Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Izuuus napisał(a):
Przeważnie odbywało się w hali widowiskowo sportowej okrąglak (nie wiem czy nie pokręciłam czegoś z nazwą).

w hali i a terenach przyleglych, wiekszosc ringow jest na swiezym powietrzu

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rodzice napisał(a):
Mam pytanie czy ktoś kiedyś w Opolu wchodził na wystawe z psem nie zgloszonym ? Bede 3 dni i jednego psa wystawiam tylko w piatek . Mam nadzieje ,ze mnie wpuszcza w pozostale dni :razz:

w ubieglych latach nie bylo problemu z wejsciem psa niezgloszonego

Posted

A my już zgłoszeni i opłaceni.
Tylko mam pytanie - czy przesyłać kopię rodowodu na maila?
Na stronie jest żeby nie wysyłać dowodu wpłaty, ale mail jest podany aby wysyłać championaty etc. - a co z rodowodem?
Pierwszy raz udało mi się namówić na Opole, więc jestem pod pewnym kątem debiutantka :lol:
No i debiutuje przynajmniej jeden mój maluch ;]

Posted

Goldek napisał(a):
A my już zgłoszeni i opłaceni.
Tylko mam pytanie - czy przesyłać kopię rodowodu na maila?
Na stronie jest żeby nie wysyłać dowodu wpłaty, ale mail jest podany aby wysyłać championaty etc. - a co z rodowodem?
Pierwszy raz udało mi się namówić na Opole, więc jestem pod pewnym kątem debiutantka :lol:
No i debiutuje przynajmniej jeden mój maluch ;]

Skoro nie napisali,żeby przesłać skan rodowodu tzn,że nie trzeba tego robić. Ja się tylko 2 razy spotkałam z tym,żeby przesłać rodowód, ale to się robiło przy okazji wypełniania formularza zgłoszeniowego. Ja też jadę pierwszy raz do Opola.

Posted

Czy ktoś bardziej zorientowany może mi powiedzieć z jakiego dworca PKP jest najbliżej na miejsce wystawy i jak z tego dworca dotrzeć? ;) W sumie chętnie bym się wybrała:cool3:

Posted

Shetanka napisał(a):
Ja też poszukuję pieska na Mlodego Prezentera, na oby dwa dni.
Dość pilnie, bo do końca marca zgłoszenie muszę wysłać i opłacić.

Mozesz wziąć moja tylko ja mam ja zgloszona na grupe hodowlana i suke i jej potomstwo , nie wiem wiec czy damy rade czasowo sie wyrobić . kiedy jest mlody prezenter ? Ja wystawiam Fibi - terierke tybetańką ma 3,5 roku , ładnie chodzi i jest grzeczna ale nigdy jej nie wystawiał nikt obcy .

Posted

rodzice napisał(a):
Mozesz wziąć moja tylko ja mam ja zgloszona na grupe hodowlana i suke i jej potomstwo , nie wiem wiec czy damy rade czasowo sie wyrobić . kiedy jest mlody prezenter ? Ja wystawiam Fibi - terierke tybetańką ma 3,5 roku , ładnie chodzi i jest grzeczna ale nigdy jej nie wystawiał nikt obcy .

Nie wiem o której są eliminacje, ale przeważnie jeśli pies jest na ringu to można powiedzieć i przyjść trochę później, a finał jest przeważnie przed BiS'ami. Chętnie bym sobie pożyczyła, to na sobotę, tak?

Posted

Shetanka napisał(a):
Nie wiem o której są eliminacje, ale przeważnie jeśli pies jest na ringu to można powiedzieć i przyjść trochę później, a finał jest przeważnie przed BiS'ami. Chętnie bym sobie pożyczyła, to na sobotę, tak?

Tylko musisz mnie znaleść i sie przypomnieć . Jeśli bede po ocenie to nie ma problemu bo tybety wchodzą przeważnie ostatnie na ring .

Posted

czy ktoś się orientuje czy w Opolu jak w Katowicach będzie czynne stoisko Światowej Wystawy Psów gdzie wystawcy będą mogli na stoisku oddać formularz zgłoszeniowy i namiejscu zapłacić za zgłoszenie gotówką lub kartą kredytową ???

Posted

Marta&Karmen napisał(a):
rozumiem że czekacie na cieczki?
my też się wybieramy do Opola:)

czekaliśmy, czekaliśmy i doczekaliśmy się , to będzie prawdopobnie nasza ostatnia wystawa w tym sezonie, no chyba ,że dziewczyny nie zajdą w ciąże ;)
Xciting idzie w championach, a z Dyskrecja z Karmen w otwartej....