo Celebration Kmiecik Oksana - Bardo Sznaucer miniaturowy czarny, suka, otwarta - REGINETTA MAURA Hajan Polonia FCI Wojnar Katarzyna - Wałbrzych Sznaucer miniaturowy czarny, suka, championów - OLIMPIA Z URAMU Żurek Alicja - Kłomnice Quote
panienkabubu Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 cz 2 Sznaucer miniaturowy pieprz i sól, pies, młodzieży - DIABLO Migradia Mikołajczyk Grażyna - Zielonka Sznaucer miniaturowy pieprz i sól, pies, młodzieży - MALLEUS MALEFICARUM Knizete Chrastecka Daniela - Sedliste Sternenhocha Sznaucer miniaturowy pieprz i sól, pies, młodzieży - TERCIUSZ Dentis Sitkiewicz Ewa, Tomasz - Wisła Sznaucer miniaturowy pieprz i sól, pies, pośrednia - BONAPARTE Tostom Głowacka Natasza - Częstochowa Sznaucer miniaturowy pieprz i sól, pies, pośrednia - DAUMIER DAVIS Laryland Szumlicka Danuta - Zawiercie Sznaucer miniaturowy pieprz i sól, pies, otwarta - WINSTON GRAF VON Northumberland Kwiatkowska Agnieszka - Warszawa Polonia FCI Sznaucer miniaturowy pieprz i sól, pies, championów - CAPRICCIO CARLOS ARTMEDIUM Madejski Artur - Zawiercie Sznaucer miniaturowy pieprz i sól, pies, weteranów - KARO Northumberland Kowalkowska Krystyna - Tychy Sznaucer miniaturowy pieprz i sól, suka, szczeniąt - EOS EWITA Laryland Gabryszak Wojciech - Ostrow Wlkp. Sznaucer miniaturowy pieprz i sól, suka, młodzieży - NENYA CHARM OF DOLINA RIVENDELL Antkowiak Lilianna - Oleśnica Sznaucer miniaturowy pieprz i sól, suka, młodzieży - ADELINA Sherilyn (FCI) Kowalkowska Krystyna - Tychy Sznaucer miniaturowy pieprz i sól, suka, młodzieży - JUNE'S FLOWER Blue Bicassart FCI Miklasz Kazimierz - Koronowo Sznaucer miniaturowy pieprz i sól, suka, pośrednia - DARLEEN DE PALLI LARYLAND Żurek Alicja - Kłomnice Sznaucer miniaturowy pieprz i sól, suka, pośrednia - KSENIA Świat Sznaucerów FCI Zjawiński Szymon - Biała Podlaska Sznaucer miniaturowy pieprz i sól, suka, pośrednia - SYNTIA Świat Sznaucerów Pakuła Artur - Ostrołeka Sznaucer miniaturowy pieprz i sól, suka, otwarta - AXA UMMAR Stala Robert - Częstochowa Sznaucer miniaturowy pieprz i sól, suka, otwarta - COMEBACK SALSA Deficyt Mazur Piotr - Zawonia Sznaucer miniaturowy pieprz i sól, suka, championów - ARISA ARTMEDIUM Madejski Artur - Zawiercie Sznaucer miniaturowy pieprz i sól, suka, championów - FEMARA Tostom Sitkiewicz Ewa, Tomasz - Wisła Sznaucer miniaturowy pieprz i sól, suka, championów - TEKILA Doman Kowalkowska Krystyna - Tychy Sznaucer olbrzym czarny, pies, szczeniąt - ALADIN vom Schwedenspeicher Burow Antje Soren Roggenbau- Hanstedt-Quarrendorf Sznaucer olbrzym czarny, pies, szczeniąt - JAMAG-OL THOR Magdziarek Janusz Aleksandra Magdziarek- Poznań Sznaucer olbrzym czarny, pies, szczeniąt - UNDERGROUND Dyas Poland FCI Grabałowski Andrzej - Dołuje Sznaucer olbrzym czarny, pies, młodzieży - IRRA Nergal Grewe Manuela - Rostock Sznaucer olbrzym czarny, pies, pośrednia - MIDNIGHT VOICE Z TARTAKU Witt Marek - Wrocław Sznaucer olbrzym czarny, pies, pośrednia - RAMON Replika Fomin Jurij - Mysłowice Sznaucer olbrzym czarny, pies, pośrednia - SUPER STAR Brodaty Wagabunda Brandys Barbara - Katowice Sznaucer olbrzym czarny, pies, otwarta - Gently Born ELEGANT MAN Grabałowski Andrzej - Dołuje Sznaucer olbrzym czarny, pies, championów - SZCZUROŁAP Z DALEKIEJ REMUS Pawłowski Krzysztof - Luboń Sznaucer olbrzym czarny, suka, szczeniąt - U ARE BLACK STAR Dyas Poland FCI Guba Jarosław Andrzej Grabałowski- Szczecin Sznaucer olbrzym czarny, suka, młodzieży - RURI DYAS POLAND FCI Rogozińska Małgorzata - Zakopane Sznaucer olbrzym czarny, suka, młodzieży - Absolut Expert LICENCE TO