cropka Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Jestem, jestem. Za dużo na głowie, dzieci, praca, praca dzieci...ech. Dawne, ale niepokazywane fotki: To jak? Przekupiłam Was pięknymi zdjęciami walk psów ;) i wybaczycie dłuuuugą nieobecność? :cool3: Quote
gosiaja Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 zdjęcia piękne ale czy wybaczymy długą nieobecność hmmmmmmmmmmmmmm Quote
cropka Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 gosiaja napisał(a):zdjęcia piękne ale czy wybaczymy długą nieobecność hmmmmmmmmmmmmmm O Ty zła kobieto :eviltong: zero wyrozumiałości :placz: Quote
taxelina Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Fajnie ze sa zdjecia ale pomysl jak tesknilismy :( Quote
gosiaja Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 cropka napisał(a):O Ty zła kobieto :eviltong: zero wyrozumiałości :placz: deer_1987 ma rację bardzo tęskniliśmy Quote
Matagi Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Imageshack - 11843264 Jemu sie ziemia pali pod łapami!:evil_lol: To się nazywa temperament:roll:;) Quote
cropka Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 [quote name='Matagi']Imageshack - 11843264 Jemu sie ziemia pali pod łapami!:evil_lol: To się nazywa temperament:roll:;) No pali się pali, chłopak lubi pogalopować :multi:. Piękny był wchód i słońce podświetlało piesy i piach na czerwono. Szkoda, że zdjęcia nigdy tego w 100% nie oddadzą... Quote
Kateczka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 dopiero znalazłam galeryjkę:oops: śliczny chłopak......z tymi akitami to tak jest, ze się planuje co innego a co innego trafia...ja marzyłam o białej suni...mam rudego zbuja:mad:...ale następny na pewno będzie pręguś:cool3: Quote
Shirai - Koki Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Piekne, zdjecia i piekne polskie morze, oj jak nam tego brakuje i ukochanej Gdyni !!!! Quote
Asiaczek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Zdjęcia, faktycznie, wybrałaś chyba te najlepsze... A jak Lirka - przeżyła ataki? Pzdr. Quote
cropka Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Kateczka napisał(a):dopiero znalazłam galeryjkę:oops: śliczny chłopak......z tymi akitami to tak jest, ze się planuje co innego a co innego trafia...ja marzyłam o białej suni...mam rudego zbuja:mad:...ale następny na pewno będzie pręguś:cool3: Witamy w naszych skromnych progach :p. Ja od kiedy zobaczyłam Miśka, nieodwołalnie zakochałam się w pręgusach. One mają w sobie "to coś", co mi się bardzo podoba ;). Shirai - Koki napisał(a):Piekne, zdjecia i piekne polskie morze, oj jak nam tego brakuje i ukochanej Gdyni !!!! Witamy :p, piękne to nasze morze, piękne. Specjalnie dla Was postaram się czasem wrzucić jakieś nadmorskie zdjęcia. Może niedługo wybierzemy się na focenie wschodu słońca. Wschód już coraz później, więc nie musimy się wcześnie zrywać :razz:. Asiaczek napisał(a):Zdjęcia, faktycznie, wybrałaś chyba te najlepsze... A jak Lirka - przeżyła ataki? Pzdr. No dla Was zawsze wybieram najładniejsze zdjęcia :cool3:. Lirka to jest pierwsza do tych psich walk :evil_lol: Misiek czasem ma dość. Dobrały się nam te dwa wariaty :diabloti:. Quote
cropka Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Aaaaaaa zapomniałabym, siedzę chora w łóżku i umieram, więc dawajcie mi tu szybko trochę zdrówka, żebym miała siłę czasem coś popstrykać i Wam tu wrzucić :eviltong:. Quote
cropka Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Maks i Spark napisał(a):Cześć Cropencja :) Ładne te foty :lol: A. Cześć, cieszę się, że się podobają :p. Miłęgo wieczorka. Quote
M&S Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 cropka napisał(a):Aaaaaaa zapomniałabym, siedzę chora w łóżku i umieram, więc dawajcie mi tu szybko trochę zdrówka, żebym miała siłę czasem coś popstrykać i Wam tu wrzucić :eviltong:. Zdrówka, zdrówka, zdrówka :lol::loveu: A. Quote
Shirai - Koki Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 cropka napisał(a): Witamy :p, piękne to nasze morze, piękne. Specjalnie dla Was postaram się czasem wrzucić jakieś nadmorskie zdjęcia. Może niedługo wybierzemy się na focenie wschodu słońca. Wschód już coraz później, więc nie musimy się wcześnie zrywać :razz:. Dziekujemy w takim razie czekamy...a ja pamietam wschody slonca..z Sopotu jak pierwszy sezon w Copocabanie pracowalam...tak sie moglam nad ranem rozkoszowac dowoli pomiedzy robieniem Caipirinii :evil_lol: oczywiscie...i z imprezek z Sopotu jak jeszcze Viva byla w modzie :diabloti: Quote
jamnicze Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 witaj zaginiona, zapracowana i zalatana kobieto :multi: Misiek jak zwykle przystojny, a ten wschód tak fajnie podkreśla jego barwę :) http://img197.imageshack.us/img197/9449/11843264.jpg Quote
cropka Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='deer_1987']jak zdrowko?[/QUOTE] Kiepsko...zatoki i gardo coraz lepiej...ale teraz mam zapalenie spojówek :shake: klątwa jakaś nade mną ciąży chyba ;) [quote name='Maks i Spark']Dzień dobry :lol:[/QUOTE] Dzień dobry :p Quote
Recommended Posts