Jump to content
Dogomania

Pręgowana galeria-czyli Miyamoto & Co.

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jamnicze']Znając Ciebie, to pewnie doczekasz się i takiego obrazka ;)

Fajnie chłopaki razem wyglądają :)
[url]http://img705.imageshack.us/img705/2176/dsc1533j.jpg[/url][/QUOTE]

Niewykluczone :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Jakie plany na dłuuuuugi majowy weekend?

Pzdr.[/QUOTE]

Siedzę z synkiem w Olsztynie, nawet dzisiaj gościnnie wpadliśmy na wystawę do Dobrego Miasta. Szkoda, że Was nie było, miałam nadzieję na jakieś słodkości :evil_lol:

[quote name='Angelika_Roser'][CENTER][FONT=Comic Sans MS][B]Dwa[/B][B] pręgusy rewelacja!:loveu:[/B][/FONT]
[/CENTER][/QUOTE]

Coś te pręgusy w sobie takiego mają, że :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Asiaczek']Wpadaj do Białego i do Sopotu. Tam będziemy na pewno:)

Pzdr.

W Sopocie na pewno będę, na Białystok raczej się nie wybiorę.

Zdjęć nowych co prawda nie mam, ale Miyamoto serdecznie zaprasza wszystkich swoich fanów i przyjaciół na bazarek, którego celem jest pomoc jego Fundacyjnym kumplom:
PEŁNA OFERTA ORIFLAME

Posted

No fakt, myślę, że by się nie kalkulowało ;)
Zawsze możesz czasem podrzucić ;)
Zaglądałam do Waszej galerii - Peppar wyglądał uroczo :loveu:

Posted

cropka napisał(a):
No fakt, myślę, że by się nie kalkulowało ;)
Zawsze możesz czasem podrzucić ;)
Zaglądałam do Waszej galerii - Peppar wyglądał uroczo :loveu:

Jasne tyle moge :)

Jeszcze bedzie i Peppar i cala trojka doroslych tylko musze zaczac obrabiac a dzis mi sie nie chce :razz:

• 2 weeks later...
Posted

Postaramy się :) . Gdzie dokładnie jest zbiórka? Na peronie skm? pod budynkiem dworca?
Może uda mi się jeszcze ściągnąć młodą sunię w typie TTB

Posted

cropka napisał(a):
Postaramy się :) . Gdzie dokładnie jest zbiórka? Na peronie skm? pod budynkiem dworca?
Może uda mi się jeszcze ściągnąć młodą sunię w typie TTB

Godz. 12.00 zbiórka pod budynkiem dworca w Oliwie (od strony al. grunwaldzkiej) Będzie nas widać zapewne!

Posted

Asiaczek napisał(a):
A co to za spotkanko macie?
Będą z tego foteczki?

Pzdr.

Będzie z tego masa zdjęć na pewno!

W sumie od 2 lat organizuję zloty TTB, początkowo była to skromna kilkuosobowa grupa moich najbliższych znajomych - osób, które adoptowały asty, nie spodziewałam się nigdy, że pomysł spotka się z tak dużym zainteresowaniem. Teraz przychodzi dość sporo osób. Ostatnio były 24 psy, głównie amstaffy, głównie ze schronisk. Ale zawitał też bokser, małe kundelki, także my tolerancyjni! ;)

Posted

Przypominam o naszym najbliższym spotkaniu! 5,06,11 godz. 12.00 Gdańsk Oliwa SKM!

Najważniejsza kwestia, na najbliższym spacerze odbędzie się zbiórka datków na zmniejszenie ponad 3 tysięcznego długu, jaki ma pitbullka Pepsi.
Każdy na początku spaceru (myślę, tak będzie najlepiej) będzie mógł podarować Pepsi choć 5zł. W domu wszystko przeliczę, napiszę ile się uzbierało i całą sumę przeleję na konto Fundacji AST!

Dla tych, którzy nie znają suni, przybliżę historię. Pepsi bardzo długa przebywała w schronisku w Gdyni, niestety jest dość trudnym, albo inaczej pobudliwym psem, czym w schronisku powodowała strach wielu pracowników! Gdy jej losy ważyły się, pomoc nadeszła ze strony Fundacji AST!
Kasia nie odmówiła jej pomocy i zgodziła się podjąć trud wyadoptowania Pepsi biorąc ją pod swoje skrzydła. Jak wszyscy jednak wiemy Fundacja ma pod opieką kilkanaście a nawet kilkadziesiąt psów, stąd (ponieważ część deklarujących nie wpłaca określonych sum), jako po części odpowiedzialna za losy Pepsi chciałabym pomóc Kasi!

Pepsi jest gdynianką, stąd mam nadzieję, że damy radę, tak jak w przypadku Ejmi i jako Trójmiasto pomożemy jej choć trochę!

• 3 months later...
Posted

To tak w skrócie ;)
U nas, czyli u mnie dużo pracy STOP Synek w szpitalu na rehabilitacji STOP aparat w Olsztynie leży odłogiem STOP Galeria na pewno odżyje STOP ...tylko nie wiem kiedy :roll:

Posted

cropka napisał(a):
To tak w skrócie ;)
U nas, czyli u mnie dużo pracy STOP Synek w szpitalu na rehabilitacji STOP aparat w Olsztynie leży odłogiem STOP Galeria na pewno odżyje STOP ...tylko nie wiem kiedy :roll:

Telegraficzny skrót, ale wsio jasne.
Zdrowia dla synka!
Bo to wydaje się w tej chwili najwazniejsze:)

pzdr.