Jump to content
Dogomania

Pręgowana galeria-czyli Miyamoto & Co.

Recommended Posts

Posted

cropka napisał(a):
A ja jestem uziemiona :placz: z małym w domku siedzę, nawet z psami i na zakupy wychodzę w biegu. W tygodniu babcia się zajmuje małym, jak jestem w pracy. Ale w weekend dla mojego widzimisię(wystawa) nie przyjdzie do niego.

Wiem jak to jest.....
Szkoda, że babcia nie da się namówić

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Zdrowia dla Ciebie i Malucha:)
My tez jestesmy w sobotę na wystawie...
Ale jak nie uda się spotkac - trudno...

Pzdr.

Już pewnie jesteście. Ech szkoda mi tej wystawy, sama psa nie chciałam wystawiać, ale bardzo mi zależało, zęby towarzysko sobie wpaść. :-(

Posted

Kasia_i_Łukasz napisał(a):
I od nas Kochana przyjmij moc pozytywnej energii! :buzi: Dużo zdrówka i dalszej wytrwałości, bo dzielna z Ciebie babeczka! :glaszcze:

Dzięki za odwiedziny :p i wsparcie :buzi:. Nie powiem, że jest lekko, ale właściwie ja nie mam na co narzekać, trochę więcej na głowie tylko. To Artuś po operacji, w gipsie do pasa musi się męczyć w te upały :placz:. Ale dzielnie wszystko znosi, choć smutny jest.
Jeszcze trochę i wszystko się ułoży :p ja nie przyjmuję nawet do wiadomości innej opcji. Będę miała szczęśliwe dziecko, które będzie mogło chodzić, biegać i skakać. Po prostu tak musi być.

Posted

M&S napisał(a):
Przesyłamy pozytywne myśli. Musi być dobrze!!!!!

Dzięki kochane :p

jamnicze napisał(a):
miłej i spokojnej nocki życzę.
:)

Dzięki :p

Posted

M&S napisał(a):
Niech się uda:)

Angelika_Roser napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]ja też czekam na fotki Tygrysa :razz:[/FONT]

No niestety się nie udało :shake: echhh. Też bym sobie łobuza chętnie obfociła...

gosiaja napisał(a):
spokojnego piątku

M&S napisał(a):
Doberek:):)

Dobrego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy :p

Asiaczek napisał(a):
Czemu tutaj taka cisza...?

pzdr.

A tak jakoś nie ma o czym pisać za bardzo. Wszystko leci swoim torem powolutku.
... a poza tym mam opory czasem przed pisaniem tu, bo jest osoba, która szpiegując mój profil na Dogo i czytając tą galerię stara się być na bieżąco z tym, co się u mnie dzieje.
Cóż, są ludzie, którzy nie potrafią żyć własnym życiem.

W każdym bądź razie u nas wszystko ok, tylko czasu trochę mało. Niedługo mamy zdjęcie gipsu i dalszą walkę, ale ja jestem dobrej myśli. Poza brakiem czasu i podłym choróbskiem wszystko właściwie fajnie się układa :p. W końcu twardziele jesteśmy :lol:, no !!

Miłej nocki wszystkim :loveu:

• 1 month later...
Posted

[quote name='gosiaja']no cóż to będziemy dalej cierpliwie czekać na zdjęcia

dużo zdrówka i miłego dzionka

[quote name='M&S']Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia:):)

[quote name='Asiaczek']Zdrówka, zdrówka dla wszystkich w domu:)

Pzdr.

[quote name='jamnicze']Trzymaj się dzielna kobieto i głaskanka dla futrzaka.

[quote name='Agappe']my również życzymy dużo zdrówka!!! i uśmiechu na twarzy..

Dzięki dziewczyny :loveu:
Artuś już bez gipsu, więc jest trochę łatwiej. Nadrabia zaległości w szkole w tempie ekspresowym, póki co nauczycielka przychodzi do domu, ale mam nadzieję, że od przyszłego roku mały będzie już mógł znów chodzić do szkoły :p. Za dwa tygodnie lekarze zdecydują, czy mały dostanie pozwolenie na pionizację, póki co jeździ na wózku na spacerki, a to już i tak dla niego duża radość-wreszcie moze wychodzić z domu :).
A my z Miyamotkiem dziś byliśmy na jesiennym spacerze i wreszcie mamy kilka marnych zdjęć, zebyście nie zapomniały, jak wyglądamy ;).

Ulubiona pozycja spacerowa Miśka, wystarczy, że kucnę, a już przylepa przyłazi się tulić i robi przy tym wyjątkowo nietwarzowe miny :lol:

A zaraz potem do góry podwoziem :lol: