jamnicze Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Znając Ciebie, to pewnie doczekasz się i takiego obrazka ;) Fajnie chłopaki razem wyglądają :) http://img705.imageshack.us/img705/2176/dsc1533j.jpg Quote
Asiaczek Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Jakie plany na dłuuuuugi majowy weekend? Pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [CENTER][FONT=Comic Sans MS][B]Dwa[/B][B] pręgusy rewelacja!:loveu:[/B][/FONT] [/CENTER] Quote
cropka Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 [quote name='jamnicze']Znając Ciebie, to pewnie doczekasz się i takiego obrazka ;) Fajnie chłopaki razem wyglądają :) [url]http://img705.imageshack.us/img705/2176/dsc1533j.jpg[/url][/QUOTE] Niewykluczone :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Jakie plany na dłuuuuugi majowy weekend? Pzdr.[/QUOTE] Siedzę z synkiem w Olsztynie, nawet dzisiaj gościnnie wpadliśmy na wystawę do Dobrego Miasta. Szkoda, że Was nie było, miałam nadzieję na jakieś słodkości :evil_lol: [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][FONT=Comic Sans MS][B]Dwa[/B][B] pręgusy rewelacja!:loveu:[/B][/FONT] [/CENTER][/QUOTE] Coś te pręgusy w sobie takiego mają, że :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Wpadaj do Białego i do Sopotu. Tam będziemy na pewno:) Pzdr. Quote
cropka Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 [quote name='Asiaczek']Wpadaj do Białego i do Sopotu. Tam będziemy na pewno:) Pzdr. W Sopocie na pewno będę, na Białystok raczej się nie wybiorę. Zdjęć nowych co prawda nie mam, ale Miyamoto serdecznie zaprasza wszystkich swoich fanów i przyjaciół na bazarek, którego celem jest pomoc jego Fundacyjnym kumplom: PEŁNA OFERTA ORIFLAME Quote
taxelina Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 No ja akurat nie moge z bazarku nic kupic ale zajrze :) Quote
cropka Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 No fakt, myślę, że by się nie kalkulowało ;) Zawsze możesz czasem podrzucić ;) Zaglądałam do Waszej galerii - Peppar wyglądał uroczo :loveu: Quote
taxelina Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 cropka napisał(a):No fakt, myślę, że by się nie kalkulowało ;) Zawsze możesz czasem podrzucić ;) Zaglądałam do Waszej galerii - Peppar wyglądał uroczo :loveu: Jasne tyle moge :) Jeszcze bedzie i Peppar i cala trojka doroslych tylko musze zaczac obrabiac a dzis mi sie nie chce :razz: Quote
cropka Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Domowych fotek niet. Stanowczo mieszkanie przed remontem nie nadaje się do robienia fotek. Zresztą dużego ciężko focić z tak bliska ;). Quote
cropka Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Postaramy się :) . Gdzie dokładnie jest zbiórka? Na peronie skm? pod budynkiem dworca? Może uda mi się jeszcze ściągnąć młodą sunię w typie TTB Quote
natalia_aa Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 cropka napisał(a):Postaramy się :) . Gdzie dokładnie jest zbiórka? Na peronie skm? pod budynkiem dworca? Może uda mi się jeszcze ściągnąć młodą sunię w typie TTB Godz. 12.00 zbiórka pod budynkiem dworca w Oliwie (od strony al. grunwaldzkiej) Będzie nas widać zapewne! Quote
Asiaczek Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 natalia_aa napisał(a):Wpadacie z pręgusami 5.06.11? ;) A co to za spotkanko macie? Będą z tego foteczki? Pzdr. Quote
natalia_aa Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Asiaczek napisał(a):A co to za spotkanko macie? Będą z tego foteczki? Pzdr. Będzie z tego masa zdjęć na pewno! W sumie od 2 lat organizuję zloty TTB, początkowo była to skromna kilkuosobowa grupa moich najbliższych znajomych - osób, które adoptowały asty, nie spodziewałam się nigdy, że pomysł spotka się z tak dużym zainteresowaniem. Teraz przychodzi dość sporo osób. Ostatnio były 24 psy, głównie amstaffy, głównie ze schronisk. Ale zawitał też bokser, małe kundelki, także my tolerancyjni! ;) Quote
Asiaczek Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 O, piękna sprawa:) No to pięknej pogody, fajnych ludków i..... cudownych wspomnień:) Pzdr. Quote
natalia_aa Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Przypominam o naszym najbliższym spotkaniu! 5,06,11 godz. 12.00 Gdańsk Oliwa SKM! Najważniejsza kwestia, na najbliższym spacerze odbędzie się zbiórka datków na zmniejszenie ponad 3 tysięcznego długu, jaki ma pitbullka Pepsi. Każdy na początku spaceru (myślę, tak będzie najlepiej) będzie mógł podarować Pepsi choć 5zł. W domu wszystko przeliczę, napiszę ile się uzbierało i całą sumę przeleję na konto Fundacji AST! Dla tych, którzy nie znają suni, przybliżę historię. Pepsi bardzo długa przebywała w schronisku w Gdyni, niestety jest dość trudnym, albo inaczej pobudliwym psem, czym w schronisku powodowała strach wielu pracowników! Gdy jej losy ważyły się, pomoc nadeszła ze strony Fundacji AST! Kasia nie odmówiła jej pomocy i zgodziła się podjąć trud wyadoptowania Pepsi biorąc ją pod swoje skrzydła. Jak wszyscy jednak wiemy Fundacja ma pod opieką kilkanaście a nawet kilkadziesiąt psów, stąd (ponieważ część deklarujących nie wpłaca określonych sum), jako po części odpowiedzialna za losy Pepsi chciałabym pomóc Kasi! Pepsi jest gdynianką, stąd mam nadzieję, że damy radę, tak jak w przypadku Ejmi i jako Trójmiasto pomożemy jej choć trochę! Quote
Asiaczek Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Nie dość, że spotkanie będzie towarzyskie, to jeszcze dodatkowo i owocne dla Pepsi:) Super pomysł!!! pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Tez jestem ciekawa.... i czy wogóle Galeria odżyje...? Pzdr. Quote
cropka Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 To tak w skrócie ;) U nas, czyli u mnie dużo pracy STOP Synek w szpitalu na rehabilitacji STOP aparat w Olsztynie leży odłogiem STOP Galeria na pewno odżyje STOP ...tylko nie wiem kiedy :roll: Quote
Asiaczek Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 cropka napisał(a):To tak w skrócie ;) U nas, czyli u mnie dużo pracy STOP Synek w szpitalu na rehabilitacji STOP aparat w Olsztynie leży odłogiem STOP Galeria na pewno odżyje STOP ...tylko nie wiem kiedy :roll: Telegraficzny skrót, ale wsio jasne. Zdrowia dla synka! Bo to wydaje się w tej chwili najwazniejsze:) pzdr. Quote
Recommended Posts