Jump to content
Dogomania

Pręgowana galeria-czyli Miyamoto & Co.

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Jestem, jestem. Za dużo na głowie, dzieci, praca, praca dzieci...ech.
Dawne, ale niepokazywane fotki:

To jak? Przekupiłam Was pięknymi zdjęciami walk psów ;) i wybaczycie dłuuuugą nieobecność? :cool3:

Posted

[quote name='Matagi']Imageshack - 11843264

Jemu sie ziemia pali pod łapami!:evil_lol: To się nazywa temperament:roll:;)

No pali się pali, chłopak lubi pogalopować :multi:.
Piękny był wchód i słońce podświetlało piesy i piach na czerwono. Szkoda, że zdjęcia nigdy tego w 100% nie oddadzą...

Posted

dopiero znalazłam galeryjkę:oops: śliczny chłopak......z tymi akitami to tak jest, ze się planuje co innego a co innego trafia...ja marzyłam o białej suni...mam rudego zbuja:mad:...ale następny na pewno będzie pręguś:cool3:

Posted

Kateczka napisał(a):
dopiero znalazłam galeryjkę:oops: śliczny chłopak......z tymi akitami to tak jest, ze się planuje co innego a co innego trafia...ja marzyłam o białej suni...mam rudego zbuja:mad:...ale następny na pewno będzie pręguś:cool3:

Witamy w naszych skromnych progach :p. Ja od kiedy zobaczyłam Miśka, nieodwołalnie zakochałam się w pręgusach. One mają w sobie "to coś", co mi się bardzo podoba ;).

Shirai - Koki napisał(a):
Piekne, zdjecia i piekne polskie morze, oj jak nam tego brakuje i ukochanej Gdyni !!!!

Witamy :p, piękne to nasze morze, piękne. Specjalnie dla Was postaram się czasem wrzucić jakieś nadmorskie zdjęcia. Może niedługo wybierzemy się na focenie wschodu słońca. Wschód już coraz później, więc nie musimy się wcześnie zrywać :razz:.

Asiaczek napisał(a):
Zdjęcia, faktycznie, wybrałaś chyba te najlepsze... A jak Lirka - przeżyła ataki?

Pzdr.

No dla Was zawsze wybieram najładniejsze zdjęcia :cool3:. Lirka to jest pierwsza do tych psich walk :evil_lol: Misiek czasem ma dość. Dobrały się nam te dwa wariaty :diabloti:.

Posted

Aaaaaaa zapomniałabym, siedzę chora w łóżku i umieram, więc dawajcie mi tu szybko trochę zdrówka, żebym miała siłę czasem coś popstrykać i Wam tu wrzucić :eviltong:.

Posted

cropka napisał(a):
Aaaaaaa zapomniałabym, siedzę chora w łóżku i umieram, więc dawajcie mi tu szybko trochę zdrówka, żebym miała siłę czasem coś popstrykać i Wam tu wrzucić :eviltong:.

Zdrówka, zdrówka, zdrówka :lol::loveu:

A.

Posted

cropka napisał(a):

Witamy :p, piękne to nasze morze, piękne. Specjalnie dla Was postaram się czasem wrzucić jakieś nadmorskie zdjęcia. Może niedługo wybierzemy się na focenie wschodu słońca. Wschód już coraz później, więc nie musimy się wcześnie zrywać :razz:.

Dziekujemy w takim razie czekamy...a ja pamietam wschody slonca..z Sopotu jak pierwszy sezon w Copocabanie pracowalam...tak sie moglam nad ranem rozkoszowac dowoli pomiedzy robieniem Caipirinii :evil_lol: oczywiscie...i z imprezek z Sopotu jak jeszcze Viva byla w modzie :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='deer_1987']jak zdrowko?[/QUOTE]

Kiepsko...zatoki i gardo coraz lepiej...ale teraz mam zapalenie spojówek :shake: klątwa jakaś nade mną ciąży chyba ;)

[quote name='Maks i Spark']Dzień dobry :lol:[/QUOTE]

Dzień dobry :p