cropka Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Na zdjęcia będziecie musiały jeszcze troszkę poczekać, na razie dłuższe spacery nie wchodzą w grę. Nie chcę znów na zwolnieniu wylądować. Ale postaram się w najbliższy weekend, choć nie obiecuję, bo intensywny będzie. Quote
M&S Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='deer_1987']A domowe? :razz:[/QUOTE] Daj chorej wyzdrowieć;) Cześć cropka:):) Quote
taxelina Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='M&S']Daj chorej wyzdrowieć;) [/QUOTE] Ale ja nie mowie ze juz teraz :) Tylko ogolnie :) Quote
M&S Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='deer_1987']Ale ja nie mowie ze juz teraz :) Tylko ogolnie :)[/QUOTE] Aha, no dobrze, że tak....;) Quote
cropka Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Nie robię zdjęć w domu, moze jak w końcu uda mi się go wyremontować, to się doczekacie :eviltong: . W przyszły weekend postaram się coś cyknąć :p. Quote
Asiaczek Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 My tez czekamy:) alez szalejesz cropka na FB;) pzdr. Quote
cropka Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='Asiaczek'] alez szalejesz cropka na FB;) pzdr.[/QUOTE] Buahahahaha ;) Quote
taxelina Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='cropka']Buahahahaha ;)[/QUOTE] podac facebook na priv? Quote
cropka Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='deer_1987']podac facebook na priv?[/QUOTE] Daj daj :) Quote
M&S Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='cropka']Nie robię zdjęć w domu, moze jak w końcu uda mi się go wyremontować, to się doczekacie :eviltong: . W przyszły weekend postaram się coś cyknąć :p.[/QUOTE] Kiedyś wyremontujesz..... Zdrowiej cropka!!! Quote
taxelina Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='cropka']Daj daj :)[/QUOTE] mialo byc podaSZ a wyszlo podaC :razz: Quote
cropka Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 To ja powiem dzień dobry Kochane Babeczki ... i dobranoc :p Quote
cropka Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Dobranoc i dzień dobry :) Póki co, jest szansa na niedzielny spacerek z Miśkiem. Sobota odpadła, ale jesteśmy pełni nadziei :p Quote
M&S Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 cropka napisał(a):Póki co, jest szansa na niedzielny spacerek z Miśkiem. Sobota odpadła, ale jesteśmy pełni nadziei :p To znaczy, że już dobrze się czujesz? Quote
cropka Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 M&S napisał(a):To znaczy, że już dobrze się czujesz? Si :p Czuję się stuprocentowo zdrową cropką ;) Quote
M&S Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 cropka napisał(a):Si :p Czuję się stuprocentowo zdrową cropką ;) :multi::multi::multi::multi:to suuuper:multi::multi::multi::multi: Quote
taxelina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 cropka napisał(a):Si :p Czuję się stuprocentowo zdrową cropką ;) Super wiadomosc! Quote
cropka Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Sobota była fajna :) pewnie dzięki życzeniom M&S ;) Choć też trochę rozedrgana jestem po tej sobocie, bo wychodzi na to, ąe pracę zmienię, a to jednak stres. Od paru dobrych miesięcy konsekwentnie odmawiałam przejścia do pracy do znajomego, ale jakoś on i jego wspólnik nie rozumieją słowa "nie" i tylko wymieniają lepsze warunki... No i udało im się chyba...a mnie czeka teraz rozmowa z aktualnym szefem. Strasznie mnie to stresuje :roll: . Ze spaceru z aparatem nici, bo pogoda do kitu, plucha straszna. Mój arystokrata w nosie ma spacerki i bieganie w taką pogodę, drepcze sobie tylko niuchając i się do nóg tuli. Pewnie niedługo jakiś fajniejszy śnieg spadnie, do tego czasu muszę bestię wykąpać, bo na takim tle będzie widać, jaki jest z niego brudas :diabloti: . Wygląda jakbym nim podłogi myła :lol:. Dobranoc kochane babeczki :loveu: Quote
Recommended Posts