M&S Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 cropka napisał(a):A ja jestem uziemiona :placz: z małym w domku siedzę, nawet z psami i na zakupy wychodzę w biegu. W tygodniu babcia się zajmuje małym, jak jestem w pracy. Ale w weekend dla mojego widzimisię(wystawa) nie przyjdzie do niego. Wiem jak to jest..... Szkoda, że babcia nie da się namówić Quote
Asiaczek Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Zdrowia dla Ciebie i Malucha:) My tez jestesmy w sobotę na wystawie... Ale jak nie uda się spotkac - trudno... Pzdr. Quote
cropka Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Asiaczek napisał(a):Zdrowia dla Ciebie i Malucha:) My tez jestesmy w sobotę na wystawie... Ale jak nie uda się spotkac - trudno... Pzdr. Już pewnie jesteście. Ech szkoda mi tej wystawy, sama psa nie chciałam wystawiać, ale bardzo mi zależało, zęby towarzysko sobie wpaść. :-( Quote
Kasia_i_Łukasz Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 I od nas Kochana przyjmij moc pozytywnej energii! :buzi: Dużo zdrówka i dalszej wytrwałości, bo dzielna z Ciebie babeczka! :glaszcze: Quote
cropka Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Kasia_i_Łukasz napisał(a):I od nas Kochana przyjmij moc pozytywnej energii! :buzi: Dużo zdrówka i dalszej wytrwałości, bo dzielna z Ciebie babeczka! :glaszcze: Dzięki za odwiedziny :p i wsparcie :buzi:. Nie powiem, że jest lekko, ale właściwie ja nie mam na co narzekać, trochę więcej na głowie tylko. To Artuś po operacji, w gipsie do pasa musi się męczyć w te upały :placz:. Ale dzielnie wszystko znosi, choć smutny jest. Jeszcze trochę i wszystko się ułoży :p ja nie przyjmuję nawet do wiadomości innej opcji. Będę miała szczęśliwe dziecko, które będzie mogło chodzić, biegać i skakać. Po prostu tak musi być. Quote
M&S Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Przesyłamy pozytywne myśli. Musi być dobrze!!!!! Quote
cropka Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 M&S napisał(a):Przesyłamy pozytywne myśli. Musi być dobrze!!!!! Dzięki kochane :p jamnicze napisał(a):miłej i spokojnej nocki życzę. :) Dzięki :p Quote
cropka Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Doberek wilczki :p Może w niedzielę uda mi się wyskoczyć z piesem na dłużej i porobić wreszcie jakieś zdjęcia do galerii :oops:. Quote
Angelika_Roser Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [FONT=Comic Sans MS]ja też czekam na fotki Tygrysa :razz:[/FONT] Quote
cropka Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 M&S napisał(a):Niech się uda:) Angelika_Roser napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]ja też czekam na fotki Tygrysa :razz:[/FONT] No niestety się nie udało :shake: echhh. Też bym sobie łobuza chętnie obfociła... gosiaja napisał(a):spokojnego piątku M&S napisał(a):Doberek:):) Dobrego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy :p Asiaczek napisał(a):Czemu tutaj taka cisza...? pzdr. A tak jakoś nie ma o czym pisać za bardzo. Wszystko leci swoim torem powolutku. ... a poza tym mam opory czasem przed pisaniem tu, bo jest osoba, która szpiegując mój profil na Dogo i czytając tą galerię stara się być na bieżąco z tym, co się u mnie dzieje. Cóż, są ludzie, którzy nie potrafią żyć własnym życiem. W każdym bądź razie u nas wszystko ok, tylko czasu trochę mało. Niedługo mamy zdjęcie gipsu i dalszą walkę, ale ja jestem dobrej myśli. Poza brakiem czasu i podłym choróbskiem wszystko właściwie fajnie się układa :p. W końcu twardziele jesteśmy :lol:, no !! Miłej nocki wszystkim :loveu: Quote
gosiaja Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 no cóż to będziemy dalej cierpliwie czekać na zdjęcia dużo zdrówka i miłego dzionka Quote
M&S Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia:):) Quote
Asiaczek Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Zdrówka, zdrówka dla wszystkich w domu:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Trzymaj się dzielna kobieto i głaskanka dla futrzaka. Quote
Agappe Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 my również życzymy dużo zdrówka!!! i uśmiechu na twarzy.. Quote
cropka Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 [quote name='gosiaja']no cóż to będziemy dalej cierpliwie czekać na zdjęcia dużo zdrówka i miłego dzionka [quote name='M&S']Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia:):) [quote name='Asiaczek']Zdrówka, zdrówka dla wszystkich w domu:) Pzdr. [quote name='jamnicze']Trzymaj się dzielna kobieto i głaskanka dla futrzaka. [quote name='Agappe']my również życzymy dużo zdrówka!!! i uśmiechu na twarzy.. Dzięki dziewczyny :loveu: Artuś już bez gipsu, więc jest trochę łatwiej. Nadrabia zaległości w szkole w tempie ekspresowym, póki co nauczycielka przychodzi do domu, ale mam nadzieję, że od przyszłego roku mały będzie już mógł znów chodzić do szkoły :p. Za dwa tygodnie lekarze zdecydują, czy mały dostanie pozwolenie na pionizację, póki co jeździ na wózku na spacerki, a to już i tak dla niego duża radość-wreszcie moze wychodzić z domu :). A my z Miyamotkiem dziś byliśmy na jesiennym spacerze i wreszcie mamy kilka marnych zdjęć, zebyście nie zapomniały, jak wyglądamy ;). Ulubiona pozycja spacerowa Miśka, wystarczy, że kucnę, a już przylepa przyłazi się tulić i robi przy tym wyjątkowo nietwarzowe miny :lol: A zaraz potem do góry podwoziem :lol: Quote
cropka Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Żeby nie było, że pręgus tylko się leni i oddaje masażom ;) Czasem trochę sobie też pobiega z uśmiechem na pysku Quote
Angelika_Roser Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [FONT="Comic Sans MS"] no jak gini normalnie.... hihihihi taki misiek przytulanka do wytarmoszenia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] http://img146.imageshack.us/my.php?image=dsc1269.jpg Quote
Recommended Posts