Jump to content
Dogomania

Pręgowana galeria-czyli Miyamoto & Co.

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Balowaliśmy w Zieleńcu niedaleko Dzusznik, o ile można to balowaniem nazwać.
Jakies 40km przed końcem trasy o 3 w nocy wysiadł samochód. Większość tygodniowego urlopu spędziliśmy uziemieni w Zieleńcu-chcieliśmy się zatrzymać w zacisznym mijscu, a okazało się, że zacisze może być też więzieniem-komunikacja miejska praktycznie zerowa(niepunktualny autobus 2 razy dziennie). Koniec końców odebraliśmy samochód po czterech dniach i połaziliśmy dużo mniej niż zamierzaliśmy :-(. Ale i tak było fajnie.

Chciałam dzi,ś obrobić i wrzucić parę fotek z wakacji, ale komputer mi się zbuntował i dopiero doszliśmy z nim do ładu...takze dziś wrzucę chociaż kilka zdjęć z weekendu na wsi u rodzinki Graphi'ego.

Misio pilnujący ogródka :p

i kwiatki

Jak znajdę czas, to uporządkuję zdjęcia z wakacji i też coś wrzucę...o ile komp się znów nie zacznie buntować :lol::mad:.

Posted

[quote name='jamnicze']Witaj cropecko :) Złodziejaszek Sajdunia schrupała całe uszko i jeszcze się Maśce dostało, bo za blisko podeszła :shake:

Ślicznie wyszedł na tym tle :p
http://img26.imageshack.us/img26/43/45709589.jpg

A niech jej na zdrówko wyjdzie :p nie dziw się, że taka wychudzona dziewczynka broni smakołyków.;)

[quote name='Maks i Spark']Witanko wieczorową porą :p

A.

[quote name='Maks i Spark']Witanko w niedzielę :p

A.

Witanko, witanko :multi:

[quote name='deer_1987']Sliczny misio jak zawsze :D

Przekażę komplementy, nowych zdjęć akwarium nadal nie mam. Jeszcze się nie przeprowadziło do nowego domku, ale szafka już stoi i czeka. No i aparacik nowy czeka :cool3: nikonek d90 :multi:.

Mizianko dla wszystkich pociech od nas oczywiście :p.

Posted

No odzywam się , odzywam. Cały cza sjeszcze domek pełen dzieci, a do tego duuużo pracy po urlopie. W ramach zadośćuczynienia kilka zdjęć z urlopu-niestety pieskowych nie dodam-łażąc po skałkach z psami ciężko robić zdjęcia. Mam kilka, ale nieciekawe są :(.