Jump to content
Dogomania

Pręgowana galeria-czyli Miyamoto & Co.

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Serdecznie dziękujemy za piękne życzenia i my od siebie składamy serdeczne życzenia wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich odwiedzających naszą galerię.

• 4 weeks later...
Posted

Na specjalne życzenie Kasi i Łukasza fociłam dziś Miśka. Brudny jak prosię i cały wyliniały(no na doopce jeszcze linieje), ale jak mus to mus. Każą to trzeba focić :lol:. Niestety jakość słaba, bo światło było okropne-słońce zwiało za chmury:shake:.

Posted

I ciąg dalszy fotek:

A po bieganiu chwilkę poćwiczyliśmy. W końcu kiedyś pręgus zarośnie futrem(tak się łudzę) i będzie można go pokazać :lol: . A póki co fotki wyliniałego brudaska :loveu:.

Posted

brrr cropka jak patrzę na ciebie w tych cieniutkich rajstopkach na tym mrozie to aż mi zimno ;) Misiek super mam wrażenie że chłopak nabrał trochę masy :)

Posted

brrr cropka jak patrzę na ciebie w tych cieniutkich rajstopkach na tym mrozie to aż mi zimno ;) Misiek super mam wrażenie że chłopak nabrał trochę masy :)

Posted

[quote name='Kateczka']gzie wyliniały...ja tu nic nie widzę...na mojej wiewiórze widać ale wasze prążki ukrywają wszystko :)

No ja widzę. Choćby klatka z przodu-skórę widać, a na doopce pełno kłaczków :evil_lol:. Prążki niczego nie ukrywają w okresie największego linienia. Bo na ciemnym tle widać multum jasnych wypadających kłaczków podszerstka. Na szczęście Misiek kończy już linieć-została już tylko doopka-zawsze linieje na końcu.

[quote name='Kaya']brrr cropka jak patrzę na ciebie w tych cieniutkich rajstopkach na tym mrozie to aż mi zimno ;) Misiek super mam wrażenie że chłopak nabrał trochę masy :)
Te rajstopki wcale takie cieniutkie nie były...no i było 0 stopni :p. Misiek nabrał masy, w końcu niedługo kończy 3 latka to moje maleństwo :loveu:.

[quote name='Kasia_i_Łukasz']Widzę, że warto było zmobilizować Cropkę do focenia :evil_lol: Fantastyczne ujęcia w ruchu a na dwóch ostatnich fotkach Misiek prezentuje się rewelacyjnie! :loveu:
No warto było, warto. Chociaż na to focenie już wcześniej byłam umówiona :evil_lol:. Dziękujemy za komplementy :p. Misiek bardzo wydoroślał i zmężniał przez ostatni rok i rzeczywiście tą różnicę widać na fotkach.

Guest Madziadalena
Posted

Misiek zabójczo przystojny, dumna postawa Samuraja i piękne kolory :loveu:

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Zdjęcia przecudne ! Cropka a ringóweczką macie japońską?! :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Dziękujemy :p ringóweczka japońska.

[quote name='Madziadalena']Misiek zabójczo przystojny, dumna postawa Samuraja i piękne kolory :loveu:

No mi się normalnie pies Waszych w komplementach rozpłynie.:lol:

[quote name='Asiaczek']Misiek jakis taki duży i ... misiowaty się zrobił:)
Postawa iście wystawowa. Liczę w tym roku na jakies spotkanko wystawowe. Umowa stoi?

Pzdr.

Zmisił się bardziej, to fakt :cool3:. No koniecznie musimy zahaczyć razem o jakąś wystawę, jeszcze pamiętam jak mi Twoje ciacho smakowało :eviltong:.

Posted

[quote name='Asiaczek']Wybieramy się wstępnie do Sopotu, Białego...

Pzdr.[/QUOTE]

W takim razie w Sopocie na pewno się zobaczymy. Nie wiem czy z Miśkiem, bo w zeszłym roku był tak łysy, ze wstyd było go pokazać :evil_lol:. Najwyżej pokibicuję baskom i pomogę nosić toboły :lol: chociaż na to się w zeszłym roku przydałam :cool3:.