WIN Michalski Krzysztof - Częstochowa Sznaucer olbrzym czarny, suka, pośrednia - ROMA Replika Broll Ryszard - Tarnowskie Góry Sznaucer olbrzym czarny, suka, pośrednia - LUCKY LAURENCE Triumetal Madecka Jana - Havirov Sznaucer olbrzym czarny, suka, otwarta - IMILLA Grand Hajan Polonia FCI Zalewska Sylwia - Otwock Sznaucer olbrzym czarny, suka, otwarta - JAMAG-OL JESSICA Magdziarek Janusz Aleksandra Magdziarek- Poznań Sznaucer olbrzym czarny, suka, otwarta - LAMIA z Tartaku Suwalska Małgorzata - Katowice Sznaucer olbrzym czarny, suka, użytkowa - Savali ELECTRA Lozia Irmina - Lubin Sznaucer średni czarny, pies, pośrednia - LUCKY IRINGA Kłys Janina - Strzelce Opolskie Sznaucer średni czarny, pies, otwarta - LUCAS BLACK Gagatek Schneider Maria - Zabrze Sznaucer średni czarny, pies, championów - NICKNAME Grand Calvera Cyganek Izabela - Ostrów Wlkp. Sznaucer średni czarny, suka, szczeniąt - NAOMI BLACK GAGATEK Dzieżyc Iwona Maciej Niklas- Świebodzin Sznaucer średni czarny, suka, pośrednia - LADY Iringa Kucharcikova Irena - Slavkov U Opavy Sznaucer średni czarny, suka, otwarta - DINA Z RUDNOWSKICH LASÓW Biała Bogumiła - Stare Miasto Sznaucer średni czarny, suka, otwarta - KYLIE Iringa Kucharcikova Irena - Slavkov U Opavy Sznaucer średni pieprz i sól, pies, otwarta - BARON Artax's Angels Dryjski Waldemar - Wałbrzych Sznaucer średni pieprz i sól, pies, otwarta - HAGEN z Czartowego Pola Prochenko Jerzy - Szczecin Sznaucer średni pieprz i sól, pies, otwarta - SPENCER TRACY VAZ von Portenschlag Skok Monika, Damir - Samobor Sznaucer średni pieprz i sól, pies, championów - BILL GATES Pilsner Top Brhlacova Aneta - Vizovice Sznaucer średni pieprz i sól, pies, championów - Gaudeamus NOW OR NEVER Skok Monika, Damir - Samobor Sznaucer średni pieprz i sól, suka, pośrednia - DEE DEE Elitesse Kułach Małgorzata - Poręba Sznaucer średni pieprz i sól, suka, otwarta - GRATEFUL GIGI ze Zahrabske Skok Monika, Damir - Samobor Sznaucer średni pieprz i sól, suka, championów - TOLERANT TESSIE ze Zahrabske Lubiszewska Agnieszka - Oborniki Śląskie Sznaucer średni pieprz i sól, suka, championów - FORCEFUL- FANTAGIRO ZE ZAHRABSKE Szarek Małgorzata - Wałbrzych Sznaucer średni pieprz i sól, suka, championów - MIHAN HYAZINTTI Aalto Marita, Jorma - Mikkeli Quote
IraKa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 mogę prosić pdfy (krajowa, klubowa, międz.) na maila: iraka@wp.pl Quote
Aziza Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Poproszę pliczek pdf z CACIB-u na adres: bozena@interia.pl. Quote
dorotal Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 a mozesz te katologi wrzucic na rapidshare tak jak z grudziadzem. :lol: Quote
dorotal Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 A jesli nie to poprosze o king charles spaniele(nie cavalier) z klubówki klasa otwarta suki i z miedzynarodowki klasa championów psy Quote
nika100 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Z chęcią zobaczyłabym też spis wystawców na cacibówkę, będzie ten pliczek ? :oops: PLEASE.... Quote
AnkaW Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Ja mam niestety tylko Klubową i Krajówkę Caciba nie zdążyłam zapisać :evil_lol: http://www.zkwp-opole.pl/plany_sedziowania_opole_09/klub_ozdobne/2009_Opole_klub_tow_wykaz_psow.pdf http://www.zkwp-opole.pl/plany_sedziowania_opole_09/krajowa/2009_Opole_krajowa_wykaz_psow.pdf Quote
Zuza i Noddy Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Ja bym prosiła yorki i westy albo cały na maila zuziazl@op.pl jak ci wygodniej ;) Szczerze mówiąc wolałabym to drugie :evil_lol: Quote
Recommended Posts