cropka Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 deer_1987 napisał(a):To powodzenia z nowa praca! Dzięki, choć i tak wiem, ze będzie tam dobrze. Tyle, że z obecnej pracy też jestem zadowolona, stąd to moje marudzenie. Jak tam Milka? Widziałam śliczne zdjecia :p Quote
taxelina Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 cropka napisał(a):Dzięki, choć i tak wiem, ze będzie tam dobrze. Tyle, że z obecnej pracy też jestem zadowolona, stąd to moje marudzenie. Jak tam Milka? Widziałam śliczne zdjecia :p CVzasem nie latwo jest sie zdecydowac na zmiane :) Warczy na Sherry jak sie Sherry za blisko znajdzie jej jedynej bezpiecznej przystani (poslanka ktora miala juz w DT) ale sherry sie nie przejmuje warczeniem i wyslala uspokajajace sygnaly. Quote
M&S Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 cropka napisał(a):Sobota była fajna :) pewnie dzięki życzeniom M&S ;) Choć też trochę rozedrgana jestem po tej sobocie, bo wychodzi na to, ąe pracę zmienię, a to jednak stres. Od paru dobrych miesięcy konsekwentnie odmawiałam przejścia do pracy do znajomego, ale jakoś on i jego wspólnik nie rozumieją słowa "nie" i tylko wymieniają lepsze warunki... No i udało im się chyba...a mnie czeka teraz rozmowa z aktualnym szefem. Strasznie mnie to stresuje :roll: . Dobranoc kochane babeczki :loveu: Zmiany na lepsze sie szykują, super:multi::multi::multi::multi: Wyluzuj, bedzie dobrze:lol: dobranoc:p Quote
Asiaczek Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Hohoho, nowa praca:) Bedzie dobrze, a może nawet i lepiej, kto wie?:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Cropka, bo ja się już pogubiłam, to gdzie teraz mieszkasz? Pozdrowienia od ćwierkającej gromady basków-bobasków :) Quote
cropka Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Asiaczek napisał(a):Hohoho, nowa praca:) Bedzie dobrze, a może nawet i lepiej, kto wie?:) Pzdr. Na pewno lepiej. Inaczej bym nie odchodziła, bo szef usilnie starał się mnie zatrzymać. M&S napisał(a):Hello:) Miłego popołudnia!!! Dziękować, choć nieco po czasie ;) jamnicze napisał(a):Cropka, bo ja się już pogubiłam, to gdzie teraz mieszkasz? Pozdrowienia od ćwierkającej gromady basków-bobasków :) Cały czas na Przymorzu :p Ach te słodkie piranie :loveu: M&S napisał(a):Słoneczne dzień dobry!!!!! I znów po czasie - dzień dobry :evil_lol: Asiaczek napisał(a):Miłego weekendu zyczymy:) pzdr. Nawzajem !!! Wszystkim :p Quote
cropka Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [quote name='deer_1987']Czesc! Jak sie czujesz?[/QUOTE] Cześć :p a dziękuję, wszystko ok [quote name='M&S']Cześć poniedziałkowo!!![/QUOTE] Cześć popołudniowo :p Quote
cropka Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [quote name='Asiaczek']Jakies dobre wieści? pzdr.[/QUOTE] Ani dobre, ani złe. Na razie na starych śmieciach. Nową pracę zaczynam od marca - akurat kończy mi się umowa, a chciałam dac szefowi czas, żeby wszystko sobie zorganizował bez mła. W nowej pracy powoli przygotowania, żebym od razu mogła zacząć od marca(kupowanie sprzętu i materiałów). No i nowy szef super :p Quote
jamnicze Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 To trzymam kciuki aby się nie zmienił jak juz faktycznie szefem zostanie. O ty wredoto, tak blisko mieszkasz i znaku życia nie dajesz. Quote
cropka Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [quote name='jamnicze']To trzymam kciuki aby się nie zmienił jak juz faktycznie szefem zostanie. O ty wredoto, tak blisko mieszkasz i znaku życia nie dajesz.[/QUOTE] Oj sama widzisz, że wariactwo u mnie ;). Ale jeśli mnie zaprosisz do basków-bobasków to przylecę na skrzydłach miłości :evil_lol: . Jeszcze trochę się u mnie uspokoi i może wreszcie wrócę do życia. Aktualnie zrobił się ze mnie straszny cieplak i zmuszam się do wyściubiania nosa z domu :roll: . Quote
taxelina Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='cropka'] No i nowy szef super :p[/QUOTE] No to najwazniejsze! Quote
Asiaczek Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 cropka napisał(a):Ani dobre, ani złe. Na razie na starych śmieciach. Nową pracę zaczynam od marca - akurat kończy mi się umowa, a chciałam dac szefowi czas, żeby wszystko sobie zorganizował bez mła. W nowej pracy powoli przygotowania, żebym od razu mogła zacząć od marca(kupowanie sprzętu i materiałów). No i nowy szef super :p Ja bym to okresliła jako "dobre wieści":) Pzdr. Quote
jamnicze Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 cropka napisał(a):Oj sama widzisz, że wariactwo u mnie ;). Ale jeśli mnie zaprosisz do basków-bobasków to przylecę na skrzydłach miłości :evil_lol: . Jeszcze trochę się u mnie uspokoi i może wreszcie wrócę do życia. Aktualnie zrobił się ze mnie straszny cieplak i zmuszam się do wyściubiania nosa z domu :roll: . Nie ma sprawy, wpadaj :) Quote
cropka Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 deer_1987 napisał(a):No to najwazniejsze! Też tak myślę :p Asiaczek napisał(a):Ja bym to okresliła jako "dobre wieści":) Pzdr. Powiedzmy, ze jestem umiarkowaną optymistką ;). Narazie mogę mieć nadzieję, a jak będzie dobrze, to wtedy będę zacieszać :eviltong: jamnicze napisał(a):Nie ma sprawy, wpadaj :) Jak tylko będę miała jakiś wolny weekend to dam znać. I to ciasto przyniosę. Pamiętasz jeszcze? ;) M&S napisał(a):Witamy się cieplutko:) Oj tak, tak. Cipelutko...koniecznie :cool3: . Bo ja już powoli w sen zimowy zapadam :shake: wstrętny mróz. Dzień dobry wszystkim w ten mało uroczy mroźny poranek :p Quote
Asiaczek Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Od jutra juz loooozik, tylko -9 ma byc w ciągu dnia:) pzdr. Quote
M&S Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Asiaczek napisał(a):Od jutra juz loooozik, tylko -9 ma byc w ciągu dnia:) pzdr. Oj, chyba tak dobrze nie będzie..... Doberek:) Quote
jamnicze Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 cropka napisał(a): Jak tylko będę miała jakiś wolny weekend to dam znać. I to ciasto przyniosę. Pamiętasz jeszcze? ;) Pewnie, że pamiętam, nie miałam tylko śmiałości o nim wspomnieć :) Quote
Recommended Posts