Jump to content
Dogomania

Pręgowana galeria-czyli Miyamoto & Co.

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='koniczynka1']Piękna tęcza!To wspaniale że udało ci się ją uchwycić!To na pewno znak że będziesz miała dużo szczęścia!Powodzenia!

[quote name='deer_1987']Piekny widok!

[quote name='Kaya']cropka my też mieliśmy takie piękny widok i to niebo ... ;)

[quote name='Asiaczek']Ja wierzę, że ta tęcza to dla Was znak, że będzie dobrze:)

pzdr.

Widzę, że nie tylko mnie zauroczyła tęcza :p. Oby rzeczywiście była zwiastunem szczęścia :multi:.

[quote name='kroboy1']Też bym taki chciał mieć wodopój xD

Mamy dwa takie wodopoje :p. Ten ze zdjęć jest w lesie, to Potok Oliwski niedaleko swojego źródła, także woda czyściutka.
Drugi wodopój mamy niedaleko morza, niewielki strumyk wypływa spod ziemii. I tam woda czyściutka, więc piesy mogą się poić po spacerowych szaleństwach.

Posted

[quote name='Asiaczek']A dzisiaj juz wtorek - jakies news'y...?

Pzdr.[/QUOTE]

Hmm chyba nie ma za dużo news'ów :roll:
Wszystko po staremu, wycieczek po lekarzach z małym ciąg dalszy, ale powoli zaczyna się jakiekolwiek leczenie. Od czwartku zaczynamy rehabilitację, we wtorek konsultacja w Warszawie, w planach konsultacja z jeszcze jednym specjalistą, ale to już w Gdańsku.
Wtorkową konsultację mamy na 18.30, więc wcześniej zwiedzimy sobie stolicę. Jak tam remont :razz:?
No i razem z Arturkiem wpadniemy przy okazji towarzysko na wystawę w Olsztynie :razz:.

Posted

Zabiegani jestescie.. ja za 2 tyg mam troche pracy dostac to bede mogla wreszcie na sterylke sherry uzbierac, koszty tu ogromne ok 2700 jak przeliczysz... mam pozyczke za szkole co idzie na rachunki i nie starcza nigdy na nic innego.. ale wpadla praca na wakacje to trzeba wreszcie ciachnac ja bo nie jest okej jak zawsze ma urojona

Posted

cropka, a zostajecie w Olsztynie do finałów? Mielibyście ewentualnie jedno miejsce dla jednej osoby bez psa? Taks się składa, ze ja też postanowiłam towarzysko wpaść na wystawę do Olsztyna :)

Posted

[quote name='Kaya']cropka, a zostajecie w Olsztynie do finałów? Mielibyście ewentualnie jedno miejsce dla jednej osoby bez psa? Taks się składa, ze ja też postanowiłam towarzysko wpaść na wystawę do Olsztyna :)

Nie wiem jak z finałami. Wystawa jest częściowo "przy okazji". Do Olsztyna jedziemy już w sobotę, w niedzielę zaliczamy wystawę, we wtorek jedziemy na jeden dzień do Warszawy i w środę wracamy z Olsztyna do Gdańska.
Możliwe, że znalazłoby się miejsce w samochodzie, w sobotę do Olsztyna, jeśli by Ci pasowało. Nie jestem pewna, bo sama nie mam samochodu, więc jesteśmy wożeni przez nasze dobre dusze ;).

Posted

[quote name='cropka']Hmm chyba nie ma za dużo news'ów :roll:
Wszystko po staremu, wycieczek po lekarzach z małym ciąg dalszy, ale powoli zaczyna się jakiekolwiek leczenie. Od czwartku zaczynamy rehabilitację, we wtorek konsultacja w Warszawie, w planach konsultacja z jeszcze jednym specjalistą, ale to już w Gdańsku.
Wtorkową konsultację mamy na 18.30, więc wcześniej zwiedzimy sobie stolicę. Jak tam remont :razz:?
No i razem z Arturkiem wpadniemy przy okazji towarzysko na wystawę w Olsztynie :razz:.[/QUOTE]
Co do tej W-wy to dam znac. Musze tylko dokopać się do notesu, a to dopiero mogę zrobic ppłd.Pzdr.

• 4 weeks later...
Posted

No i w końcu w Warszawie byliśmy tylko chwilę na konsultacji, następnego dnia już mały był na oddziale w szpitalu w Otwocku, więc ani zwiedzania Warszawy nie było, ani na wystawę na dałam rady wpaść :shake:.
Psich zdjęć nie ma, bo ostatnio dużo mam na głowie i dłuższe spacery się nie zdarzają. Zamiast psów fotka akwarium, o którą usilnie dopominała się Deer :eviltong:.
Tak więc ze szczególną dedykacją dla naszej emigrantki ;) moje akwarium. Kiedyś zrobię lepszą fotkę.

Zdjęcie niestety po skosie, bo inaczej się w szybie odbijałam :lol:.

• 3 weeks later...
Posted

Trzymajcie sie cieplutko! I zdrowie Wam wysylam!

Nie martw sie ze nie piszesz tu, wiadomo ze masz teraz duzo na glowie. Jest tu kilka osob co wpada Wam cos zyczyc albo pozdrowic, pamietamy o Was :)

Posted

[quote name='cropka']Ostatnio jakoś nie chce mi się pisać, nie bijcie :shake:.
Mały po operacji, od poniedziałku w domku.
W domu mały leżący, wymaga pomocy we wszystkim, a do tego praca - umieram. A już po urlopie.
Zapomniałam wziąć aparatu na urlop, więc zdjęć 0 :placz:.

Przy okazji proszę o podbijanie bazarku
http://www.dogomania.pl/threads/190726-PSIA-SESJA-ZDJ%C4%98CIOWA-Tr%C3%B3jmiasto-Olsztyn-do-19.08

Zdrowia życzymy!!!!!

A czy nie powinnaś być na L-4? (opieka nad dzieckiem)

Bylam na bazarku, podoba mi się. Szkoda tylko, że jesteś tak daleko:placz: bo chętnie bym Cię wykorzystała:evil_lol:

Posted

M&S napisał(a):
Zdrowia życzymy!!!!!

A czy nie powinnaś być na L-4? (opieka nad dzieckiem)

Bylam na bazarku, podoba mi się. Szkoda tylko, że jesteś tak daleko:placz: bo chętnie bym Cię wykorzystała:evil_lol:

Leczenie jeszcze nie jest skończone,a w ciągu roku jest ograniczona ilość dni zwolnienia do wykorzystania. Kiedy nie muszę - nie biorę. Nie wiem czy nie będę potem potrzebować.
No szkoda, że rzadko bywam w Warszawie. Kiedyś Was pewnie odwiedzę :p z aparatem, tak jakoś przy okazji.

Posted

cropka napisał(a):
Leczenie jeszcze nie jest skończone,a w ciągu roku jest ograniczona ilość dni zwolnienia do wykorzystania. Kiedy nie muszę - nie biorę. Nie wiem czy nie będę potem potrzebować.
No szkoda, że rzadko bywam w Warszawie. Kiedyś Was pewnie odwiedzę :p z aparatem, tak jakoś przy okazji.

Niestety ograniczona......

My będziemy w sobotę w Sopocie:)

Posted

A ja jestem uziemiona :placz: z małym w domku siedzę, nawet z psami i na zakupy wychodzę w biegu. W tygodniu babcia się zajmuje małym, jak jestem w pracy. Ale w weekend dla mojego widzimisię(wystawa) nie przyjdzie do niego.