Shirai - Koki Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 ZYCZENIA SWIATECZNE I NOWOROCZNE !!! http://www.dogomania.pl/threads/176140-Swieta-Bozego-Narodzenia-i-Nowy-Rok-2010?p=13742719#post13742719 Quote
cropka Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Serdecznie dziękujemy za piękne życzenia i my od siebie składamy serdeczne życzenia wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich odwiedzających naszą galerię. Quote
Asiaczek Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Gadały Misiek z Lirką coś w Wigilię? Pzdr. Quote
cropka Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 Na specjalne życzenie Kasi i Łukasza fociłam dziś Miśka. Brudny jak prosię i cały wyliniały(no na doopce jeszcze linieje), ale jak mus to mus. Każą to trzeba focić :lol:. Niestety jakość słaba, bo światło było okropne-słońce zwiało za chmury:shake:. Quote
cropka Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 I ciąg dalszy fotek: A po bieganiu chwilkę poćwiczyliśmy. W końcu kiedyś pręgus zarośnie futrem(tak się łudzę) i będzie można go pokazać :lol: . A póki co fotki wyliniałego brudaska :loveu:. Quote
Kateczka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 gzie wyliniały...ja tu nic nie widzę...na mojej wiewiórze widać ale wasze prążki ukrywają wszystko :) Quote
Kaya Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 brrr cropka jak patrzę na ciebie w tych cieniutkich rajstopkach na tym mrozie to aż mi zimno ;) Misiek super mam wrażenie że chłopak nabrał trochę masy :) Quote
Kaya Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 brrr cropka jak patrzę na ciebie w tych cieniutkich rajstopkach na tym mrozie to aż mi zimno ;) Misiek super mam wrażenie że chłopak nabrał trochę masy :) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Widzę, że warto było zmobilizować Cropkę do focenia :evil_lol: Fantastyczne ujęcia w ruchu a na dwóch ostatnich fotkach Misiek prezentuje się rewelacyjnie! :loveu: Quote
cropka Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 [quote name='Kateczka']gzie wyliniały...ja tu nic nie widzę...na mojej wiewiórze widać ale wasze prążki ukrywają wszystko :) No ja widzę. Choćby klatka z przodu-skórę widać, a na doopce pełno kłaczków :evil_lol:. Prążki niczego nie ukrywają w okresie największego linienia. Bo na ciemnym tle widać multum jasnych wypadających kłaczków podszerstka. Na szczęście Misiek kończy już linieć-została już tylko doopka-zawsze linieje na końcu. [quote name='Kaya']brrr cropka jak patrzę na ciebie w tych cieniutkich rajstopkach na tym mrozie to aż mi zimno ;) Misiek super mam wrażenie że chłopak nabrał trochę masy :) Te rajstopki wcale takie cieniutkie nie były...no i było 0 stopni :p. Misiek nabrał masy, w końcu niedługo kończy 3 latka to moje maleństwo :loveu:. [quote name='Kasia_i_Łukasz']Widzę, że warto było zmobilizować Cropkę do focenia :evil_lol: Fantastyczne ujęcia w ruchu a na dwóch ostatnich fotkach Misiek prezentuje się rewelacyjnie! :loveu: No warto było, warto. Chociaż na to focenie już wcześniej byłam umówiona :evil_lol:. Dziękujemy za komplementy :p. Misiek bardzo wydoroślał i zmężniał przez ostatni rok i rzeczywiście tą różnicę widać na fotkach. Quote
Guest Madziadalena Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Misiek zabójczo przystojny, dumna postawa Samuraja i piękne kolory :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Zdjęcia przecudne ! Cropka a ringóweczką macie japońską?! :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Misiek jakis taki duży i ... misiowaty się zrobił:) Postawa iście wystawowa. Liczę w tym roku na jakies spotkanko wystawowe. Umowa stoi? Pzdr. Quote
cropka Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Zdjęcia przecudne ! Cropka a ringóweczką macie japońską?! :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Dziękujemy :p ringóweczka japońska. [quote name='Madziadalena']Misiek zabójczo przystojny, dumna postawa Samuraja i piękne kolory :loveu: No mi się normalnie pies Waszych w komplementach rozpłynie.:lol: [quote name='Asiaczek']Misiek jakis taki duży i ... misiowaty się zrobił:) Postawa iście wystawowa. Liczę w tym roku na jakies spotkanko wystawowe. Umowa stoi? Pzdr. Zmisił się bardziej, to fakt :cool3:. No koniecznie musimy zahaczyć razem o jakąś wystawę, jeszcze pamiętam jak mi Twoje ciacho smakowało :eviltong:. Quote
