Zuza i Noddy Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 A z MP z soboty z eliminacji o 14.30 lub z półfinałów coś się znajdzie, a dokładniej west? Quote
Dada Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Zgadzam się z tym, że wystawa została zorganizowana rewelacyjnie :loveu: Z największą przyjemnością będę tam wracać!! Quote
Nikon Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Czy ma ktoś wyniki z Młodego Prezentera z piątku z krajówki opolskiej oraz z Międzynarodówki z soboty i niedzieli? :razz: Quote
z_pastorowej_sfory Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Dada napisał(a):Zgadzam się z tym, że wystawa została zorganizowana rewelacyjnie :loveu: Z największą przyjemnością będę tam wracać!! dokladnie :) W porownaniu z czetochowa tydzien wczesniej.... ;) bylo bosko :) :) :) jestem dumny ze swojego oddzialu :) :cool1: Quote
Zuza i Noddy Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Nikon']Czy ma ktoś wyniki z Młodego Prezentera z piątku z krajówki opolskiej oraz z Międzynarodówki z soboty i niedzieli? :razz: http://www.dogomania.pl/forum/f931/jh-opole-136097/ Quote
Asiaczek Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='Elitesse']http://img513.imageshack.us/img513/8188/resizeofimg0048.jpg to moj Waciak :loveu: Tak myślałam... (strój organizacyjny się kłania...:lol:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 simbik napisał(a):Oj ...Asiaczku byłaś przy naszym ringu i nas nie zauważyłaś :shake: szkoda :-(. Ja z małym Boryskiem i dwoma futrzakami niestety mało mobilna jestem i nie dałam rady znajomych poszukać :shake:. Proszę następnym razem wyglądać pomarańczowego wózeczka z Borysem :lol: przy ringu dozim. SimbikuKoffany! Niestety, to nie ja robiłam te fotki; ja je tylko wstawiam... No i dlatego nie było mnie przy Waszym ringu... Pzdr. Quote
z_pastorowej_sfory Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 a co chodzi z tymi butami na drzewie??:crazyeye: Quote
panienkabubu Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 z_pastorowej_sfory napisał(a):a co chodzi z tymi butami na drzewie??:crazyeye: o to samo chciałam zapytać.. Quote
Asiaczek Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Hahaha, czyżby nikt z Was tego nie zauważył?!?!?! Przy wyjściu terenu wystawy, tam, gdzie są meble i cos tam jeszcze rosło sobie drzewo, a na tym drzewie.... sami widzicie!:lol: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Asiaczek napisał(a):Hahaha, czyżby nikt z Was tego nie zauważył?!?!?! Przy wyjściu terenu wystawy, tam, gdzie są meble i cos tam jeszcze rosło sobie drzewo, a na tym drzewie.... sami widzicie!:lol: Pzdr. My zauważyliśmy :loveu: Tylko ciekawe skąd takie pomysły i czy to coś oznacza... :razz: Quote
AnetaA Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 [quote name='Asiaczek']Cd. http://img26.imageshack.us/img26/8480/resizeofimg0269.jpg Cdn. Pzdr. A co to za ptaszki? Quote
d_orka Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Hehehe my też uwieczniliśmy buty na drzewie - widok niepowtarzalny ... Właściciele butów znajdowali się chyba w sąsiadującym z miejscem wystawy skateparku :evil_lol: ale pojęcia nie mam jak oni zdejmują te buty...:-o Quote
Recommended Posts