Asiaczek Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Na Święta nie przyszła, na Sylwestra - tez nie.... Mimo wszystko - dobrego 2012 Roku:) pzdr. Quote
cropka Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 [quote name='M&S'] Dziękujemy i wzajemnie :p [quote name='jamnicze'] Dzięki :p. Cudne te Sajduchowe maluszki, udały się pociechy :loveu: [quote name='Asiaczek']Na Święta nie przyszła, na Sylwestra - tez nie.... Mimo wszystko - dobrego 2012 Roku:) pzdr. Oj tam, oj tam, nie fochaj Asiaczku. Na święta mnie nie było, a wczoraj walczyłam z gorączką, dzisiaj też umieram, piękny początek roku :-(. Mimo wszystko ;) - Szczęśliwego Nowego Roku i dalszych sukcesów :p Quote
M&S Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 deer_1987 napisał(a):To duzo zdrowia zyczymy! My też!!!!!! Quote
Asiaczek Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 ... nadal nic nie wiemy konkretniejszego.... Pzdr. Quote
cropka Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 deer_1987 napisał(a):To duzo zdrowia zyczymy! Dziękować :oops: M&S napisał(a):My też!!!!!! I jeszcze raz dziękować:oops: gosiaja napisał(a):dużo zdrówka i najlepszego w nowym roku I naprawdę bardzo dziękować :oops: M&S napisał(a):Witamy się i dziś:) Witam, a jakże :p jamnicze napisał(a):Dużo zdrówka życzę, a jak synek? Dzięki Asiu, synek raz lepiej raz gorzej, niedługo kontrola nóżki znów, może będzie lepiej... Asiaczek napisał(a):... nadal nic nie wiemy konkretniejszego.... Pzdr. Dzisiaj byłam u lekarza, zapalenie płuc... :-( Szef mi kazał na zwolnieniu siedzieć i nie pozwolił pracować... i co ja pocznę w tym domu..? Quote
Asiaczek Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Jak się jest chorym, to się jest w domu w łóżku i człowiek się leczy. Czyli: pije ciepłą herbate a malinami, bierze tabletki, pije syropki, jak ma apetyt to nawet jakieś smakołyki dostaje do zjedzenia. I śpi i wypoczywa... Nie wiedziałąś tego? Pzdr. Quote
cropka Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 deer_1987 napisał(a):Oj to sie kuruj! Dzięki :p M&S napisał(a):Oj, ale Cię dopadło......zdrowia życzymy!!!! No jakoś dopadło, ale już mój szef po zapaleniu płuc jest, coś tak wszystkich rozkłada... Asiaczek napisał(a):Jak się jest chorym, to się jest w domu w łóżku i człowiek się leczy. Czyli: pije ciepłą herbate a malinami, bierze tabletki, pije syropki, jak ma apetyt to nawet jakieś smakołyki dostaje do zjedzenia. I śpi i wypoczywa... Nie wiedziałąś tego? Pzdr. Niby tak, ale ja raczej nie choruję w domu. Biorę prochy i jakoś funkcjonuję, nie umiem tak przez tydzień wypoczywać...a malin nie znoszę :eviltong:. No pozostaje rzeczywiście przeleżec w łóżku. No i może doc się pomyliła i na prześwietleniu wyjdzie, że nie zapalenie płuc, ale tylko oskrzela. Tak się łudzę. W środę odbieram zdjęcie. Dzięki za życzenia zdrówka kochane :p przynajmniej będę miała chwilkę, żeby po Dogo uczciwie pobuszować :evil_lol:. Buziaki od zdechlaka ;) Quote
jamnicze Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='cropka'] Dzięki za życzenia zdrówka kochane :p przynajmniej będę miała chwilkę, żeby po Dogo uczciwie pobuszować :evil_lol:. Buziaki od zdechlaka ;) O, to, to :) Zapraszamy do oglądania małych piranii ;) Quote
Asiaczek Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Tak czy siak - nie kozakuj! Polez chociaz 1-2 dni w łózku... Pzdr. Quote
cropka Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 No poza chodzeniem do lekarza siedzę w domu. Już mam dość, już nawet książek nie chce mi się czytać(a jestem nałogowym czytaczem ;) ). Ale przynajmniej nadrobiłam zaległości :). Quote
M&S Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Cześć cropka!!! I bardzo dobrze, musisz wyzdrowieć, a z zapaleniem płuc zartów nie ma!!!! Miłego nic nierobienia;) Quote
taxelina Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='cropka']No poza chodzeniem do lekarza siedzę w domu. Już mam dość, już nawet książek nie chce mi się czytać(a jestem nałogowym czytaczem ;) ). Ale przynajmniej nadrobiłam zaległości :).[/QUOTE] Pewnie sie troche nudzisz, no ale wazne zeby do konca sie wyleczyc! Quote
cropka Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 No już chyba wyzdrowiałam. Właśnie robię ciacha na jutro do pracy, bo trzeba nakarmić pospólstwo :eviltong:, skoro już się jest znów o rok starszym :roll: . Dzięki za życzenia zdrowia - zadziałały :multi: Quote
taxelina Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 To jeszcze tylko czekamy na jakies zdjecia :razz: Quote
Karro Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Witamy się u przepięknego pręgusa! Czekamy na zdjęcia i zapraszamy do nas ;) Quote
Asiaczek Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='cropka']No już chyba wyzdrowiałam. Właśnie robię ciacha na jutro do pracy, bo trzeba nakarmić pospólstwo :eviltong:, skoro już się jest znów o rok starszym :roll: . Dzięki za życzenia zdrowia - zadziałały :multi:[/QUOTE] Prosze, proszę:) Jak ciasta upieczesz, to prosimy o smaczne foteczki. I.... Wszystkiego dobrego! pzdr. Quote
cropka Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Ciasta już gotowe i czekają w lodówce, nie będę rozpakowywać do zdjęć, bo się bita śmietana popsuje :roll: Dzięki :) Quote
Recommended Posts