Posted

[quote name='jamnicze']Hej, hej, miło Miśka znowu zobaczyć :)

Hej Musimy się umówić na dłuższy spacerek, jak będzie cieplej. Od jakiegoś czasu znów mieszkamy na Przymorzu, więc na pewno okazje do spacerków będą .

Posted

[quote name='cropka']W takim razie w Sopocie na pewno się zobaczymy. Nie wiem czy z Miśkiem, bo w zeszłym roku był tak łysy, ze wstyd było go pokazać :evil_lol:. Najwyżej pokibicuję baskom i pomogę nosić toboły :lol: chociaż na to się w zeszłym roku przydałam :cool3:.[/QUOTE]
Ej, no nie mów tak! Sama Wasza obecnośc była dla nas bardzo miła:)

Pzdr.

Posted

[quote name='cropka']Hej Musimy się umówić na dłuższy spacerek, jak będzie cieplej. Od jakiegoś czasu znów mieszkamy na Przymorzu, więc na pewno okazje do spacerków będą .
No to będzie więcej okazji, jak będziesz miała czas i chęć daj znać :)

Posted

[quote name='jamnicze']No to będzie więcej okazji, jak będziesz miała czas i chęć daj znać :)[/QUOTE]

Na pewno dam znać :). Ten weekend mam zaplanowany, następny prawdopodobnie też, ale w kolejny możemy się umówić. Może już będzie cieplej :p i Sajdunia nie będzie marzła na spacerku :loveu:.

Posted

[quote name='cropka']I ciąg dalszy fotek:

A po bieganiu chwilkę poćwiczyliśmy. W końcu kiedyś pręgus zarośnie futrem(tak się łudzę) i będzie można go pokazać :lol: . A póki co fotki wyliniałego brudaska :loveu:.

pozdrawiam serdecznie - obejrzałam z dużym zainteresowaniem galerię do strony 18 i 2 ostatnie -więcej już kiedy indziej :lol:
b.mi się tu podoba :lol: kociczka Seji -cudowniutka i cudownie , że się jej tak bardzo poszczęściło :multi:
Rysujesz Cropka prześlicznie !!! - a obrazek Miyamoto w wykonaniu Twojej psaipsiółki tez cudny !!!
nostalgia mnie dopadla na widok jesiennych pejzarzy z parku oliwskiego (w jakiej dzielnicy Trojmiasta mieszkasz?)
no a te fotki wyzej 'zacytowane ' super i Miyamoto pięknie wygląda :lol:
Synka masz wspaniałego i jeszcze raz pozdrawiam i będę tu zaglądać .

Posted

[quote name='AKITY-HalneWzgórze']pozdrawiam serdecznie - obejrzałam z dużym zainteresowaniem galerię do strony 18 i 2 ostatnie -więcej już kiedy indziej :lol:
b.mi się tu podoba :lol: kociczka Seji -cudowniutka i cudownie , że się jej tak bardzo poszczęściło :multi:
Rysujesz Cropka prześlicznie !!! - a obrazek Miyamoto w wykonaniu Twojej psaipsiółki tez cudny !!!
nostalgia mnie dopadla na widok jesiennych pejzarzy z parku oliwskiego (w jakiej dzielnicy Trojmiasta mieszkasz?)
no a te fotki wyzej 'zacytowane ' super i Miyamoto pięknie wygląda :lol:
Synka masz wspaniałego i jeszcze raz pozdrawiam i będę tu zaglądać .

Zapraszamy do naszej galerii, zapraszamy jak najczęściej! Postaram się teraz częściej wrzucać zdjęcia :p. Mieszkamy na przymorzu, a Park Oliwski jest przepiękny, całe życie mieszkam blisko, ale chyba nigdy mi się nie znudzi.
Miśkowi przekażę komplementy:lol:, a z synka to już kawał bestii-do pierwszej klasy już chodzi :p.