Agappe Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 cropka napisał(a):Dziękuję w imieniu Miśka za życzenia :p. U mnie z nogą się wyjaśniło. Wczoraj byłam u ogólnego na kontroli i dał skierowanie do ortopedy. Dziś byłam u ortopedy, złapał się za głowę i wysłał od razu do chirurga. A chrurg powiedział, że to zakrzepica i kazał się kłuć prze trzy tygodnie zastrzykami przeciwzakrzepowymi. Ja to mam jakiegos pecha :shake:, no ale dobrze, że już wiadomo co to. Ciężki dzień mam za sobą. ale Ty przynajmniej męża masz [SIZE="1"](tak przynajmniej mi się wydaję:roll:), bo ja jak 2 lata temu poszlam do ortopedy to mi powiedział, żebym sobie szybko męża znalazła, bo zaraz się rozsypie i wtedy to mnie żaden nie zechce :evil_lol::evil_lol: tak czy inaczej dużo zdrówka!! Quote
cropka Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Agappe napisał(a):ale Ty przynajmniej męża masz (tak przynajmniej mi się wydaję:roll:), bo ja jak 2 lata temu poszlam do ortopedy to mi powiedział, żebym sobie szybko męża znalazła, bo zaraz się rozsypie i wtedy to mnie żaden nie zechce :evil_lol::evil_lol: tak czy inaczej dużo zdrówka!! Fajny ortopeda :lol:. Męża nie posiadam, chyba że były mąż też się liczy. Qrde teraz to mnie zmartwiłaś, biorę się ostro za szukanie męża ;). Chociaż z nogą lepiej, więc chyba czas aż tak nie goni :evil_lol: . Quote
M&S Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Widzę, że cel wytyczony;);) Witanko słoneczne:) Quote
cropka Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Maks i Spark napisał(a):Widzę, że cel wytyczony;);) Witanko słoneczne:) No w końcu dobry plan do połowa sukcesu :lol: ;). Quote
M&S Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 cropka napisał(a):No w końcu dobry plan do połowa sukcesu :lol: ;). Jasna sprawa:) Quote
cropka Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 U nas niewesoło, ja cały czas leczę zakrzepicę, zastrzyki już od ponad trzech miesięcy... noga raz lepiej raz gorzej, ale nie jest źle. Niestety u synka dużo gorzej :-( już nie mam siły na to wszystko. Mały choruje na poważne schorzenie stawu biodrowego. Co tydzień coraz gorsze rzeczy słyszę od lekarzy. Na razie chodzi o kulach i nie używa nogi, niedługo dowiemy się czy ordynator ortopedii zdecyduje się na operację - trzymajcie kciuki, bo jeśli jest zbyt kiepsko na operację...to dobrze już nie będzie. W związku z tym odpadają nam z Miśkiem w tym roku wszystkie wystawy(kasa, kasa, kasa :shake:), pojawię się na kilku towarzysko, więc może się spotkamy z niektórymi z Was. Psychicznie nie mam na nic teraz siły, na wypady z piesem czasu brak, więc galeria będzie zaniedbana :roll:. Quote
taxelina Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Trzymajcie sie! a ja trzymam kciuki ze zla passa pojdzie sobie od Was! Quote
Asiaczek Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 cropka napisał(a):U nas niewesoło, ja cały czas leczę zakrzepicę, zastrzyki już od ponad trzech miesięcy... noga raz lepiej raz gorzej, ale nie jest źle. Niestety u synka dużo gorzej :-( już nie mam siły na to wszystko. Mały choruje na poważne schorzenie stawu biodrowego. Co tydzień coraz gorsze rzeczy słyszę od lekarzy. Na razie chodzi o kulach i nie używa nogi, niedługo dowiemy się czy ordynator ortopedii zdecyduje się na operację - trzymajcie kciuki, bo jeśli jest zbyt kiepsko na operację...to dobrze już nie będzie. W związku z tym odpadają nam z Miśkiem w tym roku wszystkie wystawy(kasa, kasa, kasa :shake:), pojawię się na kilku towarzysko, więc może się spotkamy z niektórymi z Was. Psychicznie nie mam na nic teraz siły, na wypady z piesem czasu brak, więc galeria będzie zaniedbana :roll:. Oj, Cropko, to nie dobrze... nie wiedziałam, że jest aż tak źle. Ale musisz jakoś dawać sobie radę. Mocno zaciskam kciuki za Twoje siły, zdrowie syna i Pregowanego Pana. A jak tam u suni? Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Witaj Cropeczko, dzięki za miłe towarzystwo w DM, i pamiętaj, że my jesteśmy niedaleko więc jakbyś miała ochotę na pogaduchy albo nawet mały spacerek, to dzwoń :) Quote
Asiaczek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 No i jakie wieści od ortopedy? Jak Wasze samopoczucie? pzdr. Quote
