cropka Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 jamnicze napisał(a):Pewnie, że pamiętam, nie miałam tylko śmiałości o nim wspomnieć :) Heh, no ten weekend pewnie jeszcze się nie uda, ale jak już zaaklimatyzuję się w nowej pracy i dojdę ze wszystkim do ładu, powinno być prościej :) i o cieście nie zapomnę niezależnie od Twojej śmiałosci ;) Teraz tylko w pierwszej kolejności jest pożegnalne ciacho do pracy na piątek, bo mi spokoju nie dają hieny jedne ;) Quote
M&S Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 No tak te pozegnalne imprezy w pracy...;) witamy się i pozdrawiamy:):) Quote
Asiaczek Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Dotarłas dzisiaj do jamnicze czy odpoczywasz po pożegnaniu...?:) pzdr. Quote
cropka Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 M&S napisał(a):No tak te pozegnalne imprezy w pracy...;) witamy się i pozdrawiamy:):) Imprezy jako takiej nie było, tylko ciacha i pożegnania. Strasznie mi było smutno...nadal jest Asiaczek napisał(a):Juz się pożegnałaś...?:) pzdr. Już się pożegnałam i tęsknię już M&S napisał(a):witanko wieczorkiem:) Witanko wieczorkiem ;) Asiaczek napisał(a):Dotarłas dzisiaj do jamnicze czy odpoczywasz po pożegnaniu...?:) pzdr. Nie ma po czym odpoczywać, ale na razie szykuję się do nowej pracy, jak już z wszystkim dojdę do ładu, to wtedy na spokojnie się umówimy :p Quote
Asiaczek Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 No to napisz w poniedziałek, jak bylo w nowej pracy, czy masz ładne biurko:) i ładny widok z okna. No i czy masz komp. z dostępem do netu, hahaha... pzdr. Quote
M&S Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Komp z netem to podstawa wyposażenia pracownika;):) Quote
cropka Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 deer_1987 napisał(a):to powodzenia w nowej pracy_! Dzięki :p M&S napisał(a):witamy się:) Co poradzic, takie życie... Witanko No cóż, podjęłam decyzję, teraz trzeba iść za ciosem... Asiaczek napisał(a):No to napisz w poniedziałek, jak bylo w nowej pracy, czy masz ładne biurko:) i ładny widok z okna. No i czy masz komp. z dostępem do netu, hahaha... pzdr. W poniedziałek mam jeszcze wolne, bo szef wyjechany i pisał, żebym nie przychodziła. Wiem jakie mam biurko, bo już nieraz tam byłam, a kompa w mojej pracy się nie używa - jestem technikiem dentystycznym ;). Aczkolwiek komp jest i ma dostęp do internetu, ale korzystanie z niego w trakcie pracy nie będzie raczej mile widziane :lol: . Aaaaa widok z okna kiepski, ale na parapecie kwitnące storczyki, więc da się jakoś przeżyć. Quote
Asiaczek Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 No, proszę, jakie mamy znajomości:) Mimo tych niewatpliwie pięknych storczyków - nie zazdroszczę Ci pracy. Ręce ciągle coś myja, a i nogi bola po pracy... pzdr. Quote
Recommended Posts