Asiaczek Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Wybieramy się wstępnie do Sopotu, Białego... Pzdr. Quote
cropka Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [quote name='Asiaczek']Wybieramy się wstępnie do Sopotu, Białego... Pzdr.[/QUOTE] W takim razie w Sopocie na pewno się zobaczymy. Nie wiem czy z Miśkiem, bo w zeszłym roku był tak łysy, ze wstyd było go pokazać :evil_lol:. Najwyżej pokibicuję baskom i pomogę nosić toboły :lol: chociaż na to się w zeszłym roku przydałam :cool3:. Quote
Angelika_Roser Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Zazdrościmy ringoweczki, oj zazdrościmy :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]może my jakąś made in china dorwiemy :evil_lol:[/FONT] Quote
jamnicze Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Hej, hej, miło Miśka znowu zobaczyć :) Quote
cropka Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='jamnicze']Hej, hej, miło Miśka znowu zobaczyć :) Hej Musimy się umówić na dłuższy spacerek, jak będzie cieplej. Od jakiegoś czasu znów mieszkamy na Przymorzu, więc na pewno okazje do spacerków będą . Quote
Asiaczek Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='cropka']W takim razie w Sopocie na pewno się zobaczymy. Nie wiem czy z Miśkiem, bo w zeszłym roku był tak łysy, ze wstyd było go pokazać :evil_lol:. Najwyżej pokibicuję baskom i pomogę nosić toboły :lol: chociaż na to się w zeszłym roku przydałam :cool3:.[/QUOTE] Ej, no nie mów tak! Sama Wasza obecnośc była dla nas bardzo miła:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='cropka']Hej Musimy się umówić na dłuższy spacerek, jak będzie cieplej. Od jakiegoś czasu znów mieszkamy na Przymorzu, więc na pewno okazje do spacerków będą . No to będzie więcej okazji, jak będziesz miała czas i chęć daj znać :) Quote
cropka Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='jamnicze']No to będzie więcej okazji, jak będziesz miała czas i chęć daj znać :)[/QUOTE] Na pewno dam znać :). Ten weekend mam zaplanowany, następny prawdopodobnie też, ale w kolejny możemy się umówić. Może już będzie cieplej :p i Sajdunia nie będzie marzła na spacerku :loveu:. Quote
AKITY-HalneWzgórze Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='cropka']I ciąg dalszy fotek: A po bieganiu chwilkę poćwiczyliśmy. W końcu kiedyś pręgus zarośnie futrem(tak się łudzę) i będzie można go pokazać :lol: . A póki co fotki wyliniałego brudaska :loveu:. pozdrawiam serdecznie - obejrzałam z dużym zainteresowaniem galerię do strony 18 i 2 ostatnie -więcej już kiedy indziej :lol: b.mi się tu podoba :lol: kociczka Seji -cudowniutka i cudownie , że się jej tak bardzo poszczęściło :multi: Rysujesz Cropka prześlicznie !!! - a obrazek Miyamoto w wykonaniu Twojej psaipsiółki tez cudny !!! nostalgia mnie dopadla na widok jesiennych pejzarzy z parku oliwskiego (w jakiej dzielnicy Trojmiasta mieszkasz?) no a te fotki wyzej 'zacytowane ' super i Miyamoto pięknie wygląda :lol: Synka masz wspaniałego i jeszcze raz pozdrawiam i będę tu zaglądać . Quote
cropka Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='AKITY-HalneWzgórze']pozdrawiam serdecznie - obejrzałam z dużym zainteresowaniem galerię do strony 18 i 2 ostatnie -więcej już kiedy indziej :lol: b.mi się tu podoba :lol: kociczka Seji -cudowniutka i cudownie , że się jej tak bardzo poszczęściło :multi: Rysujesz Cropka prześlicznie !!! - a obrazek Miyamoto w wykonaniu Twojej psaipsiółki tez cudny !!! nostalgia mnie dopadla na widok jesiennych pejzarzy z parku oliwskiego (w jakiej dzielnicy Trojmiasta mieszkasz?) no a te fotki wyzej 'zacytowane ' super i Miyamoto pięknie wygląda :lol: Synka masz wspaniałego i jeszcze raz pozdrawiam i będę tu zaglądać . Zapraszamy do naszej galerii, zapraszamy jak najczęściej! Postaram się teraz częściej wrzucać zdjęcia :p. Mieszkamy na przymorzu, a Park Oliwski jest przepiękny, całe życie mieszkam blisko, ale chyba nigdy mi się nie znudzi. Miśkowi przekażę komplementy:lol:, a z synka to już kawał bestii-do pierwszej klasy już chodzi :p. Quote
Recommended Posts