cropka Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Asiaczek napisał(a):Oj, Cropko, to nie dobrze... nie wiedziałam, że jest aż tak źle. Ale musisz jakoś dawać sobie radę. Mocno zaciskam kciuki za Twoje siły, zdrowie syna i Pregowanego Pana. A jak tam u suni? Pzdr. Dzięki za kciuki, przydadzą się. Jeśli chodzi o mnie, to jest wreszcie poprawa. Już tylko prochy, wreszcie nie muszę się kłuć!!! Jeśli chodzi o Arturka - ordynator zdecydował się na operację, nie naprawi ona stawu, ale na pewno pomoże. Na początku lipca mamy jeszcze konsultację z bardzo dobrym ortopedą w Warszawie, może się spotkamy :cool3:. Jeśli chodzi o sunię - nie wiem co u niej. Jak się zobaczymy, to pogadamy ;). jamnicze napisał(a):Witaj Cropeczko, dzięki za miłe towarzystwo w DM, i pamiętaj, że my jesteśmy niedaleko więc jakbyś miała ochotę na pogaduchy albo nawet mały spacerek, to dzwoń :) To ja dziękuję za towarzystwo :p dawno się nie widziałyśmy. Mam dwa Twoje numery i nie wiem, który jest dobry :roll:? My w ten weekend piszemy się na spacerek jakby co :p. Maks i Spark napisał(a):Zdrówka życzymy......musi być dobrze A. Dzięki. Też tak sobie powtarzam. Na razie walczymy, niedługo zaczynamy rehabilitację, czekamy też na termin operacji i szykujemy się na konsultację. Asiaczek napisał(a):No i jakie wieści od ortopedy? Jak Wasze samopoczucie? pzdr. Ortopeda na operację się zdecydował, a my powoli się oswajamy z chorobą..choć łatwo nie jest. Arturek jest żywym i radosnym dzieckiem, a teraz musi chodzić o kulach, nie wolno skakać, szaleć. Na szczęście udało nam się zaliczyć pierwszą klasę :p z bardzo ładnymi ocenami. Mały przez chorobę opuścił dużo zajęć i musiał zdawać dodatkowe egzaminy, ale poszło super(5,6,6,6:multi:) i już ma wakacje. Quote
cropka Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 A teraz żeby nie było, ze tak zupełnie zaniedbałam psa i galerię ;) spacerek z ostatniego weekendu. W ramach zadośćuczynienia za długie milczenie JEDEN PRĘGUS GRATIS. Bushi :cool3: Chłopaki razem :p Ostre hamowanie ;) Misiek :loveu: Quote
cropka Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 deer_1987 napisał(a):Gratulacje dla Artura! Dzięki, przekażę jutro :p. Bałam się, że mały przez to wszystko może nie zdać do następnej klasy, ale na szczęście wszystkjo poszło dobrze. Zdjęcia c.d. Misiek przy wodopoju :eviltong: Buszek przy wodopoju :eviltong: Wyścigi :lol: W galerii gościnnie wystąpił BUSHI, któy żegna się pięknym uśmiechem ;) Quote
taxelina Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Przepiekny usmiech goscia :) Ale i Misiek tak misiowato wyszedl :) Quote
Asiaczek Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 cropka napisał(a):Dzięki za kciuki, przydadzą się. Jeśli chodzi o mnie, to jest wreszcie poprawa. Już tylko prochy, wreszcie nie muszę się kłuć!!! Jeśli chodzi o Arturka - ordynator zdecydował się na operację, nie naprawi ona stawu, ale na pewno pomoże. Na początku lipca mamy jeszcze konsultację z bardzo dobrym ortopedą w Warszawie, może się spotkamy :cool3:. Jeśli chodzi o sunię - nie wiem co u niej. Jak się zobaczymy, to pogadamy ;). Ortopeda na operację się zdecydował, a my powoli się oswajamy z chorobą..choć łatwo nie jest. Arturek jest żywym i radosnym dzieckiem, a teraz musi chodzić o kulach, nie wolno skakać, szaleć. Na szczęście udało nam się zaliczyć pierwszą klasę :p z bardzo ładnymi ocenami. Mały przez chorobę opuścił dużo zajęć i musiał zdawać dodatkowe egzaminy, ale poszło super(5,6,6,6:multi:) i już ma wakacje. To daj znac, kiedy będziecie w W-wie. Może moje mieszkanie juz będzie PO remoncie (walczę z nim od ponad miesiąca) i wtedy wpadniecie na kilka chwil. Brawa dla Artura za cudne oceny! Eh, żebym to ja takie miała;) Dzięki za fotki ze spaceru; takie klony pręgowane:) Pzdr. Quote
Ostkowna Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 zdrówka życzymy. śliczne te pręgusie. pozdrawiam :) Quote
gosiaja Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 jak fajnie widzieć znany pysk :) gratulacje dla Artura i dużo zdrówka dla was :) Quote
M&S Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Cudne pychole:) Gratulujemy pięknej cenzurki!!!! Zdrowia, zdrowia, zdrowia..... Dobrego dnia Quote
cropka Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 [quote name='Ostkowna']zdrówka życzymy. śliczne te pręgusie. pozdrawiam :)[/QUOTE] Dziękujemy :p [quote name='gosiaja']jak fajnie widzieć znany pysk :) gratulacje dla Artura i dużo zdrówka dla was :)[/QUOTE] Gratulacje przekazane, Artur kazał podziękować :p [quote name='Maks i Spark']Cudne pychole:) Gratulujemy pięknej cenzurki!!!! Zdrowia, zdrowia, zdrowia..... Dobrego dnia[/QUOTE] No dziś dopiero świadectwo odebrane, w pierwszej klasie ocen nie wpisują - są oceny opisowe, ale też całkiem ładne :p A zdrówko...mam nadzieję, że niedługo do nas wróci :roll:. Quote
cropka Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 A taki piękny widok wczoraj wieczorem miałam z okna :-o zdjęcie niestety nie oddaje nawet w połowie uroku tęczy :shake:. Quote
koniczynka1 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Piękna tęcza!To wspaniale że udało ci się ją uchwycić!To na pewno znak że będziesz miała dużo szczęścia!Powodzenia! Quote
Recommended Posts